Aslında bu konuya cevap vermeye bile değmez...
Bir yıl sonra neden bu konuyu gündeme getirdin onu da anlamadım. Yoksa yaşanan olaylardan dolayı vijdanın rahat değil mi ?
Bir avlakta sen bir tarafta, ben bir tarafta, 2 şer kişi avlanıyoruz. Senin araban ve (sonradan Kütahyalı bir kolacıya ait olduğunu öğrendiğim, kardeşlerinin de olabilir) Mitsibushisi. O kişiyle yan yana avlanıyorsunuz. Selam bile vermeden yanımdan geçip gidiyorsun. Telefonlara cevap vermiyorsun. Aradan 5 dakika geçmeden, senin komutanı olduğun Jandarma ekibi tepemizde bitiyor. Avlandığımız yerin milli park olduğunu söylüyor. Az önce aynı yerde komutanının avlandığını söyleyince, uzman çavuş arkadaş verecek cevap bulamıyor.
Ardından yaşananları belki de ben yanlış anlamışımdır diye bir hafta boyunca bekliyorum. Acaba telefon yada özel mesajla ne yaptınız, avınız nasıl geçti diye sorulur mu diye.
Sevgili avlak üyeleri, Acaba siz olsanız bu durumda ne düşünürsünüz. Eğer ben yanlış anladıysam ve hatalıysam özür dilemesini de bilirim.
Çıkarcıkık, mevki makam kullanma, bir hediye yavru alabilmek için kurulan sahte dostluklar, bu konulara hiç girmeyelim istersen, sonunda kırıcı oluruz.
Bu siteye yıllarımı verdim, karşılığını da çok harika dostluklarla aldım. Gittiğim her şehirde çalacak bir kapım, içecek bir çayım oldu. Her zaman tarafsız olmaya çalıştım, bir gün bu görevi hakkıyla yapacak bir arkadaşa devredeceğim.
Avcılık konusunda hırslarım yoktur. İyi bir avcı olduğumu da söyleyemem. Ama birine dostum veya arkadaşım diyorsam, iyi bir dost ve arkadaş olmaya çalışırım. Aynısını da beklerim...
Yukarıda özetlediğim olaylarla ilgili, daha önce açtığım ve senin de cevap yazdığın konu ortak dostumuz Ramazan hoca tarafından kaldırılmış, sana da bilgi vermiş. Konuda belki maksadını aşan ifadeler olmuştur ama kesinlikle hakaret kastı yoktu. O konuda ben yaşadığım olayı anlattım ve tekrar anlatıyorum. Konu daha fazla uzamasın diye de silinmesine tamam dedim. Eğer bana yaptığın suçlamalar doğru olsaydı konu durur, yalnızca senin cevapların sansürlenirdi. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki en demokratik avcılık sitesi avlakforum.com dur. Bunu üye sayımız göstermektedir. Aksini iddia eden bunu ispat etmek zorundadır.
Bir önceki yıl sana teşekkür etmedlğimi söylemişsin. Demek ki o konuda da iki satır yazmak gerekecek. Sen beni bıldırcına davet ettin. Sağol bizi karakolda 1-2 saat misafir ettin, Avlanacağımız yeri gösterdin. Birlikte olduğumuz birkaç saatte adeta bütün kuşları kendin vurmak istercesine çabaladın. Ardından ben seni kekliğe davet ettim, tatsız bir av gününde av bulamasak da, iki lokma ekmeğimi seninle paylaştım. Sana evimln kapısını açtım, söz verdiğim yavruyu hediye edip,seni yolcu ettim. Yine de Allah (cc) razı olsun varsa hakkım, benden tarafa helal olsun.
Dediğim gibi bu siteye yıllarımı, saatlerimi, gecelerimi verdim. En ufak bir çıkarım olmadan. Zaten bu işten ne çıkar sağlanabilir ki. Son olarak, Benim yüzümden kimsenin siteden ayrılmasını istemem. Ama sen istiyorsun diye de durduk yere Yöneticiliği bırakacak değilim.
Hakaret vb. Yazıların olmadığı sürece de açmış olduğun bu konu kalacak...
Daha derin ve kırıcı da yazabilirdim ama değmez. Her zaman site içi huzur diyen biri olarak bana da yakışmaz. Bu konudaki tek hatam bu olayı, resim ve videoyla ispatlı hale getirip, bu işte sorumluluğu olanları üstlerine şikayet etmek yerine, sitem etmek amacıyla siteye yazmak oldu. Bunun için de hepinizden özür dilerim...
İsteyene bu konuyu özelden bütün detayıyla yazabilirim. Zaten benim için kapanmış bir konu...
Tlfndan yazdığın için cümle düşüklükleri olabilir, kusura bakmayın..