Ersin güzel dileklerine teşekkür ediyorum ve Amin diyorum kardeşim.
Çullukta niyetim onuda arada götürmek idi ancak gittiğimiz bölgede anormal bir kurt popülasyonu oluştuğu ve sürü sahiplerinin yaka silktiğini öğrendim babasını nasıl kolluyacağımı kara kata düşünmeye başladım biliyorsun Pars çok açık gezen bir köpek ormanda el kadar yavruyu çok çabuk kaptırırız Allah korusun.
Ayda 2şer3er koyun veriyormuş kurda adwmlar küfredip duruyorlar salan zihniyete,iyide ödül koymuşlaar kurt başına 7-8sürü var bölgede ve kurt başı koç diyorlar çulluktan etli av aslında et düşünenlere.Milletin başına dert açanları Allah bildiği gibi yapsın köpeğimin ve benim karşıma o kurtları çıkarmasın yoksa affetmem.
Haklısın abi bu yıl belgeli olalım dedik kursa gittik o zaman fethiyede de kurt olduğunu söylendi fotokapanlara yakalanmış kanıtlı yani, Allah karşılaştırmasın abi, bu arada yemek tariflerini banada ver de benim karaoğlanada yapayım
ilk köpek olduğundan çoğu konuda sıkıntı yaşıyorum sorarak öğrenmeye çalışıyorum.Önceden köpek deyip geçerdim meğersem öyle değilmiş yavru sahibi olunca anladım(Adama bana küstü, oynamadı bile ya, kızdım diye
)