Av sertifikam yok diyorsunuz.Domuzda vuramazsınız.Hatta av mahallerinde tüfeği kılıfı dışında dahi dolaştıramazsınız.Baştan söyliyeyim.Tüfeğe gelince domuz için otomatik kurşunda Hatsan ı tek geçerim.
Hüseyin Abi'm Biliyorum bende avlanamicami
lakin mesajdada yazdığı gibi hem etkili hemde güçlü bir tufek istiyorum anlamı çıkıyor.Yani oyleki domuz çıksa bile karşıma, devirebileyim.Birde söyle bişey var abi aramızdan kac kisi sırf domuz avı icin avcılık sertifikası alıyor.En fazla %20. Vatandaş tarladaki mahsulünü korumak istiyo domuzda yemek, onun akabinde ortaya nefsi müdafaa çıkıyor.Ben her sene Balıkesir erdeğe giderim.Oradaki bı koyda adamın biri tarlasını domuzlardan korumak icin geceleri nöbet tutuyor.Neden uğraşıyorsun dediğimde napim oğlum bütün geçimimiz bu yapacak bişey yok diyor.Yani sunu söylemek istiyorum ; bence domuz avlanilmasinda sertifikaya değil, limite göre izin verilmeli.Domuz kuş gibi degil ki gelsin geçsin; hem maddi zarar hemde can güvenliği acisindan sıkıntılı.Benim fikrim bu abi daha açıklarımda baya yazdım kusuruma bakma
ama abi tufek tavsiyesi icin yinede cok sağolasın hemen araştırıyorum.