Gönderen Konu: (Çifte aşkım kabardı) tüfek tavsiyelerinizi bekliyorum.  (Okunma sayısı 3750 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M.Ziya DONMA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
elimde bir tane armsan otomatik, birtane huğlu 103 c pozem var ama gönül ferman dinlemiyor illede birtane çifte al diyor  ;D . İlk göz ağrımdır çifte ve ustalarımız bilir onun avı bir başkadır. bu aralar kafaya koydum alacağım birtane ama ne alayım ona karar veremiyorum ben aklımdakileri sizlere söyleyeyim siz bana yardımcı olun
1- huğlu 200 ac modeli. şekil itibarı ile çok güzel ve huğlu güvenenilirliği var
2-yıldız elegant a3. sitede grupmanlarını gördüm oldukça güzel ve yıldız adını dünyaya duyurdu. ancak fiyatlar biraz fazla gibi.
3- diğer bir seçenek biraz daha bekleyip avrupa bir tüfek almak ama bu seçenek okadar parlak gelmiyor  ;D
evet arkadaşlar ve ustalar yardımlarınızı bekliyorum. eğer sizlerinde önerileriniz varsa farklı fikirlere açığım.
1985-Ceyhan

Çevrimdışı Fehmi TAŞKIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: (Çifte aşkım kabardı) tüfek tavsiyelerinizi bekliyorum.
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2013, 18:22:46 »
Hazır sıfır baikallar gelmişken fiyatları da makulken ben olsam Baikal alırdım ;)
  • MAUSER M03 300 Win. Mag.
  • Beretta A400 Xtreme Plus 76
  • Akus Custom Deluxe 71-76
  • Glock 19 Gen 5
  • Sig Sauer P 229 ALSO 9mm
  • Smith Wesson 686 4'' 357 Mag.
1977-İZMİR

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2013, 19:04:07 »
temiz 2. el ispanyol malı yada ij58 bir çifte 71 namlu yüksek bant..1/3 fix şok..avına doyum olmaz..ama temizini bulmak mesele..laçka olmayan ve tamir görmemiş olucak..sıfır huğluya vereceğiniz parayla bu dediğim çiftelerden çok çok temiz bulabilirsiniz...yerli temiz 2. el burdur yapısı toroslar marka çifte bulursanızda hiç kaçırmayın..hem daha hesaplı hem yakması yıkması güzeldir.

Çevrimdışı Ahmet ARIKAN

• Müdavim Üyemiz
  • Burdurlu
    • ahmet arıkan
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2013, 19:12:25 »
son 1 yıldır yıldız çifte kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. Dediğiniz gibi fiyatı biraz yüksek ama alanı pişman etmeyecek bir tüfek.
  • Yıldız Elegant A3 TME
  • Akkar Churchill 812
  • Retay Masai Mara Bronze Pure
  • Çifsan ÇSP 555
Ahmet ARIKAN
1987-Burdur / Yeşilova

Çevrimdışı Mahmut ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • Böyle Bir Kara Sevda...
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2013, 19:22:59 »
Fiyat olarak Huğlu daha uygun bulursunuz diye düşünüyorum Yıldız biraz pahalı malesef. Akus dicem ama onun fiyatınada avrupa alınacak nerdeyse.
Burdur yapısı diyince de aklıma ilk gelen Pars ama bulmanız çok zor. Alan satmıyor, satan dizini dövüyor. Fabrikası kapanırken bedavaya dağıtır gibi sattılar ama imkanımız yoktu o zamanlar. Hala Yeşilova taraflarına ava gidersem arkadaşımda var arada kullanmak nasip oluyor onun avı bir başka oluyor.
ıj 58 e gelince geçen sene 850 ye satıyorlardı almadığıma bin pişman oldum bakıyorum da 1750-2000 e satıyorlar şimdi. 
1981 Burdur
EY RABBIM
IMAN ILE ÖZÜMÜZÜ, HAYAT ILE YÜZÜMÜZÜ 
EDEP ILE SÖZÜMÜZÜ, KUR'AN ILE ÖMRÜMÜZÜ HAYIRLI EYLE

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2013, 19:31:41 »
Fiyat olarak Huğlu daha uygun bulursunuz diye düşünüyorum Yıldız biraz pahalı malesef. Akus dicem ama onun fiyatınada avrupa alınacak nerdeyse.
Burdur yapısı diyince de aklıma ilk gelen Pars ama bulmanız çok zor. Alan satmıyor, satan dizini dövüyor. Fabrikası kapanırken bedavaya dağıtır gibi sattılar ama imkanımız yoktu o zamanlar. Hala Yeşilova taraflarına ava gidersem arkadaşımda var arada kullanmak nasip oluyor onun avı bir başka oluyor.
ıj 58 e gelince geçen sene 850 ye satıyorlardı almadığıma bin pişman oldum bakıyorum da 1750-2000 e satıyorlar şimdi.

Yeşilova'ya geldim gittim bi kaç kez bilirim oraları az biraz,yeşilova,çuvallı,tefenni vs..pars marka tüfeği hiç duymamıştım güzel silahlar yapılmış epey Burdur'da..toroslar,turanlar,pars günümüzde tek yıldız var sanırım bilinen doğru düzgün imalat yapan şu anda..

Çevrimdışı M.Ziya DONMA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 22 Ekim 2013, 19:57:40 »
fikirler için teşekkürler. benim kafamda iyice karıştı. her tüfek alacağımda böyle oluyor zaten. rus tüfekleri üzerinde yoğunlaşmaya başladım ama.
1985-Ceyhan

Çevrimdışı Mahmut ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • Böyle Bir Kara Sevda...
« Yanıtla #7 : 22 Ekim 2013, 20:08:12 »
Şahin abi;
aaa Bayır robust da var abi :)
Saydıkların hep Bayır kasabasının üreticileri asıl işleri yedek parça ve tamirat koperatif oluşturulamadı. 2. bir firma olan Çatüs vardı onlarda gitti.
Belki tanırsın bi sorayım Turgut reis de Av bayi İsmail Demircan var
Ziya bey;
2. el düşünüyorsanız eğer 2 el temiz bir rus özellikle ördek avı için iyi bir seçim olacaktır. Her ava derseniz huğlu koop. un çiftelerini yabana atmayın bence eski tüfekler için daha çok seçici davranmanızı ısrarla tavsiye ederim. 1950 - 1960 ların tüfeği ruslar malumunuz ve çok ağırdırlar. Sıfır bir huğluyu taksitle alma imkanı da var. 
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2013, 20:15:29 Gönderen: Mahmut ÇETİN »
1981 Burdur
EY RABBIM
IMAN ILE ÖZÜMÜZÜ, HAYAT ILE YÜZÜMÜZÜ 
EDEP ILE SÖZÜMÜZÜ, KUR'AN ILE ÖMRÜMÜZÜ HAYIRLI EYLE

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 22 Ekim 2013, 22:34:18 »
elimde bir tane armsan otomatik, birtane huğlu 103 c pozem var ama gönül ferman dinlemiyor illede birtane çifte al diyor  ;D . İlk göz ağrımdır çifte ve ustalarımız bilir onun avı bir başkadır. bu aralar kafaya koydum alacağım birtane ama ne alayım ona karar veremiyorum ben aklımdakileri sizlere söyleyeyim siz bana yardımcı olun
1- huğlu 200 ac modeli. şekil itibarı ile çok güzel ve huğlu güvenenilirliği var
2-yıldız elegant a3. sitede grupmanlarını gördüm oldukça güzel ve yıldız adını dünyaya duyurdu. ancak fiyatlar biraz fazla gibi.
3- diğer bir seçenek biraz daha bekleyip avrupa bir tüfek almak ama bu seçenek okadar parlak gelmiyor  ;D
evet arkadaşlar ve ustalar yardımlarınızı bekliyorum. eğer sizlerinde önerileriniz varsa farklı fikirlere açığım.                                                                                                                                                                         biraderim.. ördek ve uzak avlar için ussr ij58  3100 gr ..... yeni russıa baikal bakma çok ağır3450 gr çifte alacaksan da yıldız elegant a3 te 66cm avrupada yılın tüfeği ödüllünü aldı.. en iyi yerli. çok dengeli ve hafif asla pişman olmazsın.elimde marocchi.franchi. benelli vardı sattım.ij58 ve yıldız çifte aldım ve av zevkini almaya basladım
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2013, 22:57:41 Gönderen: Veli TOKCAN »
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 22 Ekim 2013, 22:49:08 »
Ben huğlu al derim..
  • huğlu kop g601 yoto 71 namlu
  • huğlu kop 104 A 76 mamlu
  • Sarsılmaz Leopard y oto 71 namlu
istanbul  Çatalca 1971                                                                         5354139014l

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
  • 05347677315 TOROS KARTALI
« Yanıtla #10 : 05 Kasım 2013, 16:48:18 »
Yıldızı bilmem ama Huğlu dedinmi orada duracaksın.Ağırlık eskiye nazaran biraz bi azalma var,ama ömürlük silahdır vesselam.Sen al ilerde torun tombalak da kullanır. ;)
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut