çok güzel bir konuya parmak basmışsınız ramazan hocam . ama sadece kendimiz okuyup kendimiz yazıyoruz . . . sezonu erken açanlarsa kendileri çalıp kendileri oynuyor . bizim burda yorum yapıp kiçimizi yırtmamızsa bize kalıyor . .
. . . . gelen haberlere göre bölgemizde , ördek avını erken açan 50 KAÇAK AVCI yakalanmış .
GÖZÜNÜ ÖPTÜĞÜMÜN az bu değil 50 kişi . . bizde saf saf
bekliyoruz 2 kasımı . .
. . . avrupalıyla aramızda gerçekten uçurumlar var , sözde ab ye gireceğiz . . yasak koyulduysa herkes uymakla mükelleftir . . ama bizde şu mantık var , yasaklar delinmek için konulmuştur . . bu mantıkla ve mantaliteyle devam ettiğimiz sürece , daha çookkk av popülasyonu artsın diye yazar çizeriz . . . bulgarda , romanda çuvalla av var , biz av yapabilmek ve vurabilmek için , şeytanın bile aklına gelmeyen taklalar atıyoruz , biliçaltımıza yerleşmiş açlığı giderebilmek ve , egolarımızı tatmin edebilmek için . .
. . . . japonya ikinci dünya savaşından çıktığında , deyim yerindeyse , taş taş üzerinde kalmamıştı , şimdi dünyanın gelişmiş sayılı ülkelerinden bir kaçı . . sizin demeniz gibi , ayın 15 gelsede maaş hesaba yatsın zihniyetiyle hareket etmemişler . . herkes üzerine düşen vazifeyi yerine getirmiş . laubali , lakayıt , ben yaptım oldu , gibi , zihniyetle hareket etmemişler .
. . . . yazdığınız gibi , sezonu 2 kasıma uzattım , derseniz , sonucu bu olur . ama bir yanlışı bir yanlışla düzeltemeyiz . . 2 yanlışta 1 doğru etmez . .
. . . neden bölümünüzde işin aslını açık seçik ortaya koymuş . .
yazık , vallahi çok yazık , kaçak avlananlarmı istersiniz , sezon açılmadan avlananlarmı istersiniz , gece far avı , teyp kurmalar . yazık vallahi çok yazık . . .