0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ellerini severim ellerini mustafa... video çekimleri de çok güzel maşallah. Baktıkça o anı yaşatıyorlar insana. Darısı keklik çekimlerine inş.
ÇEKİMLER SÜPER AMA KISA . KUŞ GİTMİŞ Mİ ..
paylaşımlar için teşekkür mustafa bey abi güzel çekimler olmuş, bide kuş kalkmıyo diyolar ama sizde güzel kuş kalkmış,güzel atışlar yapmışınız devamını merakla bekliyoruz
Mustafa BeyAvınız ve dostluğunuz daim olsun...Rastgele;
abi ben küçük kuşta, bıldırcında o kadar ii degilim büyük kuş olması lazım keklik gibi, inş çekim yaparız
Mustafa BeyÇok güzel çekimleriniz ve atışlarınız var...Keyifle izliyorum vuruşlarınızı...
Mustafa Bey,Fermalar iyi ama atışlar kötü... Hadi kaçanlar bıldırcın fazla üzmezde şayet bu kaçırışları keklik yada çulluktada yaparsanız saç baş kalmaz sizde... Şakiroğlu kardeşler avı mı bıraktınız ? Sizleri ne merada nede sanal alemde görebiliyoruz. Yoksa sizde mi kuş bulamayan yada bulupta vuramayanlardansınız bakiiimmmm? Action please.....Hope to see you and all your hunting team at the field again ....!
Mustafa Bey,Fermalar iyi ama atışlar kötü... Hadi kaçanlar bıldırcın fazla üzmezde şayet bu kaçırışları keklik yada çulluktada yaparsanız saç baş kalmaz sizde...
yukardaki 4 videoda kaçan hiçbir kuş yok Taşkın bey...tüfekte avsan 20....dehşet ül vahşet bir yerli.....)
Sana ne dedim, abi hemşerimiz yapmış tüfeğin hasını ayrıca sana çullukta da AVSAN 20 CAL ile gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum. 12 ile Çullukta ve bıldırcında gezerken roket atar ile dolaşıyor gibi hissediyorum......
Mustafa BeyAvınız ve dostluğunuz daim olsun saygilar
güzel av ve güzel bir video çekimi olmuş devamını bekliyoruz diyerek..RASGELE.