Gönderen Konu: Bilgi birikiminize ihtiyacım var ...  (Okunma sayısı 1323 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emre KOÇAÇOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bilgi birikiminize ihtiyacım var ...
« : 09 Eylül 2013, 14:03:58 »
Öncelikle yaşım gereği benden büyük olan üyelere ve cevap verecek abilerime saygılarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum .
Besleyeceğimiz erkek kara kafa Pointer hakkında bir kaç sorum olacak. Forumdaki gerekli açıklamalarıda okudum .
Fakat şöyle bir durum var dam gibi bir ortamda besleyeceğiz . Fakat tecrübeli bir avcı tarafından beslenecek bende oyun oynacağım :) . Ve beslenen ortam temiz keklik türü bir kuşta var . Gerekli ilginin ve sevginin fazlasıyla gösterileceğinden emin olabilirsiniz . Bu ortam ona zarar verir mi ? . Beton da beslemek ayaklarına zarar verir gibi uyarılarda bulundular . Gerçekliğini öğrenmek istedim . Eğitim konusunda ise gerçekten cinsi farketmeden her köpeği severim . Bu da onlara karşı çok töleranslı olduğumu gösteriyor.  Sizce puanter bu konuda bana zorluk çıkartırmı veya oyuncu bir köpek mi ? Bir goldene veya German Shepherd'a nazaran daha düşük bir IQ 'ya sahip olduğunu biliyoruz . Bu sevgisini etkiler mi ?
1989 MERSİN

Çevrimdışı Serkan ÇAKAR

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Bilgi birikiminize ihtiyacım var ...
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2013, 17:13:38 »
Emre betonda bakmanın pek olumsuz yönü yoktur....altını talaş gibi birşeylerle doldurursan daha tatlı olur...sevgi ile Pointere herşeyi öğretebilirsin....
serkan çakar 1979 MERZİFON / AMASYA
05423436587

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Bilgi birikiminize ihtiyacım var ...
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2013, 22:10:22 »
Düz ve saydam bir beton zemin ayaklarını yumuşak yapar ve taşlık arazilerde ayaklarının patlamasına sebeb olabilir, fakat tırtıklı bir zemin ayaklarını sertleştirir ve avda işine bile yarar. Pointer genele bakarsak hiperaktif bir köpektir. İyi yetiştirilirse avcıyı mest eder. Zeka seviyesi bazı köpeklerden düşük olabilir fakat konumuz matematik değil. Onun işi avcılık. Bu arada hızlı bir pointer iyi yetiştirilmediği taktirde sahibini kahreder.
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869