Gönderen Konu: DİKKAT!!! YENİ BİR DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ Mİ?  (Okunma sayısı 1672 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
DİKKAT!!! YENİ BİR DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ Mİ?
« : 23 Eylül 2013, 10:54:18 »
21.09.2013 tarihinde saat 14:58 de 08504804050 nolu hattan arandım. Arayan kişi kendini avukat olarak tanıttı. Geçen sene kredi kartlarım üzerinden, 1 yılı ücretsiz olmak üzere 7/24 sağlık hattından 2 yıllık sağlık sigortası yaptırdığımı, bunun 1 yılının ücretsiz olduğunu 2 yılını ödemem gerektiğini söylediler. Bu sigortayı kim yapmış diye sorduğumda, arayan bayan ne bileyim cevabını verdi. Bana, benim TC Kimlik bilgilerimi falan okudu. Bende, o bilgileri her yerden bulabileceklerini kendilerinin dolandırıcı olduklarını kendilerine dolandıracak yeni birini bulmalarını söyleyip telefonu kapattım.
Ardından, 21.09.2013 tarihinde saat 15:19 da 08503335360 nolu hattan tekrar aradılar. Onlara da aynı cevabı verdim. Arayan bayan borcum olduğunu ve takibat başlatacaklarını falan söyledi. Ben de ellerinden geleni yapmalarını söyleyip telefonu  kapattım.
Durumu eşime anlattım. onunda bir bayan arkadaşını aramışlar ve arkadaşı kredi kartı bilgilerini verme gafletinde bulunmuş. Karttan TL. çekip aynı karta kasko yapmışlar.
Acaba benden başka bu durumla karşılaşan varmı. Sanırım bu yeni bir dolandırıcılık yöntemi olsa gerek...
Dikkatli olmakta ve çevremizdekileri uyarmakta fayda var...
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2013, 11:00:31 Gönderen: Alkan YOKSUL »
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
Ynt: DİKKAT!!! YENİ BİR DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ Mİ?
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2013, 11:30:59 »
dün de meslektaşımı bu tarz da bir konu için aradılar arkadaş biraz sert konuşup telefonu kapattı
itibar etmeyin gerekirse savcılığa suç duyurusunda bulunun
alkan ağabeyim itibar etmediğin iyi olmuş

Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
Ynt: DİKKAT!!! YENİ BİR DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ Mİ?
« Yanıtla #2 : 23 Eylül 2013, 13:35:35 »
aynı şekilde beni de aradılar bi tane or...pu vardı gel yanıma kredi kartını tamamen vereyim sana dedim terbiyesiz dedi kapattı,kredi kartının son 6 hanesini istiyorlar genelde,