Geçtiğimiz hft sonunda ceyhana üveyik avına gittim..Arkadaşlarımdan aldığım tüyolarla avlağa ulaştım ve ayçiçeğinde kendime güzel bir dut ağacı bulup altına oturdum...Yanıma süperpozemin yanısıra yeni almış olduğum benelli marka tüfeğimide aldım...Pozeme fişek koymadan yanıma koydum ve benelliyi kullanmaya karar verdim..Bir kaç atıştan sonra yanıma av koruma memurları geldi ve evraklarımı sordu...Çıkarıp evraklarımı gösterdim tüfeğinizde takoz varmı dedi var dedim onuda gösterdim...Beyimiz kafaya koymuş yaaa yazacak.....Bu çifte ne dedi..nasıl yani dedim...Benim dedim..Arkadaşın çiftesine işlem yapın dedi..Dellendim..Yazıya çift tüfekle çıkılmazmış...Böyle bir kanun veya madde varda aceba benmi görmedim arkadaşlar bir hatam varsa düzeltin lütfen...Bu tüfek başkasınınmış eeeee oraya bırakıp kaçmış öyle diyo paranoyak herif...Çıkardım ruhsatı g.....üne pardon gözüne soktum...Buna ne diceksin dedim...Ulan dedim sen değil feriştahın bana işlem yapamaz dedim..Arkadaşlarıda yanındaki ruhsatıma baktı arkadaşın üzerine gidelim dedi..Malum şahsın adını sordum ne kendi nede diğerleri söyleyemedi..Pbuç pahalı geldi..Lan yanıma istediğim tüfeğimi alır istediğimle sıkarım sana ne...En sonunda avımın içine ettin dedim..Sinirden ne moral kaldı ne bişe..Neyse maçasına bakarak çekti gittiler...
O sinirle olan garibim üveyiklere olduğu attığım paçavra gibi indi
Gülüyorum ama inanın sinirimden hala...
İşleri güçleri belgeli avcıyla uğraşmak...Sahaya çift tüfekle inme yasağıyla ilgili bi kanun bulamadım..............................!!!