kardeşim sakın yanlış anlama beni çok şükür ailenize size bir şey olmamış ama deidğimiz gibi çizidğin duruma göre siz sıuçlusunuz ki şöyle bir durum.
kaza yı geçtim ben siz arkasını iyi görmediğiniz neyin geldiği gelmediğini bilmediğiniz bir durumda yola çıktınız hem sizin hem ailenizin sağlığını tehlikeye attınız. suçlmaka babında değilde en garanti gördüğünğüz anda yola girmeniz gerekli idi örnek vermek gerekirse
hep ne denir ışıklarda yeşil yansa bile hemen aracı hareket ettirmeyin duramayan veya bilerek durmayan biri olur. yaya ya yeşil yandığı zaman hemen yola atlamayın aracın freni tutmaz kayar bilerek durmaz gelir vurur size. bu da sizinle aynı şeyler siz size soldan yakşana raca nasıl sa yavaiş diye düşünüp geçtiniz ama trafikde yanlız değiliz görüş açınız olmadığı halde yola çıkmanız zaten sizn yanlışınız. yavaş gelen aracın geçmesini beklese idiniz vede görüş alanınız komple açıkken yola çıksa idiniz bu talihsiz kaza olmazdı zaten göre göre lades olmadınız.
ama yine diyorumartık geçelim bu olayı allaha şükür olsun sizde bebeğiniz eşinizde ailenizde brşey yok. araba yapılır herzamn sağlığınız yerinde olsun. buda size ufak bir küpe olsun garanti görmeden ayı hatayı yapmasınız. gerçi o an belki aklınzı başka yerde idi kaza bu. zaten kazalar bişlerek yapılmaz anlık hatalar ile olur.
önemli olan bu ufak işten ders almak
)) geçmiş olsun saygılar