Gönderen Konu: Köpek sahtekarlığı  (Okunma sayısı 2220 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adil SARIOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Köpek sahtekarlığı
« : 25 Ekim 2013, 14:29:26 »
Site sakinlerinden şimdiden özür dilerim tanışma bölümünde kendimi
Tanıtmadığım için.
       Çok sinir bozucu bi olay başıma geldi buraya üye olduktan. Sonra
Ben Antalya dan Adil Sarıoğlu 9 ay önce Kütahya dan Erol Dursundan bi Kurzhaar yavrusu aldım
Büyüttüm av öğrettim fakat ava çıkamadan köpeği bi tanıdığıma
Vermek zorunda kaldım sürekli olarak havlıyodu artık dayanamadım

Sıkıntılı günlerimde bununla birlikte başladı yeni köpek arayışımla beraber
Sitenizdeki yavru av köpeklerine bakarken İsparta'dan Murat Akgün le karşılaştım
750 tl ye yavru pointer için sözleştik bi pazar günü tanıdığı arkadaşı
Elmalı ya gelecekti gelirken köpeğide ona verecekti
Ben parayı arkadaşına versem olmazmı dedim hayır havale yap dedi
Hesap numarasını aldım cuma günü telaşlıydım Antalya merkeze gelirken bi yandan araba kullanıyo bi yandan işcepten (iş bankasının cep uygulaması) havale yapmaya çalışıyordum ve yaptım.derken Cumartesi sabah bi telefon para gelmemiş dedi Murat Akgün bende kontrol ettiğimde İzmir de bi firmaya göndermişim dekontunu aldım adamlara mail attım paranın iadesi için ama ancak Pazartesi hesabıma geçecek.Murat Akgün ü aradım ve abi yanlış göndermişim parayı gönderdiğim saat belli inanmazsan dekontu gönderdim face den sende bak,ama ben İsparta dan gelecek birini bulamam sen köpeği gönder paranı Pazartesi gönderirim dedim. Oda olmaz özür dilerim senden dedi,buraya kadar herşey normal bi sorun yok köpek sahibinin göndermez göndermez.
        Derken İzmir'den Zafer Kesenduran konuştuk 1000 tl ye anlaştık cuma günü yani bugün köpeği arkadaşıma
Verecek akşam çocuk köpeği bana getirecek.Arkadaşımı sabah 10:30 gibi aradım ben dışardayım eğer köpeği getirecekse adres veririm oraya bırakır bende 6 gibi alır sana getiririm dedi. Sonra Zafer abi face den mesaj attı Adil ne oldu ne yapıcaz arkadaş aramadı dedi bende 30 dk sonra Zafer abiyi aradım yüksek sesle bana sen ciddi değilsin parayı göndermedin arkadaşın aramadı ben yola çıktım İzmir e varmak üzereyim ben tekrar geri dönemem
Dedi ben bu arada şok geçiriyorum abi ne oldu sen benden habersiz niye çıktık bu saatte adam köpeği nereye koyacak derken ben köpeği getirmedim almak istiyorsa çocuk gelsin Seferhisardan alsın dedi neyse bizim bu alışverişde olmadı. 30-45 dk sonra face den
 Murat Akgün yazıyor:
 EROL DURSUN.. 😃
MURAT AKGÜN 😃
ZAFER KESENDURAN 😃
SIRADAKİ KİM 😃

Ben yazıyorum :
     O değilde içinizde bi
Erol Dursun var adam gibi adam
      Senle bi işim kalmadı benim

Murat Akgün yazıyor:
      NE YAPMAK İSTEDİGİNİ BİLDİGİM İÇİN

Murat Akgün okadar eminki yapmak istediğimin ne olduğunu
ama ben bi türlü yapmak istediğim şeyi yapamadım.
  Ava iyi secereli bi dostla devam etmek isterken,
Üzerindeki emeği başkasının olmadan bi çıkış
Yolu ararken KÖPEK SAHTEKARI olmuşum haberim yok.

Sayın site sakinleri adminler face den benim fotomu alında sitenin başına koyun
Altınada Sahtekar irtibata geçildiği anda uzak durun diye yazarsanızda iyi olur.
Sağlıcakla kalın.

Adil SARIOĞLU
1983 antalya

Çevrimdışı Serkan ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • köpek DRAHTHAAR mera BOZKIR
Ynt: Köpek sahtekarlığı
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2013, 14:46:57 »
yaw usta bu kadar abartilacak bi sey yok, en son murat akgünün söyledigi sözemi bu kadar taktin ..faceden atisin o zaman, milletin bin tane derdi var sen biri bana köpek sahtekari dedii..üstelikte alicisin,saticida degil..takma bu kadarrrrr
Serkan ÖZDEMİR
1985 KIRŞEHİR -Manheim(Almanya)

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2013, 14:58:28 »
Adil Bey hoş geldiniz sitemize,

Konu tam anlaşılır olmamış ama, sanırım size face de köpek sahtekarı demişler, anladığım kadarıyla.

Cevap hakkınızı siz de face de kullansanız daha faydalı olurdu kanımca.

Adı geçen üreticiler av camiasında saygı duyulan isimlerdir.
Aranızda yaşananlar hakkında hiç bir ilgimiz ya da bilgimiz yoktur.

Keşke sitemizde ki ilk konunuz daha hoş bir konuda olsaydı.

Vardır her şeyde bir hayır. Keyifli paylaşımlar dilerim.
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Hüseyin AKTEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 25 Ekim 2013, 14:59:36 »
bu saydığın  ısımlerden hıcbırı yanlıs yapcak kısı değil sorunu kendınde  ara bence maedem kopek sahıplenceksın fedekarlık yapım gıdıp kendınız teslım alcaktınız kopek almak ıcın vakıt bulamyısonuz eğitım ve av ıcın nasıl vakıt  bulcaksınız kı  ama konu baslığı cok yanlışş saydığın ısmlerıde bu camıyada herkez tanır hıc bırı yanlıs yapcak kısler değil
Hüseyin AKTEPE
1980 selçuk-izmir
0532 301 20 03

Çevrimdışı Adil SARIOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 25 Ekim 2013, 15:31:07 »
Ben yanlış yaptılar demedimki bana dikkat edilsin diye sizleri uyarıyorum.arkadaşlar köpek değil araba satıyo
 Eğitim konusunda nasıl şeyler veririm kimse bilemez.
Adil SARIOĞLU
1983 antalya

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #5 : 25 Ekim 2013, 15:46:21 »
Ben yanlış yaptılar demedimki bana dikkat edilsin diye sizleri uyarıyorum.arkadaşlar köpek değil araba satıyo
 Eğitim konusunda nasıl şeyler veririm kimse bilemez.

Uyarınız için teşekkür ederiz.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul