bende antalya ya yeni geldim herkes isikli ve eber den bahsediyor ve cok met ettiler bende ordek nercde yapariz diye onu dusunuyorum valla ben istanbuldan geldim bi icimden ipsala yapasim trakyada av baska ozellikle bide bulgardan yunandan kaz calistimi tadindan yenmez antalayada bu sene kis nayapicaz bizde onu dusunuyoruz. Hayirlisi olmadi artik cevremizdeki arkadaslarla irtibat istihbarat yapicaz yardimci olurlarsa cok sevinirim...herkese rastgele...
ebere gitmek için bol vaktin olacak hani günübirlik gidilip gelinecek biryer deil (kus gelmez falan filan )
basımıza geldi tekne kiralıcan işi uzun yani bu işi yapanlar var eberde onlarla irtibat halinde olman lazım artı oradan bu işi yapan birisini tanıyan birisini bulman gerekliki kar amacı gütmden yapsınlar işini
bizim buralardaki durumda kaderekırkbes durumu ev yakın hanı bugun denkgelmezse yarın denkgelir hesabı yapıyoruz kaybımız olmuyor ama antalyadan gelecek insanda eli bos gidecek olursa gelenden cok ben uzulurum onun için bu av işinde hicbir işe ön ayak olmak istemem ( tecrube ile sabit ) basıma cok geldi:(