Gönderen Konu: küçük panzer darko  (Okunma sayısı 3993 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ömer TEMEL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
küçük panzer darko
« : 29 Ekim 2013, 14:31:01 »
Ömer TEMEL
1974

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: küçük panzer darko
« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2013, 16:57:27 »
Masallah ayni babasina benziyor, Allah uzu  omur versin.
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 30 Ekim 2013, 00:54:18 »
Maşşllah . Babası gibi bakar inşallah çulluklara , bıldırcınlara , kekliklere :)
Ufuk abi çullukta arada götür bu çılgınıda :)
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 30 Ekim 2013, 16:59:46 »
Ersin güzel dileklerine teşekkür ediyorum ve Amin diyorum  kardeşim.
Çullukta niyetim onuda arada götürmek idi ancak gittiğimiz bölgede anormal bir kurt popülasyonu oluştuğu ve sürü sahiplerinin yaka silktiğini öğrendim babasını nasıl kolluyacağımı kara kata düşünmeye başladım biliyorsun Pars çok açık gezen bir köpek ormanda el kadar yavruyu çok çabuk kaptırırız Allah korusun.
Ayda 2şer3er koyun veriyormuş kurda adwmlar küfredip duruyorlar salan zihniyete,iyide ödül koymuşlaar kurt başına 7-8sürü var bölgede ve kurt başı koç diyorlar çulluktan etli av aslında et düşünenlere.Milletin başına dert açanları Allah bildiği gibi yapsın köpeğimin ve benim karşıma o kurtları çıkarmasın yoksa affetmem.
Haklısın abi bu yıl belgeli olalım dedik kursa gittik o zaman  fethiyede de kurt olduğunu söylendi fotokapanlara yakalanmış kanıtlı yani, Allah karşılaştırmasın abi, bu arada yemek tariflerini banada ver de benim karaoğlanada  yapayım  ;D ilk köpek olduğundan çoğu konuda sıkıntı yaşıyorum sorarak öğrenmeye çalışıyorum.Önceden köpek deyip geçerdim meğersem öyle değilmiş yavru sahibi olunca anladım(Adama bana küstü, oynamadı bile ya, kızdım diye  ;D ;D ;D )
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2013, 17:00:48 Gönderen: Gökhan AKDOĞAN »
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 30 Ekim 2013, 19:42:09 »
     Bu danalar böyle biraz üstlerine gittiğinde küsüverirler.
Düdüklü tencerede kabak lahana,havuç,taze fasülye, uucuz bulduğum  sebzeleri ve tavuk derisi kuzu yadw dana kemiği yada bunların yağlı etli kırpıntılarını veya akciğer yada işkembeyi önce az bir yağda kavuruyorum peşine kırık pirinç veya pilavlıık bulgur ekleyip 5dakika daha ksvuruyorum.sonra tuz ve sıcak suyu ekleyip tencerenin kapağını kapıyorum buğar hazneden çıkmaya bwşlayınca tencerenin düdüğünü takıp 7-8dakika daha kısık ateşte bekletip ocağı kapatıyorum ve kapağı ertesi sabah açıyorum.Genelde akşsmdaan yemek yapıyorum.sebzeyi bol eti mümkün olduğumncs az yada orantılı kullan,2sütlaç kasesi pirinç yada bulgur 3litre su benim tencereme uygun 2köpek için 2günlük yemek çıkıyor birazda bayat ekmeklerden doğruuyorum vereceğim zaman.Birde kemikleri yavruya kesinlikle verme et ve kıkırdak ilik gibi kısımlarını eyırıp ver 4-5günde bir biraz yoğurt ve kabukları ile kırıptw bir yumurta ilave edersen kalsiyum desteğide olacaktır.
cok tesekkurler abi sayende bi ziyafet cekecek  ;D
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

ufukmutaf

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 30 Ekim 2013, 20:19:13 »
maşallah allah nazardan saklasın tüyü kadar avı olsun

Çevrimdışı Birol TURAN

• *
« Yanıtla #6 : 31 Ekim 2013, 11:53:03 »
:)  Ufaklık maaşallah Fena Ufuk abim ,
Zehir gibi olacak çok belli , Bır ıkı kez denerız be abi ;) Çulluk merasında.. biz baakarız ona Kurt vs bılıyosun tam bize göre  :)) avlar .
Birol TURAN
Gayrimenkul
Remax Kom - Bahçeşehir

« Yanıtla #7 : 31 Ekim 2013, 16:58:00 »
Allah nazardan sakınsın maşallahı var...
Salih HİSARCIKLIOĞLU
1982 ANKARA

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 01 Kasım 2013, 02:43:11 »
Maşaallah çok yakışıklı kerata Parsın veliahtı olacak gibi.
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.