0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi tabiat senin av yapmanı istemiyo,bence sen avı bırak başka hobiler edin kendine
o olmaz işde..sigarayı bırakabilirim belki ama avı bırakabileceğimi sanmıyorum
abi ben de zaten şaka yollu söylemiştim ama sigarayı gerçekten bırak,sigara parasıyla avrupa bir silah al tüm dertlerinden kurtul
Abi öneri güzel bence bi değerlendir ayda 300 lira taksitle on numara tüfek alınır bi yılda hem daha bi rahat olursun avda hem kafa hemde sağlık yönünden, tabi sen yanına bi tane al pointele avlanıyorsan fermasında filan bitane yakarsın
Çok benzerini kısa bi süre önce satmıştım 61 namluydu sizdeki de 1-3 şoklu güzel bir poze imal yılı olarak sadece kendi sattığım tüfeği de göz önünde bulundurarak söylüyorum benzerliklerini yazılarını vs. senden büyük olabilir tüfeğin tabiki bu konuda tecrübeli abiler arkadaşlar ustalar daha iyi bilirler sadece bi öngörü benimki Allah kazasız belasız kullandırmak nasip etsin hayırlı uğurlu olsun
Tüm Huğluların seri numarası üretim yılını kapsamıyor. Kapsayanlarda üretim yılı serinin başında ayrık olarak yazar. Bitişik seri noluysa imal yılını olsa olsa Koop. söyleyebilir.
Haylrlı olsun poze çok süper görünüyor rastgele .