Gönderen Konu: AYI İZLERİNİ GÖR ARAZİ DEĞİŞTİR AYI COĞALDI DOMUZLAR YER DEĞİŞTİRDİ.  (Okunma sayısı 2892 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Avda tek tedirgin olduğumuz nokta ayının çoğalmasa zaten hep var ama bu senede cok çoğaldı tavşanda bile denk geliyo domuzlar yer değiştiriyor.karşımıza çıktıgıda oluyo ama köpeklerden rahatsız oluyo gidiyo arazide gezmesi zor.yazın meyve ağaçlarını mafediyo gecen senede mantar toplayan bi teyzeyi köpekler kurtardı kadın 2 gün komada kaldı.sürek avında bi abimize saldırdı yine köpekler olmasa peşinden kovalamış.allah muafaza.

resim yükle
UFAK TEK Bİ AYI.

ücretsiz resim barındırma

çoklu resim upload

resim

[url=http://postimage.org/]

çoklu resim upload
bi sürü yakaldık hafta sonu ama ayıda o arazide gezdiğinden cesaret edemedik.
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

Çevrimdışı Hayri KARACAN

• *
domuzlar ayıdan dolayı yer değiştirmez.. benim bildiğim kadarı ile besleme ve yiyecek ihtiyacı için yada havanın değişmesine göre  göçler yapabiliyor.
DOĞUM YILI YAZINIZKızılelma Köyü/Çan/Çanakkale

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
abi değiştirmezmi domuzları kovalıyo bozakları falan yakalıyo ayının yattığı bölgede domuz yatmıyor.saygılar.
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

Çevrimdışı Hayri KARACAN

• *
demekki bölgeden bölgeye değişiyor.ben kazdağlarında yaşıyor ve avlanıyorum böyle bir olay ile karşılaşmadım.belki buradaki ayılar fazla aç kalmıyordur...çünkü meyve çok.
DOĞUM YILI YAZINIZKızılelma Köyü/Çan/Çanakkale

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
abi selam.bizdede ac kalmıyor meyve bol ormanlardada ayı oldumu sonuçta rahatsız oluyo biz avcılarda rahatsz oluyoruz :D
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

Çevrimdışı Ümit BERBEROĞLU

• *
  • hemşinli
bizde çok korkuyoruz ayıdan.hiç gitmiyoruz ayının olduğu yerlere.çok saldırıyolar.çok tehlikeliler.devlet atıyomuş öyle duyuyoruz.
Ümit yaşar BERBEROĞLU
1974 karasu