Gönderen Konu: AİLECEK AVDAYIZ  (Okunma sayısı 10943 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
AİLECEK AVDAYIZ
« : 04 Kasım 2013, 10:26:09 »
Çok şükür bizde cumartesi pazar olmak kaydıyla avı açdık :)

ama beni en mutlu eden şey pazar günü yaşadığım av heyacanıydı onuda sizlerle paylaşmak istedim :)

bu haftasonu avsezonu açılışı için eskişehirdeydim :) cumartesi süper bi av yapdık ama bu av hamlıkdan dolayı bizi epey yormuş :D eve varınca döşşek gibi serildik :D
bizde ertesi günü yani pazar günü ava biraz geç gidip öğleye dek avlanırız hesabıyla menderes'e verdiğim eniğide yanımıza alıp 7,30 da ailecek ava çıkdık :) hem menderesin eniği dört aylık olmuştu biraz gerçek hayatdan bişileri görmesi gerekiyordu :)  zaten gidecemiz arazide yumşak bi arazi seçmiştik :D eniği ve kendimizi daha fazla üzmemek adına :) 
zaten ben memlekete döneceğim için öğleden sona yola çıkmam lazımdı gerçi iki şehrin arası uzak olmasada ilk av gününün yorgunluğu beni tırsdırıyordu :)
arazinin yumşak olmasını tercih ettik yani :)  bigün önce anamız ağlamışdı :D yumşak arazidede av yavan oluyo malüm ama naparsın avcılık aşkı işte :)

arazi yavan olsada ultraviyole gözlü süper koku sensörlü köpeğim bella sayesinde o yavan arazidede avımızı almak nasip oldu Rabbime şükürler olsun :)
hayatımın en ilginç avıydı :) :) onuda köpeğim sayesinde yaşadım çok şükür :) :) böle olunca insan başka bi haz alıyor.

sağ arkamda görünen çam ağacını epey aşşadan kesdirdim gözüme zaten arabayada dönmek üzereydik. ağacının yanına geldim havada epey sıcak olduğundan köpekleri üzmeyeyim diyerekden ne yalan söleyeyim avdan yanada umudum tükendiğinden şurayı taşlayıp geçem dedim :) yoksa umudumun olduğu yerde köpeklere arattırır o heyacanı onlarada yaşatırım

çamın sağ tarafında bi guru ahlat vardı :) ahlatın altından çakırga ardıcı :) ardıcın alt tarafında böğürtlen bükü :) bükün altındaysa yani tam derenin içindeyse sukamışları  vardı :) ikinci fotoda anlattıklarımı görebilirsiniz sanki konuya girmek istercesine onlarda girmişler kareye :)

yani anlıyacanız çok pislik bi yerde aldım yumruk gibi iki taş birini sağa birini sola attım az bekledim çıkan eden bişey yok.

o sırada karşıda hakanın üst tarafını arıyan köpeğim bella yanıma geldi.benim taşladığım yere bi ferma yaptı :)
ben Allah var köpek kafayı yedi dedim :) benim el kokuma ferma veriyo hava sıcaklığına yordum :)
neymiş efendim her şeyi çok biliyoz yaaa :) köpek beş senedir avlanıyo boşa dikildini gördünmükide atlıyosun bu durumu demi :D :D
bu sırada kamerayı açtım.başladım çekmeye hadi hadi derken yaklaşık 15-20 metre yukarda bi karatavuk çıktı akalasız bi çalıdan :)
ama nasıl bozuldum başladım sövmeye aklımda senaryo kuruyom karatavuk az önce buraya girmiş ve biz o tarafa yönelinc eyukardaki çalıya kaçmıştı  :D :D bu arada kamerayıda kapattım  :(  :( keşke kapatmasaymışım.vallahi bu çekim işide aynen av işi gibi nasip çok istememe rağmen bikaç pozisyonda değişik şeyler oldu heep  :(

ileri doğru on oniki adım attım bakdım köpek halen duruyo  :o ülen bu köpek ne boşa dikilir nede karatavuğa  :-[ çakdım köfteyi ;)

tam köpeğe yöneldimki karşıdan hakan 3-3,5 kiloluk bi taşı pisliğin içine atmasıyla başladı bella veryansına ;) vaayyyyıkkkk  vayyyııkkkkkkkk :) hemen silahı yüzledim üst tarafa doğru az bişey ekside kalıyodum ama çalıdan ne çıkan vardı nede bişe  :P

bu arada çalının içi yanıyorduki bikaç saniye sona davşanın son sürat silahı doğrulttum yere çıkdığını gördüm  ;)

bundan sonası benim işimdi  :) arpacığı tütsüleyip şehriyeciği örseleyip bastım tikkanın tetiğine  :) :) :)

tikkaaaaaavvvvvvvv diye patlamasıyla davşanın debelenmeye başladını görünce bende ne yorgunluk galdı nede susuzluk :)

çok şükür Rabbim avımı gene nasip etmişti :)

onca taşlamaya başında beklemeye mücadele neticesinde irice bi erkek davşana sahiptik artıkın.

köpeğimin azmi sonucunda hem dört aylık olan eniğimiz ELA ilk defa av görmüş oldu hemde ben av anılarıma bir yenisini eklemiş oldum :) :) :)

enik nasılda poz verirmiş öle :) çok meraklı çok tüyü kadar avı olacak inşallah :)

resİm yÜkleme

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Hüseyin KESKİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: AİLECEK AVDAYIZ
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2013, 11:16:00 »
Hayırlı olsun abicim eniğin av görmesi bakımından gerçekten çok güzel olmuş.Birde umudunuzun tükendiği anda av yapmış olmanız size ekstra mutlluluk vermiştir.K azasız belasız nice avlar diliyorum.
Hüseyin KESKİN
1984  İSTANBUL
0543 407 86 82

DD KASPER

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2013, 16:58:42 »
Hayırlı olsun abicim eniğin av görmesi bakımından gerçekten çok güzel olmuş.Birde umudunuzun tükendiği anda av yapmış olmanız size ekstra mutlluluk vermiştir.K azasız belasız nice avlar diliyorum.

aynen kardeşim dediğin gibi oldu :) son anda avı bulmak mervenin metro enerjisi gibi bi patlama yaşattı :D :D eniğede ilk dersini vermiş olduk bölelikle :) :) bende sana kazasız belasız güzel avlar diliyorum :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
« Yanıtla #3 : 04 Kasım 2013, 17:54:28 »
Tavşancı Harun Usta gene almış tavşiyi,rasgelsin maşallah ustaya da Bella ya da kal sağlıcakla .
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 04 Kasım 2013, 18:09:10 »
harun by bolkanlı  kazasız  avlar.bir drafdaar sevdalısı olarak tavsanla tanısmasına sevindim.senin yanında tavsandan bıkmaz insallah. bıkarasa bize gönder keklikle tanıstıralım.gördüğün tavsanı  indiriyorsun masallah.
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 04 Kasım 2013, 18:16:51 »
Abem ne olmuş be okurken yürek çarpıntılarıma mani olamadım yeminlen :). Şu kameranın hafıza kartını kocaman aleydin azcık kaydı kapatma video kısaltma programları var onlan kısaltırsın videoyu.Rasgele abem :)
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 04 Kasım 2013, 21:20:37 »
Tavşancı Harun Usta gene almış tavşiyi,rasgelsin maşallah ustaya da Bella ya da kal sağlıcakla .

sağolasın bülent sizde almışsınız avınızı faceden gördüm :) avınız berketli olsun bakem rasgele :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 04 Kasım 2013, 21:30:37 »
harun by bolkanlı  kazasız  avlar.bir drafdaar sevdalısı olarak tavsanla tanısmasına sevindim.senin yanında tavsandan bıkmaz insallah. bıkarasa bize gönder keklikle tanıstıralım.gördüğün tavsanı  indiriyorsun masallah.

eyvallah ustacım sağolasın :) beni avcı yapan ustam olan dedemin mesleği AVCILIKDI :) yani beynelminel avcılıkla geçindi durdu :)
böle bi ustanın çırağı olupda bu işte verim almamak olmaz sanırım :)
ustayla avdayken bırak sağa sola boşa atmayı ava ikinci sıkıyı attınmı hapı yuttun demekdi :D tabi o zaman sıkı bulmak ne mümkün değerini bilirlerdi :)
ne der eski avcılar evdeki tüfek av yapmaz damdaki köpek av yapar :)
bu devirde o atasözü değişti abicim :) cepdeki para av yapmaz öndeki köpek av yapar :)
bizde drahthaarımızın hakkını veriyoz çok şükür :) madem kekliğe yetiştirmek istiyosun oturması gelmesi algeli eğitimi ufak ufak başlamış 4 aylık bi erkek eniğim var göndereyim istersen :)
sonrada bizde senin devamlı indirdiğin keklik fotolarını izleyelim nasipse :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 04 Kasım 2013, 21:35:01 »
Abem ne olmuş be okurken yürek çarpıntılarıma mani olamadım yeminlen :). Şu kameranın hafıza kartını kocaman aleydin azcık kaydı kapatma video kısaltma programları var onlan kısaltırsın videoyu.Rasgele abem :)

beğenmene sevindim üsen'im :) kameranın gocaman hafıza kartı var emme ben sövdüm diye kapattıydım :( daha doğrusu moralim allak bullak olduydu var sen düşün o hali :( emme sondan davşanı vuruşun çakı bulmuş cingen çocuu gibi sevindiydim lee :D :D :D şu program neyse nassı bişeyse link mink atda inceleyen baken :) bundan sona olmadı öle yapcez anleşilen bu işinde raconu oyumuş anladım gadarıynan :) :) hepimize rasgeesin tosunum :)

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 04 Kasım 2013, 22:04:45 »
Avınız muhabbetiniz daim olsun kardeş..Kocakulak kuzu gibiymiş maşallah..Rasgelsin..
  • BENELLİ CRİO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSİN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAĞLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ŞANS TANIYANDIR..

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 04 Kasım 2013, 22:19:18 »
    HARUN BEY MAŞALLAH AİLENİZE NAZAR DEĞMESİN, AVINIZ KANLI, ENİKLERİNİZ ÖMÜRLÜ OLSUN. TÜYLERİ KADAR BOL AVLAR VE FERMALAR DİLERİM. FOTOĞRAFLAR ÇOK GÜZEL AMA MAAŞALLAH SİZİN ANLATIMINIZ AVLAĞI VE AVI YAŞATIYOR İNSANA, RAHATLIKLA EMPATİ YAPIP MERAYI GÖZÜNDE CANLANDIRIYOR İNSAN. ELİNİZE, DİLİNİZE, EMEĞİNİZE SAĞLIK. SELAM VE SEVGİLERİMLE.
1958-Ankara

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #11 : 04 Kasım 2013, 22:19:44 »
Tavşan neredeyse torbaya kendi girecekmiş :) DD yi her zaman dikkate almak lazım rast gele
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 04 Kasım 2013, 22:55:50 »
Maşallah rasgele.
  • huğlu kop g601 yoto 71 namlu
  • huğlu kop 104 A 76 mamlu
  • Sarsılmaz Leopard y oto 71 namlu
istanbul  Çatalca 1971                                                                         5354139014l

Çevrimdışı Muammer BİNARBAŞI

• Adı Avcı
  • Müdavim Üyemiz
  • AVCININ USTALIĞI, ÇOK AVLAMAKLA ANLAŞILMAZ
« Yanıtla #13 : 04 Kasım 2013, 23:15:01 »
    HARUN BEY MAŞALLAH AİLENİZE NAZAR DEĞMESİN, AVINIZ KANLI, ENİKLERİNİZ ÖMÜRLÜ OLSUN. TÜYLERİ KADAR BOL AVLAR VE FERMALAR DİLERİM. FOTOĞRAFLAR ÇOK GÜZEL AMA MAAŞALLAH SİZİN ANLATIMINIZ AVLAĞI VE AVI YAŞATIYOR İNSANA, RAHATLIKLA EMPATİ YAPIP MERAYI GÖZÜNDE CANLANDIRIYOR İNSAN. ELİNİZE, DİLİNİZE, EMEĞİNİZE SAĞLIK. SELAM VE SEVGİLERİMLE.
Muammer BİNARBAŞI
0 Rh + 1968 KONYA
AVCI NİCE YÖNTEM VE TUZAK BİLİRSE, AYIDA BİR OKADAR YOL BİLİR.!

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 04 Kasım 2013, 23:33:03 »
Harun Bey maşşllah size de tabiki köpeklerinize de :) Eniğin ilk avında tavşan nasib olması da ayrı güzel.Bu hafta açılışta benim Orka da tavşan ı fermaladı ben yetişene kadar fırladı tavşan bir de üstüne tüfek patlamadı selektör arada kalmış her nasıl olduysa baktım kaldım tavşanın ardından .tabi sinir harbide geçirmedim değil . hedefe atarsın 100 fişek böyle bişey olmaz ama avda tavşana atacağın zaman böyle bişey geldi başıma tabiki nasip dedik kaldık :)
inşallah hep güzel avlar yaparsınız
rastgele
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Uğur ÖZKUŞAKSIZ

• *
« Yanıtla #15 : 05 Kasım 2013, 11:06:42 »
Sevgili hemşehrim, yine yapmışsın yapacağını, avın bol,bereketli olsun,
Uğur ÖZKUŞAKSIZ
1963-İskenderun

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 05 Kasım 2013, 11:22:32 »
Avınız muhabbetiniz daim olsun kardeş..Kocakulak kuzu gibiymiş maşallah..Rasgelsin..

eyvallah ersin :) rahmetlinin babası koçmuş zaten :D :D olsun kuzu gadarcık :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 05 Kasım 2013, 11:24:39 »

iyi dileklerle dolu bu mesajın için teşekkür ederim savaş abi :) avda silaha sahip olduğum kadar anılardada kaleme sahibimdir abim :) ne yaşıyosak yazıyoruz işte :) nice av anılarında görüşmek dileğiyle bendende size selam vede saygılarımla :)
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2013, 11:25:40 Gönderen: Harun DERE »

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 05 Kasım 2013, 11:27:20 »
Tavşan neredeyse torbaya kendi girecekmiş :) DD yi her zaman dikkate almak lazım rast gele

aynen öle oluyordu nerdeyse :) sorma ustam senelerdir DD yle avlanırım arada bizimde dalgınlığımız oluyomuş demekki bundan sona dahada dikkatli olucam  :) hepimize rasgelmesi dileklerimle :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 05 Kasım 2013, 11:27:48 »

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 05 Kasım 2013, 11:28:19 »

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 05 Kasım 2013, 11:31:00 »
Harun Bey maşşllah size de tabiki köpeklerinize de :) Eniğin ilk avında tavşan nasib olması da ayrı güzel.Bu hafta açılışta benim Orka da tavşan ı fermaladı ben yetişene kadar fırladı tavşan bir de üstüne tüfek patlamadı selektör arada kalmış her nasıl olduysa baktım kaldım tavşanın ardından .tabi sinir harbide geçirmedim değil . hedefe atarsın 100 fişek böyle bişey olmaz ama avda tavşana atacağın zaman böyle bişey geldi başıma tabiki nasip dedik kaldık :)
inşallah hep güzel avlar yaparsınız
rastgele

:) :) her şeyde vardır bi hayır :) o anki ruh haliyle insan kızsada bozulsada kaçan o av :) yanmıyan o sıkı ömür boyu anılarda aynen o anda olduğu gibi ölümsüzlük alarak bi ömür boyu dillere dolanıyor :) köpeğine iyi bak her köpekde davşan ferma meziyeti yoktur ;) bi dahaki avları vurman dileklerimle rasgele kardeşim :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 05 Kasım 2013, 11:35:48 »
Sevgili hemşehrim, yine yapmışsın yapacağını, avın bol,bereketli olsun,

teşekkür ederim hemşerim :) sezonum açıldı artık birazda biz sevinelim :)  gerçi bu sene avım kısa ama avın açık olduğu her gün gitmeyi düşünüyorum bende aradaki açığı böle telafi ederim diyorum bee abicim :) :)

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #23 : 05 Kasım 2013, 15:02:40 »

neymiş efendim her şeyi çok biliyoz yaaa :) köpek beş senedir avlanıyo boşa dikildini gördünmükide atlıyosun bu durumu demi :D :D

hahahaha kendi durumunu kendin burda açıklamışsın gadeşlik :D :D

ülen yumruk gadarkenden beri bakıp , besleyip, dünya gada av vurupdurusun önünde Bella'nın gahbecik :P :P :P

olsun arada olu böle şeyle, bunla avcılığın dadı duzu , cilvesi işte.

ailecek avda böle oluyo demek ki cümbür cemaat :) :) olmuş hemde çok güzel açılış olmuş, Allah daha güzel avlara erdirsin inşallah.
senin için bi mani düzüverdim iki dakkada  >:D >:D

"bastın tetiğine Tikka'nın,
aldın canını davşanın,
Bella'yı Poyraz'ı geçtim,
avı namı bol olsun Ela'nın"

ne yazdım beee :D :D :D :D

ha bene soruyosan ben gene goca adamın işi , gene BİRRRRR :) :) :)

hadi bakem ardı gür olsun goca gadeşlik, öptüm gözlerinden selamlar, saygılar..
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Önder ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #24 : 06 Kasım 2013, 11:48:07 »
Valla abi ailenin yeni üyelerini yakinen bilen biri olarak ela nın av ile tanışmasına çok sevindim ne diyeyim menderes abi ava doyar gibi geliyor önümüzdeki zamanlarda