enes kardeş kral eskort konusunda şunları söyliyim senin tüfek bilgin ne kadar bilmiyorum 60 gr üstü fişekler süper magnum olarak kabul ediliyor 64 gr son fişektir 76 mm yataklı tüfekler için onun üstünü 89 mm yataklı tüfekler atar örnek hatsan eskort mirage 66 gr atışını seyretmiştim tabi 89 mm yataklı tüfeklerin ağırlığı 3500 gr ile 4000 gr arasında değişiyor onuda bizim avcılarımız tercih etmiyor ağır olduğu için kral eskorta gelince fiyatını hatta fazlasını hak eden bir tüfek kral silah saayide öle yeni bir firma değil çok eski bir üzümlü firmasıdır kötü firma değildir Türkiyede neredeyse en çok tüfek satan firmalardandır amerikaya bile suan ihraç yapmakltalar
Af buyur bizim burda genelde kullanilmaz s.magnum fakat 76mm olan fisekleri magnum olarak tabir ederiz o kiyasla soyledim ben. Ayrica Kral markasini kotulemek gibi bi amac gutmedim sadece abartilacak kadar fazla kaliteli oldugunu soyleyemeyiz mesela yerli tufeklerde armsan'a hatsan'a akus veya akkar'in isciligine ve kalitesine erecek bir vasfa sahip degil.. Evet dunyanin bircok yerine ihracat edilir bizim burda Yunanistandada var gormek nasip olmadi internetten gordum fakat hatsan optima (s.poze)yi bizzat gidip inceledim ilk izlenimlerim super oldu "agirligi disinda"
ama iste diyorum ne verirsek onu aliyoruz 45 metreden kirlangic ile ornek vermissiniz ki bu bir avciya yakisan bir soylem degil usta, kaldiki ben 36cal. tek kirma ile 40 metreden ala kargayi cansiz dusurdum kirlangic nere... Bu sekilde yikicilik anlasilmaz cunku standart disi bir deneme ve yaklasim. Eger gercekten tahribati kuvvetli mi degilmi diye denemek istersen sablonlara uygun olarak bir deneme yap, burda bircok usta avci abimiz var bir sorun olursa, veyahutta tufekle ilgili veya atisinla ilgili bircok soru isaretini o baslik altinda giderebilirsin. Selamlar..