Gönderen Konu: Ustalar bana bi yol göstereniniz olurmu acaba  (Okunma sayısı 2335 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim ÇELİK

• *
  • Gonyalı
Ustalar bana bi yol göstereniniz olurmu acaba
« : 19 Eylül 2013, 19:26:11 »
13 aylık bir pointerım var iki üç sefer bi fermasını gördük bıldırcında Alaha şükür daha öğrenecek inşallah vurulan avı öncelerden sıkmadan getiriyordu önünde biraz parçalanmış bir kuş vuruldu ve köpeğim çiğnemeye başladı yarı canlı kuşuda sıkıyor.Birde aport ettiği zaman ağzından alırken zorla alıyorum vermiyor ne yapmam lazım tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim bir kupaycı olarak kuş köpeği ile uğraşmak eğitmek zormuş  birde bu pointer ise çok zahmetli emek isteyen bir iş ama çoğu gitti azı kaldı yrdımlarınızı bekliyorum :)

İbrahim ÇELİK
1983-Konya
''Kamil odur ki koya her yerde bir eser ,. Eseri olmayanın yerinde yeller eser.''

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
Ynt: Ustalar bana bi yol göstereniniz olurmu acaba
« Yanıtla #1 : 19 Eylül 2013, 19:46:33 »
13 aylık bir pointerım var iki üç sefer bi fermasını gördük bıldırcında Alaha şükür daha öğrenecek inşallah vurulan avı öncelerden sıkmadan getiriyordu önünde biraz parçalanmış bir kuş vuruldu ve köpeğim çiğnemeye başladı yarı canlı kuşuda sıkıyor.Birde aport ettiği zaman ağzından alırken zorla alıyorum vermiyor ne yapmam lazım tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim bir kupaycı olarak kuş köpeği ile uğraşmak eğitmek zormuş  birde bu pointer ise çok zahmetli emek isteyen bir iş ama çoğu gitti azı kaldı yrdımlarınızı bekliyorum :)

kulağına üfleyin hemen açar ağzını , kuşu kolaylıkla alırsınız.benimde vardı bi pointer kuşu sıkar bırakmazdı.zamanında iki arkadaş açamadık ağzını çene değil cendere mübarek.sonra avcı bi arkadaştan bu tiyoyu aldım..kulağını kaldırmamla kuşu atardı üfleyecek gene diye  :D

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 19 Eylül 2013, 20:17:46 »
Bıldırcını dondurun buzlukta onunla aport çalışması yaptırın.Bir kaç arkadaş faydasını gördü.Çorap içine kuşalrın tüyü ile diken doldurup aport yaptırabilirsiniz.Bunun da faydasını gören arkadaşlar oldu
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı İbrahim ÇELİK

• *
  • Gonyalı
« Yanıtla #3 : 19 Eylül 2013, 23:06:38 »
şahin bey kulağa üfleme işini yapıyorum zaten sürekli kulağa üflemekle olmaz diye düşünüyorum tavsiyeniz için teşekkürler daha kalıcı bir yöntem arıyorum

İbrahim ÇELİK
1983-Konya
''Kamil odur ki koya her yerde bir eser ,. Eseri olmayanın yerinde yeller eser.''

Çevrimdışı İbrahim ÇELİK

• *
  • Gonyalı
« Yanıtla #4 : 19 Eylül 2013, 23:08:46 »
Bıldırcını dondurun buzlukta onunla aport çalışması yaptırın.Bir kaç arkadaş faydasını gördü.Çorap içine kuşalrın tüyü ile diken doldurup aport yaptırabilirsiniz.Bunun da faydasını gören arkadaşlar oldu
avı sıktığı zaman ağzına zarar verecek bir şey le aport yaptırmak mantıklı bunu  deneye bilrim teşekkürler bilgi için

İbrahim ÇELİK
1983-Konya