Gönderen Konu: Köpeğimin parmak aralarında yaralar için yardım!  (Okunma sayısı 2756 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yaşar GÜNEŞ

• *
  • Unutma Emanetiz
3 yaşındaki Drakdar köpeğimin parmak aralarında çıbansı yaralar çıktı ve iltahap akması var.Vetenire götürmeme rağmen kullandığım hiç bir tedaviye yanıt alamadık.Veteriner mantar olduğunu söyledi lakin iyileşme kaydetmedi.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Yaşar GÜNEŞ
1969 ANKARA

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Köpeğimin parmak aralarında yaralar için yardım!
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2013, 16:22:30 »
yasar abi drathaarlarda mantar olmamasi lazim bende kurzhaar besliyorum biraz suyu seviyorlar mantar baslangiciysa eger insanlarsa kulanilan bi mantar ilaci ismi aklima gelmedi eczanelerbilir kortizon icerikli olani al direkt etiki yapar ama kremi surunce orayi kapatman lazim yalamamsi lazim bez ile kapatirsin etkisi olur benim arkadasimda da olmustu 1 hafta icinde gecti
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Vet.Hekim Kaya GİRAY

• *
« Yanıtla #2 : 08 Ekim 2013, 10:34:00 »
 yaşar bey  öncelikle geçmiş olsun yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde telefonla konuşmuştuk lezyonlu bölgelerin resimlerini eklerseniz belki yardımcı olabilirim.
Kaya GİRAY(Veteriner Hekim)
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350

Çevrimdışı Selim KÜÇÜK

• *
« Yanıtla #3 : 30 Ekim 2013, 20:51:52 »
selamun aleykum yaşar bey öncelikle çok geçmiş olsun
beniim köpeğimde de aynı bir rahatsızlık geçirdi sebebi ise köpekiğimin bulunduğu yer beton du yani toprak ile ilişkisi yoktu bu sebep ile ayaklarında bu yaralar mantar gibi ççıkmıştı yerini değiştirdim ve düzeldi toprak olmalı ayaklarının basacağı yer
Selim KÜÇÜK
1983 TRABZON

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2013, 13:28:23 »
bide etkiisi olurmu bilmem ama ben yara veya avda yarilma oldugu zaman kina yakiyorum ayaklarina cokda faydasi oldu bide bunu deneyin ama su var bi veteriner kontrolu sart cunku bizim ki bitkisel cozum alternatif tip
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Dinçer ULUBAY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 23 Kasım 2013, 21:34:19 »
taavuk yediriyorsan yedirme.köpeği çamurlaşmıştoprak alanda fazlaca gezdirakşamlaları ayaklarını dezenfeten denilen suyla yıka kurula pudrala.selamlar
1950-Elazığ