Selamlar,
Ben bu konuyu daha önceden danışmıştım ve uygun cevabını aldım. Fakat malum memlekete gideceğimden tam techisat gideceğiz herşey hazır olsun derken döndük dolaştık bu şok konusuna geldiiik...
Şimdi bende 71cm pompalı maverick var. Ve içinde sadece 3 numara şok çıktı. Tüfeği detaylı inceleme şansım olmadığından standartlara uygun grupman testi yapamadım fakat yakın geçişlerde çok karavana attım. Kullandığım fişekler lambro tordo 32di. Fakat en sonunda aynı şokla Tordo dispersante ile kısa mesafeden ilk avım olan tahtalıyı cansız düşürdüm. Ve saçmamıdır bilmem ben yakın atışlarda power tapa ile de verim alabilmeyi istediğimden bitanede 5 numara şok almaya karar vermiştim kii... Karşıma Lambronun Direct modelinin testleri ve anlatımları çıktı . Bilen birine sorduğumda onları kullanarak 5 numaradan bile alamayacağım kadar yakın mesafelerde sıkı verim alacağımı söyledi.
Şimdide sizlere soruyorum. Bu konudaki fikriniz nedir? Kaç kişiye sorduysam 3 numara her avda iş görür diyor. Ve bende boş yere 35 euro bi demir parçasına vereceğime kutu kutu fişek alırım daha iyi. Lütfen düşünce ve tavsiyelerinizi benimle paylaşırmısınız ?