Evet arkadaşlar, hayırlısı ile bir avcı olarak biz de sezonu açtık hayırlısı ile. Ama sezon ki ne sezon! bıldırcın avına gittik kuş neredeyse hiç kalmamış kısmet dedik oturduk oturduğumuz yerde bıldırcın yoksa üveyik avlarız dedik, ama maalesef üveyikten de havamızı aldık. Oturur bekleriz aslanlar gibi kasimin ikisini dedik bekliyoruz ama ne mümkün herkez aynı düşünmüyor. Bıldırcın teybi buralarda hiç bilinmez iken bıldırcın teybini duyar olduk. ''milletin enayisi benmiyim arkadaş, bohçacılar av açılmadan bıldırcını bitiriyor, bize hava almak kalıyor, biz vurmuyoruz göç bıldırcınını komşu ülkeler çatır çatır vuruyor'' diyenler oluyor haliyle, katılmamak mümkün mü? Bir kısmına elbet düşünce olarak ben de katılıyorum. Gidiyor millet kuruyor teybini vuruyor çatır çatır kuşunu. Bekliyoruz de kanun ve kurallara uyan avcılar olarak, hoş bir kısım bizi enayi olarak görüyor, haklılar belkide kendilerince. Ben beklerim 2 kasimi paşalar gibi giderim avıma diyorum ama herkez diyebiliyormu bunu? Sanmıyorum. Bizlerde alıyoruz haberi millet sezon açıkmış gibi gidip avlanıyor dağda, kim gelip yakalayacaksa yakalasın beni diyor. Haklılarda belki, kim yakalayacaksa yakalasın bakalım.
Şimdi soruyorum arkadaşlar, neyi tartışıyoruz. Kimi tartışıyoruz. Evet avı ve avcıyı tartışıyoruz. Ama bizleri bu duruma düşüren avcı temsilcilerinin hiçbiri şu an bu konuya cevap verme lüzumu bile duyacağını zannetmiyorum.
Benden herkeze acizane bir tavsiye, oturalım pc başına elin oğlu vuruyor ve koyuyor boy boy foto ve video ne gerek var dağ taş dolaşıp kendini yormaya. Adam vurmuş Tunusta bıldırcınları dizmiş arabanın üzerine ne güzel av işte, izleyin amerikalıların videolarını adamlar vuruyor herşeyi, kaz, ördek, domuz, ayı, geyik vs. en güzeli bu değilmi.