Gönderen Konu: ÜNLEYEN AV (FEVZİ.COM) BRAVOVOO...BİZ NAPACAZ BİLEMİYORUZZZ...  (Okunma sayısı 15757 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HİKMET KAVLAK

• Ziyaretçi
Ynt: ÜNLEYEN AV (FEVZİ.COM) BRAVOVOO...BİZ NAPACAZ BİLEMİYORUZZZ...
« Yanıtla #25 : 24 Eylül 2013, 23:02:47 »
Samimi bir serzeniş... Forumda üye olan ve helal kazancını tutkusu için bazen çocuğunun rızkından, bazen kendi zevkinden fedakarlık yaparak malzeme alan tüm avcı arkadaşlar anlaması gerekeni anlamıştır... Biz avcıyız, avcılığın temeli dayanışmadır, arkadaşımızın sıkıntısını anlatması da aslında başkalarının zarar görmesini engellemek adına bir dayanışma göstergesidir. Ben bu tarz bir siteden asla alışveriş yapmam, bu siteyi de listemden çıkartmış bulunmaktayım.
  :)
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2013, 08:11:39 Gönderen: Hikmet KAVLAK »

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 24 Eylül 2013, 23:50:48 »
Öncelikle herkese merhaba hakkımızda  oldukça  söylerler olmuş burda   herkesin canı sağ olsun.
kendimizi  savunmayafalan çalışmayacağım  sadece  bazı şeyleri açıklayacağım  aklı selim olan insanlar muhakkak anlayacaktır

1 cisi  çok pahalı satıyormuşuz   doğru  maliyetleri yüksek   almazsınız  konu çok basittir.
bir düdüğü  100  yada  120 tl ye 12  taksitle  cabelasta satıyor haklısınız tabiki  düdüğe garanti hangi firma   garanti veriyorsa gösterinde bilmediklarimizi bizde öğrenelim   hatamızı düzeltelim.

2- arkadaş öğretmenmiş ama öncelikle aklın yolunu öğrenememiş kime ne öğretecek bilemiyorum
yazısı ve paylaşım saati  aşağıdadır   OYSA BİZE TEL AÇMADIĞI GİBİDE  AKŞAM 10,47 DE  MAİL ATIYOR ATTIĞI MAİLDE  AŞAGIDA

ÜNLEYEN AV (FEVZİ.COM) BRAVOVOO...BİZ NAPACAZ BİLEMİYORUZZZ...
« : 24 Eylül 2013, 13:30:19 »
Alıntı
Öncelikle Tüm Avcı Camiasına Merhabalar...
Yapacağım bilgilendirmeden önce sizlere kendimi takdim edeyim...
Gökhan ARAL-1983 Zonguldak Doğumluyu,istanbul üniversitesi ve zonguldak karaelmas üniversiteleri mezunu şuan itibari ile
iş güvenliği uzmanlığı yapan bir teknik öğretmenim,

ATTIĞI MAİDE ŞÖYLE

From: GOKHAN ARAL
Sent: Thursday, September 19, 2013 10:47 AM
To: '[email protected]'
Subject: para iadesi hakk.
Importance: High

Sn. Yetkili,

31.07.2013  tarihinde vermiş olduğum sipariş ile olarak,

Aşağıda bulunan tüm yazışmalarımıza, telefon görüşmelerimize ve sms mesajlarına istinaden,

siparişimin üzerinden yaklaşık 2 ay geçmiş olmasına rağmen iyi niyetli şekilde davrandım…

ancak bukadar süre üzerine hale bir gelişme olmamıştır, maduriyetimin acil olarak giderilmesini

talep etmekteyim,

ödemiş olduğum miktarın tamamını tarafıma iade etmenizi istiyorum,

iyi çalışmalar,

Gökhan ARAL

2X615 MW Mekanik Bakım Teknik Büro

Atölye Sorumlusu

Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş

Tel: +90 372 264 31 99 / 224

Fax : +90 372 264 31 96

Gsm : +90 536 354 59 06

[email protected]

www.erenholding.com.tr

1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 24 Eylül 2013, 23:53:30 »
AYRICA HİKMET BEY

ÇOK HAKLI  BİR İNSANMIŞ  ÖNCE TEL AÇIP AKILLI OLUP OLMADIĞIMIZI SORMALILAR BİZ ÇOK AKILLI OLDUĞUMUZU İTTİA ETMEDİK  FAKAT İŞİMİZDE ASLA RAKİP TANIMADIĞIMIZI İTTA EDİYORUZ
BİZİM HER ÜRÜNÜMÜZ SON DERECE  KALİTELİDİR AYRICADA SON DERECEDEDE  ARKASINDAYIZ
1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 25 Eylül 2013, 00:02:10 »
YANİ KISACA MADUR OLAN ARKADAŞ BİZDEN BİŞEY TALEP ETMEDEN BURDA RESMEN SADECE YAYGARA YAPIYOR  ŞEKİL BU  İPTALİNİ İSTEDİNDE KİM İPTAL ETMEDİKİ  ZATEN 3  AY TAKSİTLE ALMIŞSIN 

TAKSİTLİ SATIŞLARDA  62 GÜN SONRASI BİZE TAKSİDİN 1 CİSİ GELİR YANİ PARANI BİLE ALMAMIŞIZKİ   NEDEN İPTALİNİ YAPMIYALIM  SENDE  ÖDEMEMİŞSİN HALEN NİYE BU YAYGARA  duyan   dünyalarını kaybetmiş sanacak

MAİLLERİN YAZIŞMALARININ DEVAMIDA AŞAĞIDADIR  OKUYUN ARKADAŞ NE KADAR MADUR OLMUŞ HEP BERABER ANLIYALIM

MAİLLERİ

Umuyorumki şuan firma sahibi ile yazışıyorumdur...
öncelikle size yada firmanızı karalayacak bir ithamda bulunmadım,
sadece yaşamış olduğum problemi ilettim,sipariş verileli 2 ay oldu ve siparişimin 17.gününde
görüşmüş olduğum (başından sonuna kadar hep ben aradım) hanımefendi siparişiniz 10 gün içinde elinizde olacak dedi...ve bugün neredeyse 2.ay..
insaf...

--------------------------------------------------------------------------------

Kimden: Info - Fevzi.Com [[email protected]]
Gönderildi: 24 Eylül 2013 Salı 20:13
Kime: 'Info - Fevzi.Com'; GOKHAN ARAL
Konu: RE: [SPAM] RE: para iadesi hakk.

Siparişiniz  iptal talimatı verildi  kıredi kartınıza geri dönecektir 1-2 gün içerisinde

--------------------------------------------------------------------------------

From: Info - Fevzi.Com [mailto:[email protected]]
Sent: Tuesday, September 24, 2013 7:53 PM
To: 'GOKHAN ARAL'
Subject: RE: para iadesi hakk.

Hemen iptal ediyoruz Gökhan bey demekki bukadar yaygara yapana kadar bunu söylemeniz yeterliydi herhalde diğmi.

From: GOKHAN ARAL [mailto:[email protected]]
Sent: Tuesday, September 24, 2013 5:20 PM
To: Info - Fevzi.Com
Subject: RE: para iadesi hakk.

Merhaba,

Evet hemen iptalini istiyorum.

Saygılarımla.

From: Info - Fevzi.Com [mailto:[email protected]]
Sent: Tuesday, September 24, 2013 5:27 PM
To: 'Info - Fevzi.Com'
Subject: [SPAM] RE: para iadesi hakk.

Ayrıca şikayet konunuz bizim için sorun olmaz çünkü bizim hiç kimsenin parasına ihtiyacımız yok Allaha şükür.

Böyle bir fikrede nerden kapıldınız anlamadım açıkçası kendi kendinize kuruntu yapmayın iptal edin dedinizde yapılmadımı  paranızımı alamadınız siz ne dediğinizin farkında değilsiniz sanırım.

İstadiğiniz sitede de  paylaşın bizim için sorun değil siz dünyada yokken biz bu sektörde  ticaret yapıyorduk  onun için bir üründe aksaklık olmuş diye kimse asmaz bizi  siz rahat olun  ayrıcada şimdi haberim oldu zaten bir sitedede yazmışsınız  bizim için hiçbir sakıncası yok yazmanızında biz utanmayız çünkü utanacak bişey yapmıyoruz.

Ama siz yaptıklarınızı iyi düşünün siz benim paramı iade edin demeden iade etmemişiz gibi senaryolar yazıyorsunuz.

Birde öğretmenmişiniz galiba ben sizin adınıza utandım.

1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 25 Eylül 2013, 00:05:30 »
BİZE ULAŞTIĞI İLK SAATEN SONRAKİ İPTAL MAİL,İNİN TARİHİNE ve  SAATİNE BAKIN MAĞDUR ARKADAŞIN

İPTAL MAİL,İDİR

Sent: Tuesday, September 24, 2013 9:28 PM
To: 'GOKHAN ARAL'
Subject: RE: [SPAM] RE: para iadesi hakk.

GÖKHAN BEY SİPARİŞİNİZ İPTAL EDİLMİŞTİR LÜTFEN BANKANIZDAN TAKİP EDİN İADE BİLGİNİZ AŞAĞIDADIR

İşlem Tipi   İşlem Alt Tipi   Sipariş Numarası   İşlem Numarası   İşlem Tarihi   Kredi Kart No   Sipariş Tutarı   Taksit   İşlem Durumu   Doğrulama
İptal      88_255_68_81x10530x4361F
321213626215   31/07/2013 13:12:56   554960******1024   0,00 TL    3   İade   

1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 25 Eylül 2013, 00:07:16 »
KISACASI BURDAKİ YAYGARASI HİKAYE   DEMEKKİ BİZE ULAŞTIĞI ANDA İPTALİNİ İSTEMESİ YETERLİDİR BİR KAÇ SAAT İÇERİSİNDE İŞİ HALLOLURMUŞ
1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 25 Eylül 2013, 00:23:15 »
ONUR BEY
EVET HAKLISINIZ   
ÖNCE www.fevzi.com  sonra www.unleyen.com  sonrada  www.behlul.com   bunlarlada gururduyuyorum adımıda soyadımıda oğlumun adınıda tescilledim.
Bu benim için gürür kaynağıdır  DISCOVERY  GİBİ BİR MARKAYIDA TESCİLLEDİM  www.discovery.web.tr  bunlar kolay işler değildir  hiç biriside kapanmadı hepside aktiftir.

bu sektöre en iyi en kaliteli ürünleride İLK BİZ ÜRETTİK  BUNUNLADA GURUR DUYUYORUZ.

ÇULLUK PANTOLONUNU BILDIRCIN YELEĞİNİ  GORE-TEX Sİ  KAÇ KİŞİ BİLİYORDU ACABA  USA  da  ya bir tanıdığı ya bir arkadaşı olacaktıki düzgün bir kıyafet alacaktı.

SAYAMIYACAĞIM KADAR ÇOK ÜRÜN ÜRETTİK HEPSİYLEDE  ONURLUYUZ GURURLUYUZ.
1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 25 Eylül 2013, 00:27:13 »
SAYIN MAHMUT BEY 
SİZEDE ŞUNU SÖYLİYEYİM   EVET PAHALI OLABİLİRİZ   BU BİZİM KUSURUMUZ DEĞİL  UCUZCUYUZ DİYEDE  İDDİA ETMİYORUZ BU BİZİM BEDELİMİZ HİÇ KİMSEYİ ALSIN DİYE ZORLAYAN VARMI.

FAKAT  NE HİKMETSE  YÜZLERCE MÜŞTERİMİZ TEŞEKKÜR EDİYOR.

FACE  SAYFAMIZA BAKIN FUARLARDA BİLE SITANDIMIZIN KALABALIKLIĞINDAN ÜRÜNLERİMİZE OLAN İLGİYİ ANLAMANIZ ZOR OLMAZ.
1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 25 Eylül 2013, 00:29:34 »
SAYIN İSA BEY 
SİZ  OLDUKÇA  GEREKSİZ BİR KELİME KULLANMIŞSINIZ BİZDEN ÜRÜN ALAN ARKADAŞLARIMIZ BUNU DUYSA ÇOK AYIP OLUR OYSA ALIŞ VERİŞ YAPAN BİNLERCE MÜŞTERİMİZ VAR HİÇ YAKIŞMIYOR ÜSTELİKTE ÜRÜNÜMÜZÜ ALMAMIŞSINIZ BU KARARA NASIL VARDINIZ
1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 25 Eylül 2013, 00:31:37 »
ALİ BEYİNDE SÖYLEDİĞİ GİBİ
 İŞİNE GELMEZSE ALMAZSIN ÇOK BASİT BİR KARARDIR BU  ÜSTELİK BİZDEN ALMIŞTA PİŞMANDA OLMUŞSA KİŞİ GENEDE HEMEN İADE ALIRIZ SİZ RAHAT OLUN BİZDE SORUN YOKTUR   ÜRÜNÜMÜZDENDE SIKINTIMIZ YOK.
1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 25 Eylül 2013, 00:44:11 »
SAYIN
ÖZKAN KELEŞ
İyi yazmışsınız burası bir forum sitesidir  her önüne gelen yalan yannışı yazamaz yazıyor isede  bu sizin kusurunuzdur.

NEDEN BU KİŞİYE İLK YAZILARINDA GEREKEN SORULARI SORMADINIZ.

BİZ BİR ŞİRKETİZ HEMDE TÜRKİYEYE MAAL OLMUŞ BİR ŞİRKETİZ.
TÜRKİYEDE YÜZLERCE BAYİMİZ ÜRÜNLERİMİZİ SATIYOR  BUNDAN YÜZLERCE İNSAN EKMEK YİYOR.
NEDEN GEREKTİĞİ ANDA ARKADAŞA GEREKEN SORULARI SORMADINIZ NEDEN.

PARASINI VERMİŞTE  MALINIMI ALAMAMIŞ YALAN BEN ŞAHSEN KENDİM KONUŞTUM TELDEN CABELASTAN DOĞAN GECİKME OLACAK DEDİM SEZONA YETİŞİRSE SORUN OLMAZ DEDİ  YETİŞECEĞİNİ BELİRTİM  GENEDE BİZDEN İPTALİNİ İSTESEYDİ  İPTAL EDERDİK  EDRİZDE.

ÜRÜNÜNÜ ELİNE ALDIĞI HALDE BEN BEYENMEDİM BİLE DESE GENE İPTAL EDER PARASINI İADE EDERİZ BİZ BÖYLE BİR ŞİRKETİZ BİZİM ÜRÜN SATMAKLA İLGİLİ BİR PROBLEMİMİZ YOK.

EVET  ALİ BEY KONU İÇİN ÜYE OLMUŞ OLABİLİR BU BİR HATAMIDIR ACABA  HAKKINI SAVUNMASI.
1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #36 : 25 Eylül 2013, 00:47:05 »
İŞTE ÖRNEĞİ 
RAMAZAN BEY ALDIĞI ÜRÜNÜNÜNDE SIKINTISI OLMUŞ CEVAPTA ALMIŞ İŞİ HALLOLMUŞ BİZE ULAŞAN HER KİŞİNİN İŞİ HALLOLUR HALLOLMAMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR.

BURADA YAZARSA SADECE KİMİN HABERİ OLURKİ
1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #37 : 25 Eylül 2013, 00:51:00 »
SAYIN SERKAN BEY  ÇOK ÜZÜLDÜM İNANIN RESMİNİZİ KÖTÜ BİR AMAÇLAMI YAYINLADIK FACE,DE

Bizim şirketimizde faceyi kullanan elemanlarımız var tamemen bilgilendirme ve ürün tanıtımıyla ilgilidir o şapkalardan yüzlerce getirtip sattık resminizi yayınlamamızda bir kötülük sezdiyseniz kusura bakmayın
1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #38 : 25 Eylül 2013, 01:03:38 »
Sayın Tuncay KANDEMİR,ede  Teşekkür ederim  asıl olan konu şudur zaten bir ürün almışsın  olumlu olumsuz sahibine ulaş öncelikle benim sitelerimde  kendi cep telim vardır.
Hiç bir şirket sahibine direk ulaşamazsınız ama bize ulaşırsınız saniye beklemeden.

Hiç bir  tutarlılığın olmadan bize siparişimi bekliyemiyorum iptal edin demeden burda atıp tutuyor.

YOK ŞİKAYET EDECEKMİŞ NEYİ ŞİKAYET EDECEKSİNKİ  PARANIMI ALAMADIN MALINIMI ALAMADIN  İPTAL EDİN DEDİNDE İPTALMİ EDİLMEDİ   YAZIK YAZIK SADECE ÜZÜLÜYORUM BU İŞLERE 

TUNCAY BEYİNDE SÖYLEDİĞİ GİBİ HİÇ KİMSE PARAYI SOKAKTAN TOPLAMIYOR  BİZDE HİÇ KİMSENİN PARASININ ÜSTÜNEDE NE OTURDUK NEDE BÖYLE BİR NİYETİMİZ OLDU.

FAKAT ŞUDA UNUTULMASINKİ PARADAN ÇOK DAHA ÖNEMLİ UNSURLAR VARDIR.

ASLA PARAYLA YERİNE GETİRİLMEZ.
BİR ŞİRKETİN ADINIDA KARALAMAK KOLAY İŞ DEĞİLDİR BELGE İSPAT GEREKİR YOKSA İNSANIN BAŞINA KÖTÜŞEYLER  AÇAR  BENDE HUKİKİ HAKKIMI ARARSAM BU ARKADAŞIMIZ ÇOK MAĞDUR OLUR.

Ben öncelikle bu tür işlerle  uğraşmak bile istemem  çünkü bende bir avcıyım. 
1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 25 Eylül 2013, 01:12:31 »
sayın Oğuz bey

yazınız aynen şöyle  aşağıdaki gibidir

helal kazancını tutkusu için bazen çocuğunun rızkından, bazen kendi zevkinden fedakarlık yaparak malzeme alan tüm avcı arkadaşlar anlaması gerekeni anlamıştır

siteden asla alışveriş yapmam, bu siteyi de listemden çıkartmış bulunmaktayım.

GAYET  HAKLISINIZ NEKADARDA GÜZEL ÇÖZÜM BULMUŞSUNUZ AKLIN YOLU BİRDİR  SORUNLU PAHALI DEMİŞSİNİZ LİSTEDEN SİLMİŞSİNİZ BUNA KİM NE DİYEBİLİRKİ  SADECE SAYGI DUYARIM NETİCEDE İFTİRA YOK KÖTÜ BİŞEY YOK HERKES MUTLU

TEŞEKKÜR EDERİZ.
1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #40 : 25 Eylül 2013, 01:18:54 »
HERKESE ELİMDEN GELDİĞİNCE CEVAP YAZMAYA ÇALIŞTIM KİMSEYİ KIRMAK DEĞİLDİR AMACIM

ŞUNU ASLA HİÇ KİMSE UNUTMASINKİ BİZ BU ÜLKEYE ve  ÜLKENİN AVCISINA ÇOK BÜYÜK HİZMETLER VERDİK BAZI İNSANLARIMIZA PAHALI GELEBİLİR  KATILIYORUM.

BU BİR KUSURDA DEĞİLDİR İMKAN MESELESİDİR    AMA  MALESEF KALİTE UCUZA ALINMIYOR.

ÜRÜNÜMÜZÜ  ALANDA ALMAYANDA DOSTUMUZDUR.

FAKAT HİÇ KİMSE  BEN PARAMI VERDİMDE ÜRÜNÜMÜ ALAMADIM DİYEMEZ   DİYECEK BİR KİŞİDE VARSA SÖYLESİN ve BENİ ARASIN CEBİM 05334567740  BEN BUKADAR AÇIK SÖZLÜYÜM  ve  sözümünde arkasında dururum sitemizede bakın zaten cebim sitedede vardır bana ulaşamıyan müşterimizde asla yoktur.
1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi ÜNLEYEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #41 : 25 Eylül 2013, 01:25:00 »
herzaman yanıt veremem  vaktim müsait değil
sakın cevaplamıyacağımıda düşünmenizi istemem

HERKESE BOL AVLI GÜNLER DİLERİM RASGELE

Fevzi  ÜNLEYEN   
ARKADAŞIMIZINDA DEDİĞİ GİBİ   www.fevzi.com   www.unleyen.com   MARKA ve  KALİTE OLMAK İSTİYORSANIZ ADINIZI TESCİLLEMELİSİNİZ ÖNCELİKLE  ADINI SOYADINI TESCİLLEYEN BİR İNSAN  SÖZÜNÜNDE ARKASINDA DURUR  ÜRÜNLERİNİNDE MERAK ETMEYİN  ARKADAŞLAR.
1963 İSTANBUL

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #42 : 25 Eylül 2013, 08:37:53 »
fevzi bey öncelikle işin kolaylığınıda bulmuşsunuz pahalı ise almayın işinize gelmiyorsa almayın diye bence yanlış bir tutum içerisindesiniz. ürünlerinizin kalitesinsen şüphemiz yok. sadece tutum davranış ile ilgili sıkıntımız mevcut. ben ördek verdim ben sizden  internette araştıra araştıra sesleri kıyaslama yaparak ördek düdüğü işimi en iyi bu görür deyip 2 adet buck garnerd duble nasty2 aldım.  evet araştırmadan aldım sonradan daha araştırınca fiyat pahalı olduğunu gördüm ama sizinde dediğiniz gibi bu işin farklı boyutu git ucuz olanı alsa idin diyebilirisiniz haklısınız ama  bu konu farklı ben aradığım düdüğü bulunca hemen atladım üstüne  ve aldım  sizden. ama alırken sekreterinizle yani elaman bayanlar ile telefon görüşmesi aynen böyle aktarıyorum:
 hanım efendi düdüğü çok beğeniyorum internetten sesini inceledim 2 adet sipariş vereceğim yanlız ses  de sorun çıkarsa yani istediğim gibi düdük olmaz ise değişim yapıyormusunuz. yada iade alıyormusunuz . değişimide para iadesi istemiyorum üzerine ne kadar vereceksek gerçek ses istediğim kalite düdük alacağım dedim. hanım efendi tabikide beyfendi orjinal ürünler eğer sıkıntı olursa hemen geri gönderin üzeri farkı ne kadar ise hesap ederiz farkını verip daha iyisini alırsınız dedi. bu konuşma ardından 2 adet sipariş geçtik. sonra düdükler 1 hafta derken zaman uzadı arıyorum bugun yarın gelir bu fazlada sıkıntı değil bunu geçtik dediğiniz gibi yurt dışı kargo sıkıntısı olur vsvs . düdük geldi elime 1 tanesi nefes alıp vermek kadar kolay ve ses harika bir tanesi yüksek sesde kitleniyor. hemen aradım hanım efendi 1 tane düdük kitleniyor cırlıyor dedim aldığım cevap değişim yapmıyorum ee hanım efendi hani demiştiniz yaparız üzerine farkını öderiz daha ii düdük alırım sizden diye. yok beyefendi olmuyor ürünler yurt dışından geliyor cevabını aldım. ama o ana kadar yurt dışından gelmiyormuş galiba o anda oldu hemen :) neyse dedim ne olacak bu düdük çalmıyor yapacak birşey yok deyip fevzi ünleyen ile görüştük telde oda yardımcı olmadı kaldı öyle elimizde patlatı. hani desekki 20 30 tl düdük at gitsin az para değil 137 tl idi ozaman  kuruş hesabına girmeyecemde şimdi. şimdi düdük ıskarta duruyor. arkadaşımınki uzaydan  hayvan indirirken benimki dükkanda yatıyor sıcak sıcak :)
 şimdi siz FEVZİ ÜNLEYEN abicim siz söyleyin nerde yanlış var. halada ya kardeşim işinize gelmez ise almasa idinmi diyeceksiniz acaba. zaten sorduğum da bu tarz ürünlerin  hiçbir garantisi yok dese idiniz siz ve elemanlarınız bu gibi ikili dialoglara girilmezdiki. yok kardeşim garantisi falan yok kabul ederseniz bu şekilde sipariş verin dese idi bayan bende verir veya vermezdim sorumluluk bana ait olurdu.
  sorun ne olduğu anlaşıldımı acaba.( sattığınız malın arkasında durmak deyimi bu işte.  )
     FEVZİ ÜNLEYEN ABİCİM saygımız büyüklerimize sonsuz dur.  bu durumda sizin davranışınız ne olurdu sizden cevap bekliyorum. tabikide iş geçmiş gitmiş ama işte canım düdüğüm öyle yatıyor ördek avında boynumda asılı durması gerekirken canım buna sıkılıyor.  ben ve benim gibilerin sıkıntısı bu bence.
 eğer geç gelecek ise ürün  kardeşim ürün siparişi uzun sürebilir bilkigi verilirse yda garantisi var veya yok biligi verilirse bütün sorumluluk sizden çıkar biz alıcı avcı arkadaşlarda kalır kimsede sizi suçlayamaz. suçlama hakkı ortadan kalkmış olur.
                                         SAYGILAR HÜRMETLER
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2013, 08:54:28 Gönderen: Adem KOCA »
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Muhammet DÖNMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • "Eğitimin gerçek amacı uyandırmaktır."
« Yanıtla #43 : 25 Eylül 2013, 08:58:32 »
Gökhan bey siz sorununuzu burda yazdığınız da çözülecek mi sizin yazdiginizi kim okuyacak madem böyle sorun var ararsınız ben sultasını iptal ediyorum dersiniz size ödediğiniz miktar iade edilir

türkiyedeki avcıların bir çogu ya bu siteye üyeler yada bu sitede üye olan yakın arkadaşları var.

üretici ne kadar reklam yaparsa yapsın en iyi reklam  müşterinin memnunniyetini yada şikayetini ilgili ve alakalı forumlara yazdıgı yorumlardır.
av ürünü alan bir çok kişi önce bu forumlardaki yorumları inceliyor.
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2013, 09:01:01 Gönderen: Muhammet DÖNMEZ »
  • Ataneo 12
  • Stoeger m2000
  • Pointer & Drahtaar
Muhammed DÖNMEZ
1986 KÜTAHYA-İZMİR
laboratuvar teknikeri

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #44 : 25 Eylül 2013, 09:02:44 »
türkiyedeki avcıların bir çogu ya bu siteye üyeler yada bu sitede üye olan yakın arkadaşları var.

üretici ne kadar reklam yaparsa yapsın en iyi reklam  müşterinin memnunniyetini yada şikayetini ilgili ve alakalı forumlara yazdıgı yorumlardır.
av ürünü alan bir çok kişi önce bu forumlardaki yorumları inceliyor.
vala arkadaşın biri burdan kim görecekki diye yazmış  ama baksanıza ünleyen sahibi bile görmüşş :))) demekki dünya görüyor :)
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2013, 09:04:34 Gönderen: Adem KOCA »
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #45 : 25 Eylül 2013, 09:04:40 »
SAYIN
ÖZKAN KELEŞ
İyi yazmışsınız burası bir forum sitesidir  her önüne gelen yalan yannışı yazamaz yazıyor isede  bu sizin kusurunuzdur.

NEDEN BU KİŞİYE İLK YAZILARINDA GEREKEN SORULARI SORMADINIZ.

BİZ BİR ŞİRKETİZ HEMDE TÜRKİYEYE MAAL OLMUŞ BİR ŞİRKETİZ.
TÜRKİYEDE YÜZLERCE BAYİMİZ ÜRÜNLERİMİZİ SATIYOR  BUNDAN YÜZLERCE İNSAN EKMEK YİYOR.
NEDEN GEREKTİĞİ ANDA ARKADAŞA GEREKEN SORULARI SORMADINIZ NEDEN.

PARASINI VERMİŞTE  MALINIMI ALAMAMIŞ YALAN BEN ŞAHSEN KENDİM KONUŞTUM TELDEN CABELASTAN DOĞAN GECİKME OLACAK DEDİM SEZONA YETİŞİRSE SORUN OLMAZ DEDİ  YETİŞECEĞİNİ BELİRTİM  GENEDE BİZDEN İPTALİNİ İSTESEYDİ  İPTAL EDERDİK  EDRİZDE.

ÜRÜNÜNÜ ELİNE ALDIĞI HALDE BEN BEYENMEDİM BİLE DESE GENE İPTAL EDER PARASINI İADE EDERİZ BİZ BÖYLE BİR ŞİRKETİZ BİZİM ÜRÜN SATMAKLA İLGİLİ BİR PROBLEMİMİZ YOK.

EVET  ALİ BEY KONU İÇİN ÜYE OLMUŞ OLABİLİR BU BİR HATAMIDIR ACABA  HAKKINI SAVUNMASI.

Fevzi bey;
Burası forum sitesidir mahkeme salonu değil,kimseyi sorgulamak bizim görevimiz değil bize düşen forumun sükunetini sağlamak.
Ali beye verilen uyarıyı dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.Ali beyin hak savunmamış olduğunu,bilakis ortamı dahada gerekecek yorumlarda bulunduğunu göreceksiniz.
Bizler mümkün olduğunca ortada kalmayı tercih ediyoruz kimseye karşı yanlı davranmamız mümkün değil.
Ayrıca;
Foruma üye olup gerekli açıklamaları yapmışsınız,aranızda sorun kalmadığına göre açılan bu topic kilitlenecektir.
Şu ana kadar konuya muhatap olan üyeler cevap vermek isterlerse özelden yönetici arkadaşlara yazabilirler.Gönderilen iletiler kopyala yapıştır olarak topiğe eklenecektir.
Konuyu açan Gökhan  ARAL beyin 2 cevap hakkı konuya muhatap Fevzi beyin Gökhan beye 2 diğer her cevaba 1 cevap hakkı vardır.
Lütfen cevap yorumlarınızda seçeceğiniz kelimelere dikkat edeniz aksi takdirde cevabınız yayınlanmayacaktır.
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2013, 09:08:58 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #46 : 25 Eylül 2013, 10:49:52 »

Fevzi bey;
Burası forum sitesidir mahkeme salonu değil,kimseyi sorgulamak bizim görevimiz değil bize düşen forumun sükunetini sağlamak.
Ali beye verilen uyarıyı dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.Ali beyin hak savunmamış olduğunu,bilakis ortamı dahada gerekecek yorumlarda bulunduğunu göreceksiniz.
Bizler mümkün olduğunca ortada kalmayı tercih ediyoruz kimseye karşı yanlı davranmamız mümkün değil.
Ayrıca;
Foruma üye olup gerekli açıklamaları yapmışsınız,aranızda sorun kalmadığına göre açılan bu topic kilitlenecektir.
Şu ana kadar konuya muhatap olan üyeler cevap vermek isterlerse özelden yönetici arkadaşlara yazabilirler.Gönderilen iletiler kopyala yapıştır olarak topiğe eklenecektir.
Konuyu açan Gökhan  ARAL beyin 2 cevap hakkı konuya muhatap Fevzi beyin Gökhan beye 2 diğer her cevaba 1 cevap hakkı vardır.
Lütfen cevap yorumlarınızda seçeceğiniz kelimelere dikkat edeniz aksi takdirde cevabınız yayınlanmayacaktır.

Fevzi bey;
Bana karşı yorum hakkını kullanmış olup aşağıdaki gibidir.

özhan bey doğrudur burası mahkeme salonu değil  insanlara iftira atma pilatformuda değil bence fakat konunun içeriğini bilmeden her yazı yazanın yazdığı  yazıyı  yayınlarsanız  ne kadar doğru olur siz düşünün.

adam kendi kendine çığırkanlığı seviyor yapıyorsa biz napalım  bir şirketi bir insanı karalamak bukadar kolaymı bende açayım bir forum sitesi  işime geleni kötüleyeyim işime geleni öveyim yok böyle bişey

forum siteleri bilgi paylaşım sahalarıdır asılsız olan konularla  insanları karalama kirletme alanları değildir .

BİRDE  BU ŞİRKET TÜRKİYEYE MAL OLMUŞ SEKTÖRE HİZMET VEREN  BİR ŞİRKETSE BİR KAÇ KEZ DÜŞÜNMEK GEREKİR BENCE.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #47 : 25 Eylül 2013, 11:18:19 »
Gökhan bey'in Fevzi bey'e 1.ci cevabıdır

Özhan Bey,Merhabalar,
işimin yoğunluğu nedeni ile foruma ancak giriş yapabildim,
size söylemek istediğim tek şey şudur,bu firmanın sahibi sn.Fevzi Bey,ben bu sitede başlığı açana kadar beni kaç kez aramıştır,
ben söyliim hiç...(ben aramasam 2 ay boyunca tek bir bilgilendirme yapılmayacaktı..ancak bugün bakıyorumda ne çok yazı yazmış
siparişimi iptal ettim,dikkatimi çeken diğer bi konuda tüm yazılarımda hem samimi hemde dürüst davrandım,kırıcı ve zedeleyici cümle katiyen
kullanmadım,ancak haksız olan saldırır,buyrun...ne diyeyimki paranla rezil olmak bölyle bişey işte...
saygılarımla.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul