Polat Bey'in methetemesiyle bende bu sene LAMBRO'ya geçiş yapacağım. hatta kendim doldurmayı bile bıraktım. E-Temin'e Blu-34 ve Brown-33 ünü önümüzdeki hafta alıp ördek ve tahtalı için stoklayacağım. Hatta avcı kimi görsem LAMBRO çok güzel fişek diye tavsiye ediyorum. İnşallah hayallerimi yıkmaz...
bence tüfek hangi fişeği seviyorsa yaz ve kış aylarında hangi fişeklerden randıman alınıyorsa yazlık kışlık onlardan stoklamak lazım..keyfe keder her markadan aldım toplamda 8 ,9 koliye yakın değişik marka ve gramajlarda fişeğim var..ama her markada aynı randımanı vermeyince bayiye değiştirmeye gidiyorum hemen..bence denemeden avda performansını görmeden stok yapmamak lazım..macera aramaya gerek yok aslında..boşu boşuna çuvalla para ödüyoruz yok
winchester çok güzek yok
remington vs..paketide 30lira,50lira..ama paketi 18 liraya aldığın mirage'nin yerini tutmuyor,o randımanı vermiyor..pahalı demek kalite demek değil.önemli olan tüfekle uyumu..amerikalının en ucuz fişeği paketi 3lira,5 liraysa buraya gelene kadar oluyor 50 lira..bizde çok pahalı demekki iyi fişek diyoruz ama hiçde öyle değil..
lambro Brown 1 paket aldım 6 numara..oda ördekte denemek için..randıman alırsam öyle stoklayacağım..çok olumlu yorumlar yazılmış fişek hakkında bakalım inşallah iyi çıkar.