Sıkıntılı başlayan bir anımı paylaşmak istiyorum. 3.5 Yaşlarında biri İngiliz pointer diğer kurzhaar ve babalık hakkı 2 yavru ve ikiside erkek aralarında yaş olarak 20 gün var bu gün itibari ile İngiliz 3.5 aylık diğeri 3 aylık neyse sadete gelelim
İngiliz yavrum zayıflamaya başladı 2. gün dedimki şuna bir parazit hapı vereyim ertesi gün bir baktım bir avuç dışkısı kanlı hemen doktoruma anlattım derdimi ve gördüklerimi dediki parazit hapı yapar ohhhh dedim bu arada yanındaki çırak abi bu kanlı isal vallahi şaka dedi doktor hap dedi, ya çırağı takan kim aynı zamanda biraz serum verdi takviye maksatlı aldım eve götürdüm 2 saat içinde 2 kanlı ishal hemen yine doktora bizim doktor biliyor ya olur dedi akşam oldu dayanamadım bir arkadaşıma danıştım hemen benim veteriner arkadaşıma götürelim dedi ara bakalım anlat böyle böyle imiş de bakalım demiş ve HEMEN GETİRİN 2 GÜNE KANLI İSHaLDEN ÖLÜR demiş kaptığım gibi götürdüm HAYYY AHLAH RAZI OLSUN HEMEN serum içine şu ilaç bu ilaç ne olur sordum %50 yaşar burada kalacak ilgi 10 numara gencecik veteriner İPEK HANIM bu gün 4. gün serum serum ilaç falan tam bir yavrum %90 kurtuldu yanındaki kurzzaarr yavrum bir baktım sabah keyifsiz hemen aradım onada bulaşmıştır dedi ipek hanım önlem amaçlı 3 iğne verdi 2. attım hala yemek yemiyor getir dedi götürdüm önlem tedavi derken onada kanlı ishal bulaşmış hemen erken teşhiş tedavisi YOK BÖYLE BİR İLGİ ANLATAMIYORUM TEŞEKKÜRLER MANİSA SALİHLİ İPEK HANIM