Ben bir maxus ultimate kullanıcısı olarak kendimi suçlu hissediyorum.
Bu sitede maxus lar için bıldırcında randuman vermediği ve hatta kara tavuk avında memnun kalınmadığı yazıları okudum ve cvp yazmak yerine güldüm geçtim.çunku bu yorumları yapanlar hep başkaları üzerinden yazıyorlar,ve bilgilendirmek bize düşerdi.
Sezon başından buyana kullandığım hala tanıma aşamasında olduğum tüfeğim hakkında yanlış bilgi verip büyük palar ve büyük umutlar ile alınan bi tüfeğin vebali altına girmek istemediğim içindir.
1.bıldırcın avım benim için buyuk keyifdi.24 gr ile 32 gr arası denemelerim oldu,4 no şok.32 gr meca,ultimate.
2.üveyik avımda çok üveyik yakalayamadım.en çok uveyiği busene vurdum desem yeridir.4 no şok.33 gr meca bior,ultimate.
3.keklik avımda husran yaşadım,34 gr mirage jk6,5 no fişek 3 no şok kullandım keklik çok yakın kalktı 1 tane keklik vurdum oda 1 saçma deymiş 100 met.ileriye düştü.Şimdiki tecrubelerim bana 33 gr meca veya bp bior tapa 4 no şok ultimate.
4.tahtalı avımda ağaç altında otuduğum için birşey yazama gereği duymuyorum.
5.tavşan avımiçin bu sezon önumden 1 tane tavşan kalktı.32 gr.7 no meca 3 no şok vardı,çok hafif geldi.3 atışta alsamda ilk fişekte iş bitmişti aslında.
Not:hiç 70 met.ve üzeri kuş vuramadım(sitede çok okuyorum)