Gönderen Konu: ÜNLEYEN AV (FEVZİ.COM) BRAVOVOO...BİZ NAPACAZ BİLEMİYORUZZZ...  (Okunma sayısı 15755 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan ARAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Öncelikle Tüm Avcı Camiasına Merhabalar...
Yapacağım bilgilendirmeden önce sizlere kendimi takdim edeyim...
Gökhan ARAL-1983 Zonguldak Doğumluyu,istanbul üniversitesi ve zonguldak karaelmas üniversiteleri mezunu şuan itibari ile
iş güvenliği uzmanlığı yapan bir teknik öğretmenim,

12 yaşından buyana hayatını koca bir çizgi ile ikiye ayırmış,biryanı gündelik yaşam diğeri ise avcılık yaşamı olan bir TC ferdiyim,
koca bir yılın 5 ayında mutlu olan avcılığı hayat felsefesi halinde yaşayan,maddi imkanlarım doğrultusunda bir süperpoze ve yarı otomatik tüfeğe sahibim,
özellikle çulluk ve domuz avlarında üşümem nedeniyle bu yıl imkanlarımı zorlayarak iyi bir kaban almak istedim ....
işte hikayede bundan sonra başlıyorrrr...
ÜNLEYEN AV......
Buradan sonrasını firmaya göndermiş olduğum son mail açıklar....

Sn. Yetkili,
Ek’li doküman da bilgileri bulunan 10530 numaralı siparişimin üzerinden 2 AY geçti,
Defalarca telefon ile aradım, birçok mail attım ancak benim bu kadar iyi niyetli yaklaşımıma
rağmen 1 aydır bugün-yarın diyerek ertelediniz, bugün itibari ile siparişimi iptal ediyorum,
aşağıda yazacağım iban numarama tarafınıza ödemiş olduğum 365,52 Tl yi yatırın,

Aksi halde Tüketici hakem heyetine dilekçemi bugün itibari ile vereceğimi bildiririm,
Ayrıca aktif üyeliğim bulunan birçok avcılık sitesine firmanız ile ilgili başımdan geçen olayı
detayları ile paylaşıcam….

Hesap Numaram : GARANTİ BANKASI ZONGULDAK ŞUBESİ :  174 – 6661938
İban Numaram : TR63 0006 2000 1740 0006 6619 38

Gereğini rica ederim,
Saygılarımla.

işte dostlarımm...durum bu...kime güvenelim,
kime inanalım, bilemiyorum
1983 zonguldak

Çevrimdışı Uğur ŞENLİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Gökhan bey geçmiş olsun
merak etmeyin yasalar sizden yana çatır çatır alırsınız paranızı.
  • Akkar 512 çifte
  • Akkar Altay
  • Armsan 620
Uğur ŞENLİK
1969 zonguldak

Ali Güler

• Ziyaretçi
Gökhan bey siz sorununuzu burda yazdığınız da çözülecek mi sizin yazdiginizi kim okuyacak madem böyle sorun var ararsınız ben sultasını iptal ediyorum dersiniz size ödediğiniz miktar iade edilir

Çevrimdışı Fehmi TAŞKIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Böyle ticaret olmaz. Yurt dışından sipariş veriyoruz 5 günde kapımıza geliyor üstelik hatasız. Bunları okudukça kendi ülkemizden alışveriş yapmaya korkar olduk. Gökhan Bey en iyisini yapmış. Bu tip durumlarla son zamanlarda çok sık karşılaşıyoruz. Bu forum sadece tüfek fişek köpek veya av resmi paylaşımı için değil aynı zamanda birbirimizi koruyacağımız bilgi ve tecrübeleri de paylaşacağımız bir platform olarak kullanılmalı.
  • MAUSER M03 300 Win. Mag.
  • Beretta A400 Xtreme Plus 76
  • Akus Custom Deluxe 71-76
  • Glock 19 Gen 5
  • Sig Sauer P 229 ALSO 9mm
  • Smith Wesson 686 4'' 357 Mag.
1977-İZMİR

Çevrimdışı Gökhan ARAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ali GÜLER Bey,
konuyu burada paylaşmış olmam çözüm arama amçlı değil.. gerekli yasal işlemleri zaten yapılacaktır...
ancak taktir edersinizki burası avcıların platformu ve benim yaşadığım problemi sizler yaşamayın
en azından dikkat edin diye belirttim....
1983 zonguldak

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
bir kac kere kendısın le tel den gorustum kendisinin ESNAFLIK la alakası yok. o yuzden şaşırmadım acıkcası. cok samımı bir buyugumuze de böle yamuk yapmışlıgı var..
benım tavsıyem avcı doslarımıza ordan bir mal alırken ustune basa basa sorun elinizde var mı diye zira CEBELAS tan gelmesını beklemek zorunda kalırsınız. ilaveten fiyatlarda hep balon. fiyat karsılaştırması muhakka yapın göreceksiniz.
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2013, 15:29:26 Gönderen: Gökhan KAN »
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Serdar BAKAL

• Müdavim Üyemiz
  • VARLIĞIM, YÜCE TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN...
Sosyal medya bu işte çok hızlı, face ve twet. gibi sitelerde de yazın. Aynı zamanda şikayet var.com şikayetim.com gibi sitelerde de bunlar etkili olarak okunmakta... Geçmiş olsun. Ama face en etkilisi...
Serdar BAKAL1982 Bandırma/BALIKESİR,ŞARKÖY0 542 562 36 73

CADIGİLLERDEN LADY

www.youtube.com/Serdarbakal

Çevrimdışı Onur TAVACI

• *
  • Ava gelmez kuş olmaz...Başa gelmez iş olmaz....
ünleyen av dan gelen kaçıncı şikayet bu ünleyen avdı behlül com du fevzi com du...kesinlikle hakkınızı arayın Gökhan bey..tekrar geçmiş olsun
  • Cesa Valment 61
  • Stoeger M3000 Peregrine 71
Bir Acayip Mühendis®

Çevrimdışı Mahmut ÖZTÜZÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
    • http://img199.imageshack.us/img199/690/6094299.jpg
fiyatlar konusunda aşırı pahacı bir firma, avcılara bakarken dolar işaretleri felan görüyor galiba kendisi, fiyat araştıması yaparsanız aradaki farkları bariz görürsünüz, sonuna kadar hakkınızı arayın tüm sitelerde yayınlayın diğer arkadşlarımız madur duruma düşmesin
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA
Avcilik  bir yaşam tarzidir babadan oğula kalan mirastır

Ali Güler

• Ziyaretçi
işine gelmiyorsa alnazsın lwc var mavi var koton var parana göre o mağazaya girip almiyormusun bu da öyle bişey kalitenin farkı

Çevrimdışı İsa TOKATLI

• Müdavim Üyemiz
Ynt: ÜNLEYEN AV (FEVZİ.COM) BRAVOVOO...BİZ NAPACAZ BİLEMİYORUZZZ...
« Yanıtla #10 : 24 Eylül 2013, 17:18:53 »
işine gelmiyorsa alnazsın lwc var mavi var koton var parana göre o mağazaya girip almiyormusun bu da öyle bişey kalitenin farkı
Ali Bey kalite farkı derken? aynı markaları zaten millete kat kat fazlasıyla geçirdiğinden bahsediyor herkes
İsa TOKATLI
1981 ÇAL/DENİZLİ İKAMET AFYONKARAHİSAR

Ali Güler

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 24 Eylül 2013, 17:30:03 »
Siz aldinizmi ısa bey discovery ürünlerinden

Çevrimdışı İsa TOKATLI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 24 Eylül 2013, 17:36:09 »
discovery ürünü almadım
İsa TOKATLI

Ali Güler

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 24 Eylül 2013, 17:43:03 »
Isa bey almayın zaten çok sorun yasamissiniz bi daha yaşarsınız

Çevrimdışı İsa TOKATLI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 24 Eylül 2013, 17:44:52 »
Ali Bey anlayamadım ne sorunu yaşamışım?
İsa TOKATLI

Çevrimdışı Samet YILMAZ

• *
« Yanıtla #15 : 24 Eylül 2013, 17:53:05 »
Ali bey sanırım ünleyen' le bağlantınz var Yada yok önemli değil. PROBLEMİ yaşatan firmayı burada dillendirmek suçmu Ali bey kımse parayı kolay kazanmıyor ..
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2013, 17:56:13 Gönderen: Samet YILMAZ »
1987-Edirne
bmp resim yükle

Çevrimdışı İsa TOKATLI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 24 Eylül 2013, 18:01:39 »
Ali Bey bugün üye olmuşsunuz ve sadece bu konuya Ünleyen lehine yorum yazmışsınız garip değilmi? Ali GÜLER'misiniz onuda bilmiyorum
İsa TOKATLI

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #17 : 24 Eylül 2013, 18:02:58 »
Gökhan bey siz sorununuzu burda yazdığınız da çözülecek mi sizin yazdiginizi kim okuyacak madem böyle sorun var ararsınız ben sultasını iptal ediyorum dersiniz size ödediğiniz miktar iade edilir
Siz aldinizmi ısa bey discovery ürünlerinden

Isa bey almayın zaten çok sorun yasamissiniz bi daha yaşarsınız

Ali bey;
Sitemize bu gün üye oldunuz,ve ilk mesajınızda kendinizi tanıtmadan direk bu konuya müdahil oldunuz.
Burası bildiğiniz üzere forum sitesidir ve herkez fikrini saygı çerçevesi içinde paylaşabilir.Yukarıda yazdıklarınızın birer alıntısı mevcut.Anlaşılıyorki siz bu konu için üye olmuşsunuz,şayet yanılmıyorsam öyle ise ve siz firmada yetkili iseniz,size  yakışan firma hakkında serzenişe daha ılımlı yaklaşım olmalı ki ortamı bulalım,yok firma ile bir alakam yok derseniz o zaman sizi yorumlarınız ile sukunete davet ediyorum,zira yorumlarınızda tahrik seziyorum.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 24 Eylül 2013, 18:44:26 »
KARDEŞE KATILIYORUM. bende esnafım vede işimin arkasında durmak ile tanınırım. ne olursa olsun işinin arkasınd atakibinde olacaksın.  aynı şekilde ünleyen ile alışverişimde düdül siparişinde satana kadar söylenen konuşulan tam garanti. sonuçta tanesi 137 tl den 2 adet buck garnerd duble nasty2 almıştık.  bugun yarın derken zaman baya uzadı vede gelince düdükten 1 tanesi sıkıntılı idi sonuna kadar garanti veren ünleyen verdiği cevap düdükler yurt dışından geliyor garanti veremiyoruz . eee be akılsız satıcı satana kadar uzaydanmı geliyordu bu ürün sonuna kadar garanti ile aldık satış yaptınız  ne olduda ürün teslim edince garantisi bittii. lanet olsun dedim kapattım teli.
 onu bunu bilmem arkadaş satıcı firma sahibi adam gibi adam olacak söznün arkasında malının arkasında duracak. he şöyle olsa idi garantisi yok ürünlerin dese idi bende ona göre alır veya almazdım. ürün onlar bozdu demiyorum olur insan yapımı bu ama hemen geri alırız yenisi ile değişrizi diyen firma hemen değişti garantisi yok denildi. bakalım bu firma bu gibi kötü davranışlar ile ne kadar daha böyle devam edecek. vede aşırı pahalı aynı düdük türkiyede sonradan bakınca görrdüm 90 tl  ve üzülerek aynı düdük yurt dışında 20 dolarrr evet biz 137 tl aldık yurt dışında 20 dolar şok oldum ama işte aldık 1 kere
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 24 Eylül 2013, 19:12:26 »
fevzi ünleyen avdan benimde 3veya 4 defa alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım hatta birisi beden olarak yanlış gelmişti birebir tekrar değiştirdiler,,

bu gibi sitelerden böyle sorun yaşamamak için satın almadan önce muhakkak stokta varmı diye teyit edilmeli bence...

yaşadığınız soruna üzüldüm umarım en kısa zamanda düzelir....
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2013, 19:52:32 Gönderen: Ramazan HAK »
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Gökhan ARAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 24 Eylül 2013, 20:11:08 »
Arkadaşlar Ali Bey sanırım firma mensubu,aksi halde böyle saldırganca davranmaz...
başlık altında açtığım konu enine boyuna incelenmelidir....

Bakınız sipariş verilen tarih: 31.09.2013 ve sitede ürün ile ilgili olarak yazan :15-20 gün içinde kargoya verilir diyor...
Diğer önemli konu firma ile yapmış olduğum her telefon konuşmasında haftaya ürün elinizde...vs.vs birçok kez böyle...

İnanın tüm iyi niyetimle,hani olmuştur bi aksilik diye düşündüm,ancak dürüst davranılmaması çok can sıkıcı bir hal aldı,
AYRICA TEKRAR SÖYLÜYORUM ..AMACIM ŞU YADA BU....PARA VS DEĞİL SÖZÜNDE DURULMAMASI DÜRÜST DAVRANILMAMASIDIR,
BEN ARAMASAM EMİNİM BİR KEZ OLSUN TELEFON DAHİ AÇILMAYACAKTI..
1983 zonguldak

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 24 Eylül 2013, 20:37:16 »
Evet aynı firma kendisinden edinmediğim halde cabelas şapkamla çekilmiş bir fotoğrafımı facebook sayfasında benden izinsiz bir şekilde kullanmış ve gerekli tepkiyi verdiğimde kaldırmıştı.

Ayrıca bu siteden alışveriş yapacak arkadaşlar fiyatları gözden geçirsinler zira % 100 kazık burada....
Serkan KESKİN  1983 Senirkent / ISPARTA -  İKAMET GELİBOLU

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #22 : 24 Eylül 2013, 21:35:20 »
Arkadaşlar şikayetlerimiz de ve konumuzda haklı olunsa bile yorumlarımızda biraz daha dikkatli olalım lütfen...
Sonuçta yapılan ticareti eleştiriyoruz, kişilik eleştirileri yada kurumlara yapılan yorumlarda lütfen karşı tarafı rencide edecek kelimelerden kaçınalım,
Ayrıca mümkünse bu gibi durumlarda önce hukuki haklarımızı arayıp sonucunu burada paylaşalımki haklılık belgelenmiş olsun,
bizler de parayı sokakta toplamıyoruz fakat karşı tarafın da  ekmek teknesini eleştirdiğimiz için nezakette kusur etmemek lazım...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Ali Güler

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 24 Eylül 2013, 22:42:14 »
Evet Firmayla bağlantım var benim için haksızlık varsa ben firmamı savunmam hakliyi savunurum ama karşı taraf haksizsa susmak da bana yakışmaz mutlaka sorunlar olabilir fakat sorunlar sorun yaşayanlarla birebir kosurarak cozulmsesi gerekir ben siteye yeni üye oldum bir arkadasim bilgilendirdi bu sekilde yazılar vardiye ama önce firmayıaradim gökhan beyinsiparisini  teyitettim sonra üye oldum .gökhan bey haklı fakat ürünüyle ilgili gerekli açıklama yapılmış isterse iptal edebilirsin diye söylenmiş birde yurt dışından gelen ürünlerin teslimatinda gecikme olabiliyor o gürün bize bağlı gegil ha gümrükte forum oluyor yasa gönderen firmada bazende erken teslimat yapılıyor benim burda gördüğüm olay bilgisi olmayan ların gereksiz lafları ben sorunu sorun yaşayanlardan çözmek istiyorum diğerleri lütfen ortamı germesin.kimse cahil değil devir teknoloji devri araştırın işinize neresi kim hangi firma geliyor sa ordan alışveriş yapın o pahalı satıyo o bilmem ne satiyor niye bir lwc ile koton kiyaslamiyosunuz aynı ürün ikisindede var ama birinde 1lira ise diğerinde 2 lira 2lirayi verirken kimsenin sesi cikmiyo neden bizim camiada böyle oluyo firmayı veya şahısları karalamak çok kolay ..Admine de teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı Oğuz ŞÜKRÜ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #24 : 24 Eylül 2013, 22:49:39 »
Samimi bir serzeniş... Forumda üye olan ve helal kazancını tutkusu için bazen çocuğunun rızkından, bazen kendi zevkinden fedakarlık yaparak malzeme alan tüm avcı arkadaşlar anlaması gerekeni anlamıştır... Biz avcıyız, avcılığın temeli dayanışmadır, arkadaşımızın sıkıntısını anlatması da aslında başkalarının zarar görmesini engellemek adına bir dayanışma göstergesidir. Ben bu tarz bir siteden asla alışveriş yapmam, bu siteyi de listemden çıkartmış bulunmaktayım.
Oğuz ŞÜKRÜ
1981 BAYBURT