0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
halil kardeşim günaydın. yine yaptın balığı maşallah. kardeşim ağ balıkçılığımı yapıyorsun manyat falan nedir acaba. bu sene balık yalı yapmadı diyor herkez bu yüzden gecen seneki kadar çinekop lüfer olmaz deniliyor. nedir durum. sende ortaya açık büfe yapmışsın lüfer var levrek var palamut var kefal var. araya çingene palamutuda girmiş galiba
halil' im lüfer avına gecemi çıkıyorsun. yani tekne ile açılıp açıktamı tutuyorsun. arkadaşları var onlar açıkca çok güzel balık olduğunu söylüyorlar. senin avlanma şeklin nasıl nasıl zoka oltanın çeşiti. herkezin kendine göre olta şekli var gerçi ama mantarlı zoka mı yoksa başka türdemi. palamut avıı çapara ile çok zevkli olduğu söyleniyor tutyormusun sende. bu arad bıldırıcn molda dedinde cumartesi sabah gittim 1 tarla gezdim oda 10 kuş anca kalktı . ama bi hava bozarsa bi furya daha yapar diye düşünüyorum
kardeşlim bu arad evini,n maanzarası bulunduğu mevki on numara . allahım lutlu bir şekilde yaşamayı ailen i,le birliklte nasip etsin. tepedeki konutlarda sonunda bitti galiba oturulmaya başlanmış bildfim bileli yapılacak diye bekliyordu orası.
maşallah derya kuzusu dediklerinden bunlar arkadaş, allah bol kısmetli nice güzel ağıztadında avlar versin rast gele.
]Evimizin manzarası güzel gerçekten deniz kenarında oturmanın faydaları bunlar karşıda görünen evleri soruyorsan yeni yeni taşınmaya başladılar 20 yıldan fazla oldu yapımına başlayalı bu evlerin
Masallah ustam kasa kasa tutmussunuz bereketli av olmus daim olsun. Selamlar
AYNEN KARDEŞ 10 LU YAŞLARDA MEMLEKETE GİDERKEN BİLR AYNI ŞEKİLDE DURUYORDU SONUNDA BİTMŞ YANİ )
ÇOK UZUN SÜRDÜ GERÇEKTEN
maşallah bereketli geçmiş avınız rastgele
Maşallah Halil bayram şekerlerini almışsın denizden rast gele
halil kardeşim paylaşım güzel hatta ağız sulandırıcı olmuş
maşallah güzel bir balık avı yabmışınız zaten bıldırcının tadı tuzu yok bu sene..RASGELE..
cok guzel kareler halil kardesim bunlar derya batan geminin baliklari aviniz daim olsun saygilar