0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin.
rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin ahmet memleket hasreti ana baba hasreti.... zor rabbim güç kuvvet versin sizlere de sabır ihsan etsin
Güle güle git gel kardeşim, vatan borcu hepimiz yapacağız siz şanslısınız 1 sene nedir ki?
hayırlısıyla sağ salim bitir gel gardeşim.sayılı gün çabuk biter, önce sağlık ve moral , gerisi nasılsa olur gider.Ahmet sizlere de şimdiden Allah gavuştursun.
Sağolasın Ümit Bey...Bizler nasıl yaptıysak oda öyle yapıcak amma 5 ay gidiyor inşKayseriden Selamlar
Rabbim sağ salim gidip hayırlı bir şekilde dönmeyi nasip etsin inş.
Valla kardeşim askerlik bile sayılmaz 5 ay hayırlısı gidip gelir inş. Yazın Kayseriye geldiğimde bıldırcın için siz beni ben sizi misafir ederiz inş.
rabbim tez zamanda eve dönmeyi nasip etsin şimdiden hayırlı teskereler
57. topcu tugayı 2 kışlası var 2 side rahat güle güle gidip gelsin
Resim on numara cıkmış.Avda da bu şekilde yürüsen ne olurdu mehmet'im keklikleri gürünce koşuyodun dagda ne oldu?
Adam eğitimde bile gülüyor arkadaş
çakı gibi asker olmuş maşallah mehmet kardeşime ama asker dediğini biraz yormak lazım değilmi yat kalk falan gibi
Ahmet hayırlı olsun,Allah tez zamanda kavuştursun..Maşallah çakı gibi olmuş..şimdi bol bol bir düdük çök bir düdük kalk yaptırcan..2 de istikamet verdimmi bayıra doğru,görecek bak askerlik ne güzelmiş..
Allah hep güldürsün inşallah Ahmet,nasılda yakışmış askerlik, Allah hayırlı tezkereler nasip etsin.
Adam disiplinsiz uygun adımda bile gülüyor.Bunun yüzünden eğitimler sıkılaşmış milletinde başını yedi şaban 2 sene toplayamaz kendini...Zaten ben askerdeyken bunlar av vuramaz orada keklik çoğalır diyo seneye ...