Gönderen Konu: RANDIMANLI FİŞEK - KALİTELİ TÜFEK VE SONUÇ  (Okunma sayısı 20168 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: RANDIMANLI FİŞEK - KALİTELİ TÜFEK VE SONUÇ
« Yanıtla #50 : 04 Aralık 2013, 20:35:08 »
Benim en sevmediğim Beretta  S serisi tüfeklerdir..av vuramayan birinin bu tüfeği alıp harikalar yaratacağı da yoktur.sağlam tüfeklerdir..malzeme kalitesi iyidir..bana göre dizaynı ve tipi kötüdür...bana göre kullanışlı değildir.

tabiki bu benim fikrim.benim sevdiğimi başkası sevemez bunu biliyorum..ancak bir çok tüfek gören kullanan beni anlayabilir..
ben sevmiyorum Ahmet Kardeş ama kimseye sevme demiyorum :)..malzeme kaliteli tüfek sağlam ama dizaynı bir şey ifade etmiyor benim için..yerli sanayinin kolaylıkla klon benzerlerini (avsan-.ifsan üzümlü vursan vs gibi ) yaptıkları silahlar bunlar. bana bedava verseler alıp kullanmam :)  bu reno araba ile tofaş araba gini bir şey :) onu seven bunu sevmez...ben browning miroku gibi tüfekleri severim..merkel gibi Cz gibi tüfekleri beğenirim..bunlara bakınca çok sıradan ve sönük kalıyorlar...ben etrafımda bir çok iyi avcının beğenmeyerek bu tüfekleri sattığını biliyorum..bir çok avrupa tüfek arayan arkadaşın  merakla alıp hala kullandığını biliyorum...Çiftelerine bir lafım yok beğenirim..ama S serilerinin değerinin üstünde satılmasını garipserim..
tabiri caizse bu yorumlarınızla,, benimde duygularıma tercüman olmuşsunuz POLAT BEY .... alın bendende bu kadar diyebilirim ancak SELAMLAR...
BU ARADA YORUM VE GÖRÜŞLERİMİN SAYGIDEĞER ZİYA EFEM,İN AÇMIŞ OLDUĞU KONU İLE BİR ALAKASI OLMADIĞINIDA EKLEYEYİM....
AVCILIKTA MİSTİSİZM HER ZAMAN VARDIR VE OLMAYADA DEVAM EDECEKTİR....İŞİN GÜZELLİĞİ VE ÖZELLİĞİDE BURADA ZATEN.....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Ziya ÇOBANOĞULLARI

• Müdavim Üyemiz
  • Avın başı rasgele sonu nasiptir.
Ynt: RANDIMANLI FİŞEK - KALİTELİ TÜFEK VE SONUÇ
« Yanıtla #51 : 04 Aralık 2013, 23:56:23 »
Bergama'dan Yüksel UNCU Abim S56 tüfeğini bana sattı.
Allah(c.c) bin kere razı olsun çok memnunum.
Tüfeği ben aldıktan sonra Yüksel UNCU Abim ile Altınoluk'tan Kazım AKSOY Ustamın yanına 2 sefer ava gittik.
Akıl almaz mesafelerden av vurdum Yüksel Abi'nin yanında.
Hâlâ milletin tetik kesmeye cesaret edemediği mesafelerden cansız av vuruyorum.
Mehmet YAZGAN'ın ve Adnan GÖKSÜN'ün yanında da böyle vuruşlarım oldu.
Biri tesadüf atışı bilemedin ikisi tesadüf atışı  :)  olmaz ya hadi diyelim üçü tesadüf atışı    :)
Hepsi mi tesadüf   8) O0

Hakan Abi hüsnü niyetine teşekkür ederim  :)
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2013, 23:58:32 Gönderen: Ziya ÇOBANOĞULLARI »
  • Belçika Piper Çakmaklı Çifte(Constantinople-Lazaro Gabay)
  • Çifsan Çsp 555 Süperpoze
  • Sarsılmaz Concorde Yarı otomatik
  • Luigi Franchi Black Magic Yarı otomatik
  • Pietro Beretta S56E
  • Savaşcı Pointer's Altar
Ziya ÇOBANOĞULLARI      A rh +
02.06.1972 Bergama/İZMİR
İkamet : Çandarlı