elimde bir tane armsan otomatik, birtane huğlu 103 c pozem var ama gönül ferman dinlemiyor illede birtane çifte al diyor
. İlk göz ağrımdır çifte ve ustalarımız bilir onun avı bir başkadır. bu aralar kafaya koydum alacağım birtane ama ne alayım ona karar veremiyorum ben aklımdakileri sizlere söyleyeyim siz bana yardımcı olun
1- huğlu 200 ac modeli. şekil itibarı ile çok güzel ve huğlu güvenenilirliği var
2-yıldız elegant a3. sitede grupmanlarını gördüm oldukça güzel ve yıldız adını dünyaya duyurdu. ancak fiyatlar biraz fazla gibi.
3- diğer bir seçenek biraz daha bekleyip avrupa bir tüfek almak ama bu seçenek okadar parlak gelmiyor
evet arkadaşlar ve ustalar yardımlarınızı bekliyorum. eğer sizlerinde önerileriniz varsa farklı fikirlere açığım. biraderim.. ördek ve uzak avlar için ussr ij58 3100 gr ..... yeni russıa baikal bakma çok ağır3450 gr çifte alacaksan da yıldız elegant a3 te 66cm avrupada yılın tüfeği ödüllünü aldı.. en iyi yerli. çok dengeli ve hafif asla pişman olmazsın.elimde marocchi.franchi. benelli vardı sattım.ij58 ve yıldız çifte aldım ve av zevkini almaya basladım