YANİ KISACA MADUR OLAN ARKADAŞ BİZDEN BİŞEY TALEP ETMEDEN BURDA RESMEN SADECE YAYGARA YAPIYOR ŞEKİL BU İPTALİNİ İSTEDİNDE KİM İPTAL ETMEDİKİ ZATEN 3 AY TAKSİTLE ALMIŞSIN
TAKSİTLİ SATIŞLARDA 62 GÜN SONRASI BİZE TAKSİDİN 1 CİSİ GELİR YANİ PARANI BİLE ALMAMIŞIZKİ NEDEN İPTALİNİ YAPMIYALIM SENDE ÖDEMEMİŞSİN HALEN NİYE BU YAYGARA duyan dünyalarını kaybetmiş sanacak
MAİLLERİN YAZIŞMALARININ DEVAMIDA AŞAĞIDADIR OKUYUN ARKADAŞ NE KADAR MADUR OLMUŞ HEP BERABER ANLIYALIM
MAİLLERİ
Umuyorumki şuan firma sahibi ile yazışıyorumdur...
öncelikle size yada firmanızı karalayacak bir ithamda bulunmadım,
sadece yaşamış olduğum problemi ilettim,sipariş verileli 2 ay oldu ve siparişimin 17.gününde
görüşmüş olduğum (başından sonuna kadar hep ben aradım) hanımefendi siparişiniz 10 gün içinde elinizde olacak dedi...ve bugün neredeyse 2.ay..
insaf...
--------------------------------------------------------------------------------
Kimden: Info - Fevzi.Com [
[email protected]]
Gönderildi: 24 Eylül 2013 Salı 20:13
Kime: 'Info - Fevzi.Com'; GOKHAN ARAL
Konu: RE: [SPAM] RE: para iadesi hakk.
Siparişiniz iptal talimatı verildi kıredi kartınıza geri dönecektir 1-2 gün içerisinde
--------------------------------------------------------------------------------
From: Info - Fevzi.Com [mailto:
[email protected]]
Sent: Tuesday, September 24, 2013 7:53 PM
To: 'GOKHAN ARAL'
Subject: RE: para iadesi hakk.
Hemen iptal ediyoruz Gökhan bey demekki bukadar yaygara yapana kadar bunu söylemeniz yeterliydi herhalde diğmi.
From: GOKHAN ARAL [mailto:
[email protected]]
Sent: Tuesday, September 24, 2013 5:20 PM
To: Info - Fevzi.Com
Subject: RE: para iadesi hakk.
Merhaba,
Evet hemen iptalini istiyorum.
Saygılarımla.
From: Info - Fevzi.Com [mailto:
[email protected]]
Sent: Tuesday, September 24, 2013 5:27 PM
To: 'Info - Fevzi.Com'
Subject: [SPAM] RE: para iadesi hakk.
Ayrıca şikayet konunuz bizim için sorun olmaz çünkü bizim hiç kimsenin parasına ihtiyacımız yok Allaha şükür.
Böyle bir fikrede nerden kapıldınız anlamadım açıkçası kendi kendinize kuruntu yapmayın iptal edin dedinizde yapılmadımı paranızımı alamadınız siz ne dediğinizin farkında değilsiniz sanırım.
İstadiğiniz sitede de paylaşın bizim için sorun değil siz dünyada yokken biz bu sektörde ticaret yapıyorduk onun için bir üründe aksaklık olmuş diye kimse asmaz bizi siz rahat olun ayrıcada şimdi haberim oldu zaten bir sitedede yazmışsınız bizim için hiçbir sakıncası yok yazmanızında biz utanmayız çünkü utanacak bişey yapmıyoruz.
Ama siz yaptıklarınızı iyi düşünün siz benim paramı iade edin demeden iade etmemişiz gibi senaryolar yazıyorsunuz.
Birde öğretmenmişiniz galiba ben sizin adınıza utandım.