değerli arkadaşlar , bakın yine yazıyorum , dipçikten yaylı tüfekler , yani kinetiklerde kıstırma sıkıştırma sorunu vardır . kafasına esince sıkıştırır , kıstırır diker vs vs .
arada bi tutukluk yaparlar . avrupalarını bilmem ama , bizim denediğimiz 4 - 5 adet kinetik ( KÖRÜKLÜ ) Tüfekte bu sorunlar ara sıra oldu . bende otomatik alacaktım , diğer forumlardada yazılanları okudum , kullananlar pek memnun değiller körüklülerden . sorunsuz olanı varmıdır , illakide vardır . . ama tercihimi gazlılardan yana kullandım , piyango oynamanın bi anlamı yok , hemde fiyat ve kalite kombinasyonuna gelince sınıfta kalıyorlar .
iki adet otomatik aldım , biri büyük huğlu , biri 375 tl lik 10 + 1 android , yeminle söylüyorum çatır çatır , leblebi gibi yutuyorlar mermileri . bir kez büyük huğlu tutukluk yaptı , oda benim hatamdan carcur borusunu yağsız bıraktıydım . şarjör borusu yağlı olsun çatır çatır . .
. . kinetik tüfeklerlede karşılaştırma yaptık hem pattern hem delicilikte , hiç bir farkları yok . grupmanda aynu delicilikte . . ismi var sadece , 1500 e yakın fiyatları . ithal edilseler demekki bi benelli kadar olurlar . . .