Gönderen Konu: Gesa De La Mazorra ve danskdynasty Gandi (serkan zeybek) yavrularida dogdu  (Okunma sayısı 2221 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı E.Özkan DEMİR

• *
Gesa benim avlandigim  bir disimdir gadeayi yarismaci yapinca bunuda avci yapalim dedik. Gercekten kalitesi super olan bir disi ve kanida yine ayni sekilde kanini iyi bildigim serkan zeybekteki mustafa uyarlarin getirdigi semeghini vladi ogluna cektim. Gercekten cok guzel yavrularin olacagina inaniyorum hem sahada hemde avda. Bana gunlerdir siyah beyaz yavru soran arkadaslarim iste burda 8 yavrum oldu ve 6 si siyah beyaz 2 tanesi sari beyaz dogdular masallah diyelim.

Anne gesa de la mazorra ve kan hatti

gesa

Gesanin babasi robi de la mazorra

Gesanin annesi aka de la mazorra

Robinin babasi ole de la mazorra

Aka de la mazorranin babasi rocco de la parsitte

Aka nin dedesinin babasi  Fray de la cuve

Akanin dedesi

Yavrularin babasi Danskdynasty gandinin kan hatti

Gandi yavrularin babasi

Gandinin annesi Danskdynasty elsa

Gandinin babasi semeghini vladi

Semeghini babasi ronaldo sagdaki

Danskdynasty elsanin babasi  saxo du bois des perches

Ve yavrularimiz masallah diyelim lutfen

Uploaded with ImageShack.us
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 21:59:24 Gönderen: E.Özkan DEMİR »
Erdinç Özkan DEMİR
1975 ANKARA
05306036855

Çevrimdışı A.Ali CURA

• Müdavim Üyemiz
hay maşallah..hayırlı olsun erdinç netten bakıp iç çekilen köpeklerin kanları artık çok yakınlarda gerçekten..emeklerinize sağlık dostum..
Abdullah Ali CURA
1978 Edincik BANDIRMA(ANKARA)
0 505 542 23 75

Çevrimdışı Mustafa YAMANER

• *
Erdinç ! elınıze emeğinize sağlık,Allahım esirgesin.Kaliteler artık nefes almaya başladı maşallah.Allahım sağlık sıhhatle büyümek nasip etsin.Şahsında Mustafa'ya-Serkan'a çok teşekkür ediyorum.Yaradan emeğinizi zayii etmesin..
Mustafa YAMANER
1965 EREĞLİ-KONYA / ADANA

Çevrimdışı E.Özkan DEMİR

• *
hay maşallah..hayırlı olsun erdinç netten bakıp iç çekilen köpeklerin kanları artık çok yakınlarda gerçekten..emeklerinize sağlık dostum..

Sagol abdullah artik kaliteleri uzaklaramaya gerek yok tabiki. Insallah onlarda sahiplenecek kisilere beni gururlandirirlar
Erdinç Özkan DEMİR
1975 ANKARA
05306036855