Gönderen Konu: AİLECEK AVDAYIZ  (Okunma sayısı 10935 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Ynt: AİLECEK AVDAYIZ
« Yanıtla #25 : 06 Kasım 2013, 12:58:24 »

hahahaha kendi durumunu kendin burda açıklamışsın gadeşlik :D :D

ülen yumruk gadarkenden beri bakıp , besleyip, dünya gada av vurupdurusun önünde Bella'nın gahbecik :P :P :P

olsun arada olu böle şeyle, bunla avcılığın dadı duzu , cilvesi işte.

ailecek avda böle oluyo demek ki cümbür cemaat :) :) olmuş hemde çok güzel açılış olmuş, Allah daha güzel avlara erdirsin inşallah.
senin için bi mani düzüverdim iki dakkada  >:D >:D

"bastın tetiğine Tikka'nın,
aldın canını davşanın,
Bella'yı Poyraz'ı geçtim,
avı namı bol olsun Ela'nın"

ne yazdım beee :D :D :D :D

ha bene soruyosan ben gene goca adamın işi , gene BİRRRRR :) :) :)

hadi bakem ardı gür olsun goca gadeşlik, öptüm gözlerinden selamlar, saygılar..

sorma gali gadeşlik insanoğluyuz beşeriz şaşarız :) demekki insan bildiği iştede hata yapabiliyomuş :)
çok şükür sonu güzel oldu avı aldık köpeğinde benimde emeğim boşa gitmedi :)
bundan sona çoook dikkat olmam lazım :)
bişe söleyemmi bu tikka bene çok uğurlu geldi :) bugün sabah gene aldım bi davşi daha ;) ;) hemde videolu mideolu :D :D
yeni bi konu açarım yeni avımla alakalı :D :D sen yengatdan manile düzmeye başla bence :D :D

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Ynt: AİLECEK AVDAYIZ
« Yanıtla #26 : 06 Kasım 2013, 13:05:37 »
Valla abi ailenin yeni üyelerini yakinen bilen biri olarak ela nın av ile tanışmasına çok sevindim ne diyeyim menderes abi ava doyar gibi geliyor önümüzdeki zamanlarda

önderim sabah avdada konuştuk içim kıpır kıpır inan :) inan yerim az daha büyük olacak bikaç daha alıp koyacam :D :D av aşkı ile heyecanlanıyom düşündükce :) bugün eniklerin babası poyraz nasıldı kendin gördün :) bişe değil 3 yıl sona keyiflendirip gene cigara başlatacakla diye korkuyom :D :D :D senin bugün gördüğünü menderes abin senelerdir bellada gördü :) bu geçdimiz cumartesi babasınıda gördü :) diyoki satılık ingiliz varr :D :D subliminal mesaj veriyom durumu çaaak haaaa  >:D >:D >:D >:D >:D

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ