0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Izgara bıldırcınlar harika burak MİA döktürmüş harika fermalar ve pozlar .draahthaar icin bıldırcın yemek öncesi atıştırma gibi.nice avlara.
Maşallah Burak fotoğrafçılığın da iyiymiş,iyi yakalamışssın bıldırcını.En güzel tarafı yeme kısmı,hele tüyünü yolmak tam bir işkence.Sık dişini biraz daha ördeğe az kaldı.Selamlar rasgele.
güzel fotoğraflar burak rastgele...
Fotoğraflar çok güzel. Canlı bıldırcın çok güzel çıkmış. Masa üstüne kaydettim.
Izgara bıldırcınlar harika burak MİA döktürmüş harika fermalar ve pozlar rastgele büyük başkana selamlar...
burak daha dur bakalım baban bilir ekim in 29 bir gün öncesi yada birgün sonrası curnata vardır onu kacırmamak lazım güzel av olmuş
tek yeşilbaş olsun bizim olsun..bıldırcın bizi bozar ustaa tam yemeğe oturacaktım o ızgara fotosunu nerden koydun..neyse bizde banvit pilicine talim edelim..
güzel fotoğraflar burak bildircinlarida umarim yememezlik yapmamisindir 24 ayar altin gibi saprari yagli aviniz daim oilsun
Daim olsun kardeşim güzel av olmuş
AVA TÜFEKSİZ GİDECEK KADAR CENTİLMEN VE OLGUN BİR AVCI OLMAK ÇOK GÜZEL AVLARINIZ DAİM OLSUN
Son tango gibi görsel olmuş.Ellerinize emeklerinize sağlık..Rasgele
Burak taa sonunda beni başına belâ etcen accık yakın olsan ben yapcamı biliyom emme heyhatt
Ördeğe nasipse gelirim Burak'cım
BURAKCIM VALLA CENNETTE YAŞIYONUZ KARDEŞİM.