Gönderen Konu: ÖRDEK AVINA GÖNÜL VERMİŞ HASTASI OLANLAR HERKEZ BURAYA  (Okunma sayısı 13774 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Burak TANRIKULU

• *
  • Ördek Avcısı
    • https://www.facebook.com/groups/266505830034073/?fref=ts
Ynt: ÖRDEK AVINA GÖNÜL VERMİŞ HASTASI OLANLAR HERKEZ BURAYA
« Yanıtla #25 : 07 Ekim 2013, 15:39:07 »
Bunlarda Benden Olsun  Benimde Yapabıldıklerım bu kadar :(:(:(:(:(

Burak TANRIKULU
1990 SAMSUN Ördek Avcısı

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 07 Ekim 2013, 16:05:50 »
Bunlarda Benden Olsun  Benimde Yapabıldıklerım bu kadar :(:(:(:(:(

HİÇ O YEŞİLLERİN YANINA YAKIŞTIMI MEKELER
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

• *
  • Ördek Avcısı
« Yanıtla #27 : 07 Ekim 2013, 16:08:54 »
O mekenın hıkayesıvar abi :)))
Burak TANRIKULU
1990 SAMSUN Ördek Avcısı

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 07 Ekim 2013, 16:21:07 »
O mekenın hıkayesıvar abi :)))
len kesin karanalıkda biri san geliyor burakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk diye bağırdı sende gaza geldin bammmmmmmmmmmm hayvan yerde koştun lenn vurdum vurdumm diye diye baktınmı oda neeeeeeeeeeee vışşşşşş kap kara ördek. dna incelenmesi gerekli :P ördek ile tavuk arası bişi :))) GELEN DNA TESTİNDE MEKE OLDU HATTA KARAMEKE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI BANGGGGG HEEEEEEEEEEE
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #29 : 07 Ekim 2013, 16:25:35 »
len kesin karanalıkda biri san geliyor burakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk diye bağırdı sende gaza geldin bammmmmmmmmmmm hayvan yerde koştun lenn vurdum vurdumm diye diye baktınmı oda neeeeeeeeeeee vışşşşşş kap kara ördek. dna incelenmesi gerekli :P ördek ile tavuk arası bişi :))) GELEN DNA TESTİNDE MEKE OLDU HATTA KARAMEKE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI BANGGGGG HEEEEEEEEEEE
:D :D

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

• *
  • Ördek Avcısı
« Yanıtla #30 : 07 Ekim 2013, 17:00:49 »

ahahahah alemsin adem abi bu süperdi . o çok başıma geliyo abi  hatta bi keresınde  vurdum  kanat kırıgıdustu karanlık da ortam suyun ıcınde koşa koşa ceylan gıbı gıdıyorum. pat düştüm sırıl sıklam dedım olsun ördek vurdum  bi gittim  ki meke :D   bi an kendime de sıkmak istedim :D
Burak TANRIKULU
1990 SAMSUN Ördek Avcısı

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #31 : 07 Ekim 2013, 17:23:39 »
Akşamın karanlığında, ördeğin uçuşundan, yada kanat sesinden gördüğün yada göremeyip kanat sesini duyduğun ördeğin  sana kaç mt yakınında olduğunu tahmin eden bence ördek avında başarılı olur..

Aslında benim oturup hepsini bir yere toplayıp iyi bir ördek avcısı nasıl olunur  kitabı yazmam gerekir  ;D
Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

• *
  • Ördek Avcısı
« Yanıtla #32 : 07 Ekim 2013, 17:35:00 »
Akşamın karanlığında, ördeğin uçuşundan, yada kanat sesinden gördüğün yada göremeyip kanat sesini duyduğun ördeğin  sana kaç mt yakınında olduğunu tahmin eden bence ördek avında başarılı olur..

Aslında benim oturup hepsini bir yere toplayıp iyi bir ördek avcısı nasıl olunur  kitabı yazmam gerekir  ;D

haklısın ama kabul buyurursun kı 3 yıldır ordek avcısıyım suan kanat sesın den ucusunddan counu anlıyorum  bunalr maceraları msadece
Burak TANRIKULU
1990 SAMSUN Ördek Avcısı

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 07 Ekim 2013, 18:25:31 »
ahahahah alemsin adem abi bu süperdi . o çok başıma geliyo abi  hatta bi keresınde  vurdum  kanat kırıgıdustu karanlık da ortam suyun ıcınde koşa koşa ceylan gıbı gıdıyorum. pat düştüm sırıl sıklam dedım olsun ördek vurdum  bi gittim  ki meke :D   bi an kendime de sıkmak istedim :D
HEEEEEEEEEEEEEEEE LA BURAK GÜLDÜM YARILDIM YAAA GÜLMEKTEN :)))) ÇOK GAZA GETİRİRM BEN HBR OLSUN. :))) LA GELİYO LA ÜSTÜNDE LA OĞLUM ATSANA YEŞİL LAN OĞLUM AHA VURDUN KAZI ÖRDEĞİ VSVSVS :)))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 07 Ekim 2013, 18:26:55 »

VALA ULVİ ABİCİM BU DEDİKLERİN EN ALASINI YAPIYORUM . KİMSE ÖRDEK GÖREMDİĞİ YERDE İİ ÖRDEK VURUYORUM. KARANLIKDA NSIL ÖRDEK VURULUR ÇOK ÇOK BİLİRİM UYGULARIM. MİLLAT ÖNÜNÜ GÖREMZ<KEN TEEPELERİNDEKİ ÖRDEKLERİ VURURUM. DEDİĞİN GİBİ BU İŞE GÖNÜL VERMEK BU OLSA GEREK. :)))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 07 Ekim 2013, 18:38:18 »
 ANI ANLATAYIM SİZE: Bİ GÜN ÖRDEK AKŞAM AVINDAYIZ BEN YİNE GEYİĞE SARDIM TABİ SOHBET ŞAHANE O ARADA ÖRDEK GELDİ AMA TARLAYA ÖNMÜZDE KANAL VAR BİLİYORU SU FUUL DOLU ÜZERİ OT KAPAMIŞ GÖL OLUŞMUŞ BİR YER O ARADA ARKADAŞA AT OLUM SEN AT LA VUR ŞUNU DERKEN BAM GÜM   DEKEN VURDU . AMMA NASIL GAZ VERİYORUM NORMALDE ÖRDEK VURAMAZ HEYECANDAN  O DERECE HEYECANLI AMA MEKE OLSUN NE OLURSA OLSUN GÖĞÜS YEDİ KAT TEPESDİNDEN TEK FİŞEKLER HERŞEYİ VURAN BİRİ. :)9  NEYSE ONA Bİ GAZZ VERİİSN LA OĞLUM VURUDN SÜPERSİN FALA KOŞ AL KANAT KIRIĞI KAÇMASIN ABİ O NASIL GİDİYOR TULUM AMAN ALLAHIM BİR DÜŞÜŞ KANALA YEMİN EDERİM İNTİHAR GİBİ SUYA DÜŞTÜ BOĞAZINA KADAR PANİK YAPTI ÇIKAMIYOR BİZDE YATTIK YERE GÜLE GÜLE YARILIYORUZ :)) ÇOCUK NASIL BAĞIRIYOR ABİ BİRİMİZDE KALKIP YARDIM EDELİM DA YOKKK NERDE YARILDIK ÇOKTANNN O SOĞUKDA NEYSE ALDI GELDİ AMA SUDAN Ç.IKMIŞ FARE GİBİ AMA NASIL SEVİNÇLİ LA OĞLUM BAKSANA NEREYE ATLIYON DEDİM BOŞVER YA ÖRDEK VURMUŞUM DEDİ. NEYSE AMA NASIL ÖRDEK GELİYOR TARLAYA SILAÇ TARLASI MEKAN GÖL KANAL SU BASINDA ÖRDEKLERİN ORMAN İÇİNDE YATAĞI GİBİ BİR YER. HALA ÖRDEK ÇALŞIYOR TABİ. GELMEYE DEVAM. DEDİM ÇOCUĞ A LA OĞLUM GİT ARABADAN YEDEK TULUMU GİY KIYAFETLERİ GİY YEDEK EŞYAALRI SICAK GEL. YOK İLLA DEVAM ÜŞÜMÜYORUM  BEN SİZ İŞİNİZE BAKIN ÖRDEK VUARACM DEDİM SEN DUR YARIM SAAT SONRA İT GİBİ OLURSUN. TABİ DEİDĞİM GİBİ İT GİBİ TİTİREMEYE BAŞLADI DİŞLER KATUR KUTUR EDİYOR SESDEN TİTİREMEKTEN  NEYSE BİZ BAKTIK BU GİTMEYECE AVI SONLANDIRDIK HADİ HEP BERABER GİDİYORUZ AMA NASIL DONDU DONDU HİÇ UNUTAMIYPORUM DAHA NİCVE BÖYLE ANILAR :))) GÜZEL AKŞAMDI
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

• *
  • Ördek Avcısı
« Yanıtla #36 : 07 Ekim 2013, 19:02:35 »
HEEEEEEEEEEEEEEEE LA BURAK GÜLDÜM YARILDIM YAAA GÜLMEKTEN :)))) ÇOK GAZA GETİRİRM BEN HBR OLSUN. :))) LA GELİYO LA ÜSTÜNDE LA OĞLUM ATSANA YEŞİL LAN OĞLUM AHA VURDUN KAZI ÖRDEĞİ VSVSVS :)))

AbiDesene Çok fişeğimi Yicen :)  zaten körüm sen aha dersin yapıştırrım ona ne oldugunu bılmeden :D
Burak TANRIKULU
1990 SAMSUN Ördek Avcısı

Çevrimdışı Göksel DERMEN

• *
« Yanıtla #37 : 06 Kasım 2013, 22:52:30 »
Allah rahmet eylesin genç yaşta başına av kazası gelmiş bir avcı dostumuz ...Hepimize bundan ders alalım kimsenin başına kötü olay gelmesin ..

Ulvi Abi,

Eşimin hiç göremediği amcasıdır rahmetli . Dediğin gibi önce dikkat sonra av abi inşallah bu sene karpuzlunun soğunda sıcak bi tanışma kısmet olur. Rastgele abi görüşmek üzere.
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2013, 22:54:22 Gönderen: Göksel DERMEN »
Göksel DERMEN
1979 AVCILAR / İST