arkadaslar bugun basımıza çok üzücü bi olay geldi sabah itibarı ile av sahasına geldik arabamı yol kenarına müsait biyere park edip köpekleri arabadan indirdik bu arada arkadaslar ile beraber yeleklerimizi cizmelerimizi giyip avlanmaya baslayacaktıkkı köpeklerimin acı acı bagırması ile yerimden fırladım köpeklerimin yanına gitiiğimde ise buyuk olan köpegimin cansız yerde yattıgını kücük olan köpegiminse feryat ederek can çekiştiğini gördüm o telas ile köpegimi yattıgı yerden kaldırmaya calıstım ve o anda köpegin neden feryat ettiğini anladım elektirik carpmıstı köpeklerimi kurtarmaya calısırken aynı anda bende akıma kapıldım ve arkadaslarımın yardımı ile kurtuldum koskoca söke ovasını ortasında insanın elektiriğe carpılacagı insanın aklına gelirmi köpeklerimin ölmesi bi yana canımızı zor kurtardık ciddi sekilde elektirige çarpıldım işin aslı sonradan anlasıldı aklıllı tarla sahıbı tarlasına domuz girmesin diye elektirik telini tarla etrafına (elektirik teli degim sey çamasır ipine benzeyen garip birsey) çekmiş ve tahminimce 220 volt yada daha yuksek elektiriği tele vermiş ve köpeklerimin ölmesine ve benimde ciddi sekilde elektiriğe çarpılmama neden oldu olayı jandarmaya ve savcılıga intikal ettirip gerekli tespitleri ve tutanakları tutturduk ama tarla sahibi kurdugu teskilatı jandarmadan önce gelip elektirigi üreten jenaratör yada herneyse ortadan kaldırmıs delilleri yok etmiş savcılık tarafından ölçüm için gönderilen elektirik sirketi yetkilileri öldürücü derecede voltaj olmadıgını ancak bu bölgede bu tur sistemlerin kullanıldıgını elektiriği üretmek için jenaratör yada güneş paneli kullanıldıgı belirtti ve tarla sahibi hakkında gerekli işlemleri baslattık hakkımızı sonuna kadar arıyacagım gözüm gibi baklıtıgım ölen köpeklerimin ve benim yasadıklarımın baskasının basına gelmemsi için hesabını soracagım, sizden ricam bana hukuki konularda bilgisi olan yardım edebilecek arkadaslardan yardım istiyorum yaptıkları bu tarla sahibinin yanına kar kalmaması için yardımlarınızı bekliyorum ölen benim köpegim degil , ben yada herhangi bir insan yada birinizin yakını, olabilirdi (ilgili fotografları eklemeye çalısacagım) yardımlarınızı ve degerli fikirlerinizi bekliyorum tel.0532 473 2216--0532 5411984