0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yumşatmak lazım serkan kardeşim yoğurmak lazım süzmek lazım bak nasıl olur ondan sonra seyret filmi DEĞİL Mİ AHMETTTTT
En son avda dediki olta iğnesi varmı dedi...Var dedim çantanın içerisinde beyaz kutu var ondan al..Abi 2 dakkanın içinde ne var ne yok boşaltmıs yere nasılsa giderken toplarız diye ne diyim ALLAH didim...Nasılsa yarın askerde hizaya gelirsin...Amma şaban askerdede şaban Ahhh ahhh askerlik bizi zamanımızdaymış abi Baktık olmadı abi sizin oraya emniyete gönderelelim
emniyete gelirse ne iş yapacağını şaşırır daha kötü olur iyiden iyie cozutur psikolojisi bozulur yiğidimin bırak askerliğini yapsın tıpış tıpış memlekete dönsün
Ben yıllardır bu anı bekledim,bu senin kardeşin dedikleri günden beri Altınların hepsi benim olacakkkk
dök dök içindekileri mehmet ah be gardaşım o bunları okuuuuuuu gör ağabeyinin duygularını vah vahhhhhhh
Ahhh ahhh ben bilirim askerde neler çektiğimi,askerlik sana banaymıs abi şimdiki askerlikte ne var
bilirim bilirim senin iyi bildiğini de bilirim
Maşaallah devletimize Allah zeval vermesin, askerimize iyi bakmışlar. Allah hayırlı tezkereler nasip etsin inşaallah.
Ahmet, bir Tepecik kalmış gitmediğiniz İzmir' de oraya da gitseniz tam olurdu İyi gördüm Mehmet'i Allah hayırlı tezkeler nasip etsin inşallah!
Sağolasın abi...Suyun içindeki karabatakları martıları gördüler kulaklarını çınlattık Murat abi olsa ördekleri buraya indirir dedik amma orda bir avlar varki sorma Bizzat selamı var sana ördeğe gittik su bu dedik,ördeğe murat abiyle gidecen diyo
A.s getiren götüren sağolsun ahmet, inşallah hayırlısı ile bir gelsin hele ördek avının kıralını yaptırırım askere ben...
Abi sabri gittiğimizden beri uçakta kafamı beynimi yedi tepecik tepecik diye bende dedim ne varsa burda diye baktım olmuyo gencler hızlı küçükparka gittik amma benimle gittiklerine pişman oldular Beni uyutup gecede kaçamadılar hatta öküz diye mekanmı olur yaw nerden buldılarsa,redline,şımarık,ooo dolu buldular.Bensiz bidaha gidicekler Orda arkadaslar var her kapı açıldı amma biz gene taviz vermedik duruşumuzdan çok şükür Memedin selamı var herkeze kulaklarını cınlattık abi