Gönderen Konu: ELİN OĞLU NESİL KURUTUYOR BİZDE LİMİT 10 TANE  (Okunma sayısı 11278 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
Ynt: ELİN OĞLU NESİL KURUTUYOR BİZDE LİMİT 10 TANE
« Yanıtla #25 : 04 Ekim 2013, 09:10:15 »
Resimler ithal ya ondan tepki gösteriyoruz.

Adamlar 20 kişi vurmuşlardır belki. Bizdede yokmu resimleri karıştırıp bakın Eylül ayı içinde.

Bir iki kişi resimde var ama kaput üstü curnata. Resimde olmadıkları halde 30 kişi vurduk ifadesi.

Altında bir sürü kişi de yaşa varol tebrikler latifeleri.

İş ithal bir resime gelince yazıklar olsun oluyor.
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 04 Ekim 2013, 09:17:13 »
Resimler ithal ya ondan tepki gösteriyoruz.

Adamlar 20 kişi vurmuşlardır belki. Bizdede yokmu resimleri karıştırıp bakın Eylül ayı içinde.

Bir iki kişi resimde var ama kaput üstü curnata. Resimde olmadıkları halde 30 kişi vurduk ifadesi.

Altında bir sürü kişi de yaşa varol tebrikler latifeleri.

İş ithal bir resime gelince yazıklar olsun oluyor.
osman abicim katılıyorum dediğim gibi aynı sahneler burda teyp kuranlarıda biliyoruz limitler dahilinde yazılarını ne kadar gercek dışı olduğunu. ben vursam 100 tane ördek veya vs e olursa altına limitler dahilinde yada 10 k,işi idik kim ne d,iyecek. evet 10 kişi avda idik fotoğrafta yoklar derim bende. ama iş o değil iş insanın kendi vizdanı kendi aklı ile yüzleşmesinde. arkadaş bana göre günay ve canice bu avı zevk için yapıyor isek aaa yok kardeşim ben eti için yapıyorum satıyorum diyen varsada buyur kardeşim deriz vede allah dua ederiz inşallah yakalnırsın diye . burda bi avcı arkadaşa ördek avına gidiyo bi dünya meke vuruyor vede av günüde dğeil hep bişey olmaz kim yalakalayacak derdi en son 5000 tl yeyince adı MEKECİ kaldı. mekeden yedi ceazayı şimdi diyoruz hadi meke çok varmış git vur lagidin başımdan deyip kaçıyor :)))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Süleyman ARSLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 04 Ekim 2013, 09:43:05 »
Curnata zamanı diye tabir edilen zamanda bu kadar kuş vurulmuyor mu sanıyorsunuz :) yaban tv diyor curnata yakaladık siz inanıyor musunuz 10 kuşla kaldıklarını. Kamera kapalıyken arkasında neler dönüyordur kim bilir.Teyple avlananlar yapmıyormu bunları. Burada konuşuyorlardı kulak misafiri oldum av bayide 21 eylülde curnata varmış bizim buralarda adam teyp başında geceden sabaha akdar bıldırcınları toplamış sabahta ayrı av yapmış 100!denfazla  kuş vurdum diyordu av bayisinde anlatıyordu.Buna ne demeli.Bu iş ne av nede vicdan meselesi sadece kıskançlık o yapıyor ben neden yapmayayım kıskançlığı.Bunun böyle olduğunu herkes biliyor kimse vicdandan bahsetmesin yani.
Süleyman ARSLAN
1981 zonguldak/alaplı

Çevrimdışı Bülent ERDEM

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 04 Ekim 2013, 09:50:09 »
.
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2013, 09:54:00 Gönderen: Bülent ERDEM »
Bülent ERDEM
1977 Alanya

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 04 Ekim 2013, 10:09:03 »
Curnata zamanı diye tabir edilen zamanda bu kadar kuş vurulmuyor mu sanıyorsunuz :) yaban tv diyor curnata yakaladık siz inanıyor musunuz 10 kuşla kaldıklarını. Kamera kapalıyken arkasında neler dönüyordur kim bilir.Teyple avlananlar yapmıyormu bunları. Burada konuşuyorlardı kulak misafiri oldum av bayide 21 eylülde curnata varmış bizim buralarda adam teyp başında geceden sabaha akdar bıldırcınları toplamış sabahta ayrı av yapmış 100!denfazla  kuş vurdum diyordu av bayisinde anlatıyordu.Buna ne demeli.Bu iş ne av nede vicdan meselesi sadece kıskançlık o yapıyor ben neden yapmayayım kıskançlığı.Bunun böyle olduğunu herkes biliyor kimse vicdandan bahsetmesin yani.
ben ce yanlış düşünüyorsun VİCDANI OLMAYAN kişilerin yaptıkları bunlar. ne kıskançlığı. örnek vereyeim sana burda çok kişi var geyik ( karaca ) vuruyor  teoe köyde nerdeyse her evde kışın en 15 tane kara vuruluyor hane başına düşen rakam bu. bunlar benim olduğum yerde vuruluyor. şimdi neresind ebunun kıskançlık o vuruyor bende vurayım nerde acaba. ben daha duymadım herkez vuruyor biz neden vurmuyoruz diyeni.
  aynı şekilde sülün avı. bi,zim burda yerini elimle koymuş gibi bilidiğim sülün yatağı var. bazen zevkine giderim köpekler için kalkma sesleri hoşuma gidiyor. vede avcılığını yapanları biliyorum göryorum avda  . hele bi abi var adam neden vuruyorsun diyorum  yok ya diyor ben seçmece vuruyorum kesinlikle dşilere atmıyorum sadece erkek sülün vuruyorum diyor.  çok bilinçli av yapıyorum diyor ama yasak olduğunu ve az dsayıda olduğüunu bile bile vuruyor.  kıskançlık olsa her sabah gitsem her sabah 8- 10 tane seçme vurup çıkacam bir mevki ama daha oraya tüfek ile adım atmadım kalkanA DA TÜFEK ATMADIM. e abi her zamna çağıyoru gel gidelim erkek vuralım diye daha demedim o vuruyor bende vurayım vede o mevkiyi çoğu avcı biliyor ama giden kişiler hep aynı kimse demiyor herkez vuruyor gidip bizde vuralım demişyor ve sülün vurmuyor. demekki neymiş ksıkançlık değil TAMMIYLA İNSANLIKLA VEDE VİCDAN İLE ALAKALI KONU İMİŞ AVCI DOSTUM.
 SAYGILAR SUNUYORUM YNALIŞ ANLAŞILMASIN SADECE VİCDAN MI YOKSA KISKANÇLIKMI KONUSUNA AYDINLTMA İÇİN YAZDIM.
 YOKJSA DÜŞÜNCE FİKİRLERİNE SAYGIM SONSUZ AVCI DOSTUM
                                HÜRMETLER SUNUYORUM .
                                                   KAZASIZ BELASIZ AVLAR DİLİYORUM
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #30 : 04 Ekim 2013, 12:05:01 »
Birde şu videoyu izleyin bakalım bizim yaptığımız avcılıkla aynı ülkelerde yapılan avcılık aynımı?

« Son Düzenleme: 04 Ekim 2013, 12:37:32 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 04 Ekim 2013, 12:33:09 »
çok eski bir video çölde adamlar havalı tüfek ile vruuyor:) imkanları var jeepl av :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 05 Ekim 2013, 10:21:40 »
 MERHABA ARKADAŞLAR,
 ELİN ADAMI VURUYOR MERHAMETSİZCE, BİZİM AVCIMIZDA VURUYUR MERHAMETSİZCE,
 DOĞRUMU ?... DOĞRU ;) MAALESEF ACI GERÇEK BU.
MAK İNTERNET ORTAMINDA PAYLAŞILAN RESİMLERE CEZAYI MÜEYYİDEYİ KALDIRSINDA O ZAMAN GÖRÜN BİZİM TÜRK AVCISIDA YAPIYOR VİCDANSIZCA KIYIMI, EVVELKİ RESİMLERİ ÇOĞU ARKADAŞ HATIRLAR ESKİ BİR TARİH DEĞİL ŞUNUN ŞURASI NEKADAR OLDUKİ.
  VEL HASIL HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN...
SAĞLICAKLA KALINIZ VİCDANI ELDEN BIRAKMADAN LİMİTLER ÇERÇEVESİNDE AVLANALIM SONUMUZ MEKECİ YE DÖNMESİN. :-[
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Murat ÇAKAN

• Müdavim Üyemiz
  • CMAS**MONITEUR INSTR. FLIGHT ENGİNEER INSTR.
« Yanıtla #33 : 10 Ekim 2013, 02:17:01 »
Avcıyı geçtim ne insanlık varmış, nede allah korkusu :(
Murat ÇAKAN 1980 BALIKESİR/HAVRAN-KOCADAĞ KÖYÜ 0543 405 1771

"KOCADAĞLI ÇAKAN TEAM_10''
                                                    ''SETTER''

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 10 Ekim 2013, 09:47:17 »

bu sadece bize yasak buyrun izleyin arkadaşlar.Bunun vicdanla alakası olduğunu sanmıyorum.
Süleyman ARSLAN
1981 zonguldak/alaplı

bılal taskomur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 10 Ekim 2013, 10:23:57 »
Bizlere limit uygulayan 10 adet bıldırcınla sınırlayan kararları alanlar,nedir bizlerden istediğiniz,elin oğlu nesil kurutuyor.

sendemi nesil kurutmak istiyon

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #36 : 10 Ekim 2013, 11:03:51 »
Valla elin oğlu yapıyor sadece bizde nesli tükeniyor nedense :)  demek ki bizim topraklarda bi sorun var.Yada sadece vicdan bizlerde var :) Biz Türk milleti cengaver milletiz ya :) mısırı kurtardık suriyeyi kurtardık filistini kutardık :) şimdi bıldırcınlara geldi kurtarma sırası :)  
bu linkte de millet teyple avlanıyor sonunda da vurdukları kuşlar var. Kurtaramadık gitti bıldırcını valla yazık bize
Süleyman ARSLAN
1981 zonguldak/alaplı

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #37 : 10 Ekim 2013, 12:38:45 »
LÜBNAN'DAN İNCİLERE DEVAM

http://www.lebanondebate.com/details.aspx?id=150433

« Son Düzenleme: 10 Ekim 2013, 12:45:45 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Mustafa YAVUZ 42

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #38 : 27 Kasım 2013, 23:23:40 »
avlaklarda av hayvanları için getirilen sınırlamayı makul buluyorum.
lakin, yetkililer bir adım daha atmalılar.
geçen bir öğrencim anlattı; mahallelerinde bir şahıs flaşa bıldırcın sesi naklettirmiş. av mahallinde arabanın teybini açıyormuş. arabanın civarında toplanan bıldırcınları vuruyormuş. hem de onlarca bıldırcın!..
ayrıca ben konyada ikamet ediyorum, meram derede sağlı sollu ağaçlandırma yapmak amacıyla tepelerin doruklarına kadar yollar yapılmış.4*4 jiplerle far avı yapılıyormuş. karşılarına ne kadar çıkarsa vuruyorlarmış.
bunlara avcı denmez. insan bile denmez.
1982 KONYA

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 28 Kasım 2013, 00:52:18 »
Bukadarida merhametsizlikdir biraz insaf yahu

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71