Gönderen Konu: Yerli Tüfekte "TAKLİT"  (Okunma sayısı 8400 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Yerli Tüfekte "TAKLİT"
« Yanıtla #25 : 18 Ekim 2013, 00:08:35 »
Tüm forum üyelerimizin bayramını kutlarım siz siz olun özkursandan uzak durun derim hem tek kurşunundan hem şaçmalarından içinde 1 gram kurşun elementi bulamassınız bizzat baktırdık içinden teneke çelik demir karışımı çıktı tüfeklerinize ve kendi sağlınıza ve çevreye yazık etmeyin you tubede video var seyredin özkursan kama kurşunu namluyu parçladı izleyin hak vereceksiniz
ozaman bu fişeklere tek kurşun demeyelim tek çelik yada tek demir diyelim gecen sene bende bayağı tek kurşun attım namlu simsiyah sil sil öylece duruyor
krom gitti sandım telleyince ayna gibi çıktı ortaya ama özkursan değildi fişekler volkan abi demiş yivli kurşun 3 no şokla atılır diye özkursanda yivde olsa 3 no şokta atılmaz
kurşun esnerde çelik esnemez bu adamlarda yaptıkları fişeği denemişlerdir herhalde benim slug namlu var özkursan bulursam denemek istiyorum ama bayiler yok diyor artık satmıyoruz
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 18 Ekim 2013, 00:11:39 »
tmmm işte dedeğin gibi krom namluyu korumak içindir doğru krom gittiğinde sadece namlu çeliği kalacak ve oda sayet bizim arkadaş boş bulunupta magnum fişek falan atarsa namlu parçalarını ameliyatla cıkarcaklar
1985
BURSA

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 18 Ekim 2013, 00:16:52 »
özkursanın tavsiye edilmeyen kursunu kama kurşunudur sözde o kursun namluya hiç temeas etmeden çıkıyormuş  diğerlerini bilmiyorum nasıl ancak yorumlara göre tam bir namlu düşmanı
1985
BURSA

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 18 Ekim 2013, 00:57:53 »
özkursanın tavsiye edilmeyen kursunu kama kurşunudur sözde o kursun namluya hiç temeas etmeden çıkıyormuş  diğerlerini bilmiyorum nasıl ancak yorumlara göre tam bir namlu düşmanı
o nasıl kurşunmuş namluya değmeden çıkıyormuş baya sallamışlar o zaman kurşun namlunun dibine düşer ;D
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul