Gönderen Konu: Yeni aldığım aksiyon kamerası testi  (Okunma sayısı 2931 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
Yeni aldığım aksiyon kamerası testi
« : 21 Ekim 2013, 15:33:54 »
Arkadaşlar daha önce derinlemesine bir araştırmada bulunduktan sonra Aee Sd 21 model kamera almaya karar verdim .Tüm aparatları yedek bataryası kafa bandı uzaktan kumandası Lcd ekranı ile bana 600 tl ye geldi.Araştırmada olan arkadaşım varsa fikir vermesi açısından çektiğim iki videoyu paylaşıyorum.Saygılar...

Bağlantı probleminiz yoksa eğer HD ikonuna getirirseniz görüntü çok düzelecektir.
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
Ynt: Yeni aldığım aksiyon kamerası testi
« Yanıtla #1 : 21 Ekim 2013, 16:05:16 »
iyi bir atıcı olduğun kesin ama şişeye atıp kırman iyi olmamış
konumuza gelirsek bu sektörün lideri go pro diyebilirim bu fiyatın biraz daha üstüne go pro hero 2 satılıyor paran varsa po pro hero 3 black editionu tavsiye ederim fiyat tuzlu gelebilir
bende yeni aldım deneme çekimleri yaptım farklı formatlarda 1440 formatı olmasına rağmen 1080 deki görüntüsü bu yeterli geldi bana

https://www.youtube.com/watch?v=mbAljKrsbZA&feature=youtu.be
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2013, 16:07:03 Gönderen: Kemal YILMAZ »
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 21 Ekim 2013, 16:16:53 »
iyi bir atıcı olduğun kesin ama şişeye atıp kırman iyi olmamış
konumuza gelirsek bu sektörün lideri go pro diyebilirim bu fiyatın biraz daha üstüne go pro hero 2 satılıyor paran varsa po pro hero 3 black editionu tavsiye ederim fiyat tuzlu gelebilir
bende yeni aldım deneme çekimleri yaptım farklı formatlarda 1440 formatı olmasına rağmen 1080 deki görüntüsü bu yeterli geldi bana

https://www.youtube.com/watch?v=mbAljKrsbZA&feature=youtu.be

Kemal bey yorumunuz için teşekkür ederim.Şişeleri kırdığım bahçe tel örgü içerisinde kendi bahçemiz.Onun için rahat davrandım.Go pro nun kalitesini tartışamayız elbette.Ama Hero 2 ile aldığım kamera arasında hem teknik hemde görüntü kalitesi açısından fark var.Elimdeki kamera daha iyi geldiği için bana hero 2 yi almadım.Hero 3 black editiona gelince evet çok çok iyi  kamera ama aparatlarıyla birlikte 1300 lira gibi bir rakam çıktı ortaya maalesef çok tuzlu.
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2013, 16:25:02 »
Kemal bey yorumunuz için teşekkür ederim.Şişeleri kırdığım bahçe tel örgü içerisinde kendi bahçemiz.Onun için rahat davrandım.Go pro nun kalitesini tartışamayız elbette.Ama Hero 2 ile aldığım kamera arasında hem teknik hemde görüntü kalitesi açısından fark var.Elimdeki kamera daha iyi geldiği için bana hero 2 yi almadım.Hero 3 black editiona gelince evet çok çok iyi  kamera ama aparatlarıyla birlikte 1300 lira gibi bir rakam çıktı ortaya maalesef çok tuzlu.

evet fiyat tuzlu malesef her şey gönlünüzce olsun güzel günlerde kullanın rastgele
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 21 Ekim 2013, 16:31:33 »
evet fiyat tuzlu malesef her şey gönlünüzce olsun güzel günlerde kullanın rastgele
teşekkür ederim sağolun
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #5 : 21 Ekim 2013, 21:35:10 »
Görüntü kalitesi güzel ama nesneler eğrilmiş görünüyor, ayar istemesinden mi acaba? Gülegüle kullanın.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 21 Ekim 2013, 21:45:04 »
hayırlı olsun güle güle kullanın...ama şişeyi çok salıyorsunuz gibi geldi bana..birde normalde havada tuz buz olması gerek şişenin anlayamadım bende neden öyle..benim attğım şişeler tuz buz oldu hep ele geçecek parça bulamadık.belkide çok yakında vurduğum içindir.

Hero 3 black edition bende almayı düşünüyorum ..gümede bek yaparken iyi olur.şu anda durumlar müsait değil seneye inşallah..
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2013, 21:49:42 Gönderen: Şahin BİTEN »

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #7 : 21 Ekim 2013, 21:56:14 »
seneye fiyat düşer tahminim bende düşünüyorum.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 21 Ekim 2013, 23:15:23 »
Güle güle kullanın..
  • huğlu kop g601 yoto 71 namlu
  • huğlu kop 104 A 76 mamlu
  • Sarsılmaz Leopard y oto 71 namlu
istanbul  Çatalca 1971                                                                         5354139014l

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 22 Ekim 2013, 02:18:21 »
Görüntü kalitesi güzel ama nesneler eğrilmiş görünüyor, ayar istemesinden mi acaba? Gülegüle kullanın.

Volkan abi tam çözmüş değilim işte değişik varyasyonlar deniyorum.Çekim açısı var sanırım onu orta moduna getirmeliyim 1080 p de 720 p de çekim yaptım geçen nesneler yamulmuyor.(Balık gözü deniyor ona).En işime yarıyacak şekilde kullanıcam inşallah nasipse.Bir sorunum var yalnız bilgisayarımdaki çekimler youtube dekinden daha net.Neden kalite düşüyor ona çözüm bulmalıyım internete yüklenince
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 22 Ekim 2013, 02:24:05 »
hayırlı olsun güle güle kullanın...ama şişeyi çok salıyorsunuz gibi geldi bana..birde normalde havada tuz buz olması gerek şişenin anlayamadım bende neden öyle..benim attğım şişeler tuz buz oldu hep ele geçecek parça bulamadık.belkide çok yakında vurduğum içindir.

Hero 3 black edition bende almayı düşünüyorum ..gümede bek yaparken iyi olur.şu anda durumlar müsait değil seneye inşallah..

Şahin bey tüfeğimde 5 no şok var attığım fişekler 24 gr birde kendim atıp kendim vurdum salmak biraz farz oluyor.Onun için grupman etkisi muhakkak oluyordur.
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +