resimlerde güzel gözüküyor ama,, ben olsam , yerli marka bir otomatik alıcaksam armsan 612 yada phenoma alırdım..hem çalışması kusursuz hemde yüze gelimi çok iyi..Türkiyenin berettası diyebiliriz..gerisini kafadan eledim..kinetikse şiddetle uzaklaşın derim.. 2 ay kullanmadan aldığınıza bin pişman olursunuz benim gibi..ben stoegeri fabrikaya gönderdim ne zaman geleceği belirsiz..o öfkeyle gittim beretta A300 aldım iyiki de almışım..çok memnumum açıkcası..şimdiye kadar tüfek kullanmamışım diyebilirim..berettaya param yetmeseydi eğer armsanlardan birini alıcaktım..o kadar şahane hafif yüze gelimi çok güzel zarif tüfek armsan...A 300'le hiç bir farkı yok işçilik olarak hatta daha fazlası var diyebilirim.armsan fan'ı falan değilim yanlış anlaşılmasın..sadece gözümün gördüğü ve yaşadığım tecrübeleri yazdım..yerlide kinetik tüfek alınmaz..
Not: stoegeri almadan önce bende sizin gibiydim..gazlı tüfeklere kafamı bile çevirip bakmazdım..gazlı olduğundan basınç kaybı oluyor filan vs..şüphelerim vardı..illa kinetik olmalıydı..ya ata neo ya stoeger olucaktı..çok methediliyordu bu iki marka...tamam namluları güzel , boyası şusu busu kamuflaj kaplamaları güzel..reklamını yaparken hep bunu yazıyorlar..hiç kimse fişek diktiğinden,2 atıp bir kıstırdığından,1 atıp 2kıstırdğından,28gramla randımanlı çalışmadığından,marka fişek tablası gramaj seçtiğinden,tüm yükü tırnağın çektiğinden az bir kullanım sonrasında tırnak aşındığından,tırnak yayının esnekliğini çabuk kaybettiğinden,mekanizmanın yavaş çalıştığından,mekanizmanın kasanın her yerinde vuruntu yaptığından , satış sonrası hizmetin sıfır olduğundan söz etmemiş..
gazlıda basınç kaybı olduğunu düşünmüyorum..şimdiki tüfeğim gazlı.kuşa ateş ettiğim zaman havada ittiriyor kuşu..canlı düşende olmadı daha...parasını ödemediyseniz yada geri alabiliyorsanız paranızı vazgeçin bence kinetik sevdasından.