Gönderen Konu: yaban tv "av sanatı"  (Okunma sayısı 8901 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M.Ziya DONMA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
yaban tv "av sanatı"
« : 08 Eylül 2013, 21:52:29 »
bugün yaban tv izlerken baktım "av sanatı" diye bir program var o başladı. doğu anadoluda çil avı diyor. daha öncede izlediğim usta bir atıcı abimiz programı yapan. neyse izlemeye başladım çil kalkıyor "takk" hayvan yerde neyse hemen kısa kesiyorlar sonra birdaha bir daha derken belki 10 tane çil vuruluyor.içimden diyorum arkadaş bu nasıl bitmez bir kotaymış böyle :)
sonra dedim kendi kendime şimdi sonunda çıkarlar bir kaç günlük av derler diye ama yok. sonunda 2 kişi çıktılar önlerinde 4 tane çil :) limitler dahilinde güzel bir av oldu dediler ya.....
1985-Ceyhan

Çevrimdışı Mesut KARABEYİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: yaban tv "av sanatı"
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2013, 00:19:35 »
Adamlar bizim yerimize de avlanıyor.
1993 İSTANBUL
(memleket KASTAMONU)

Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde adı yabancıları titreten bir millet olduk.

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2013, 00:22:41 »
O usta abimiz o kadar ustaki bilmem kaç metreden varil tenekesine tek kurşunla yazı yazıcam diyor, atışlar başlıyor kamera varilin dibinde, hemen arkasından silah patladığında silahtan çıkan barut gazı varile doğru püskürüyor :) güneşten belli oluyor 2 metre arkada yani usta atıcı:) varile yaban tv yazıyor bide jest yapıyor. Yaban tv hakkında da bişey yazmak istemiyorum orasını hiç karıştırma zaten. :)
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı M.Ziya DONMA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2013, 11:16:12 »
O usta abimiz o kadar ustaki bilmem kaç metreden varil tenekesine tek kurşunla yazı yazıcam diyor, atışlar başlıyor kamera varilin dibinde, hemen arkasından silah patladığında silahtan çıkan barut gazı varile doğru püskürüyor :) güneşten belli oluyor 2 metre arkada yani usta atıcı:) varile yaban tv yazıyor bide jest yapıyor. Yaban tv hakkında da bişey yazmak istemiyorum orasını hiç karıştırma zaten. :)
adam iyi atıyor  ;D
1985-Ceyhan

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #4 : 09 Eylül 2013, 21:10:09 »
O adamı tv dışında tanımıyorum ama samimi, düzgün birine benziyor. Nasıl göz göre göre böyle hata yapabilirler anlamadım. Böyle şeylere dikkat etmeliler. Varile ateş etmeye gelince, belki varile zoomla yaklaşmışlarsa namludan çıkan duman da görüntüye girebilir. Yanlış anlamayın görmeden tahminen yazıyorum ama adam hakkaten iyi atıcı.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 09 Eylül 2013, 21:28:16 »

Aynen o videoyu ben de izlemiştim insanı salak yerine koyuyorlar,, Volkan hocam zoom yoktu kamera varilin 1 metre kadar çaprazındaydı namludan çıkan duman çok bariz belliydi en fazla 2-3 metre attığı mesafe..gerçekten yetenekli biri ama keşke böyle yapmasaydı
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #6 : 09 Eylül 2013, 21:50:31 »
;D o zaman uyanıklık etmiş.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 09 Eylül 2013, 23:46:47 »
gerçekten mehmet şahmaran iyi nişancı ben kaç kere uzak mesafeden kaçan domuzu vurduğunu gördüm onlarda iki metre değil herhalde bence varil mesafesi 30 metre filan var
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Ahmet TÜRKÖZ

• *
« Yanıtla #8 : 10 Eylül 2013, 00:17:21 »
Yaban tv de bir de kaymakam var ,okçulluk ile ilgili program,burdan kendisini tebrik ediyorum,doğaya olan saygısından ve sevgisinden dolayı.Bir programda yay ın gücünü göstermek için ok ile atış yapacaktı , hedef aradı ormanlık bir alanda ve oku ağaca zarar vermesin diye toprağa saplamayı tercih etti.
 Bir de diğer zat a bir bakalım; teslim olmayalım Halilim ,aman kurşun saçalım edasıyla dağa , taşa ,akan nehir e
gereksiz atışlar yapıyor,rambo gibi, tüfeklerle suyun altına yatıyor bir yayın balığı gibi ve ayağa kalkıp sağa sola rasgele ateş ediyor.Hangi akla hizmetle.İyi bir atıcı isen git kendini poligonda göster ispat et,bari güzelim doğayı kirletme,ha kendine örnek aldığın kişiyi(Tom Knapp,Shooting star)geçmeye çalışıyorsan adam zaten rahmetli oldu.Boş yere uğraşma.Doğaya saygı konusunda lütfen daha dikkatli olalım,Kaymakam gibi.
Ahmet TÜRKÖZ
1965-İstanbul

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 10 Eylül 2013, 01:26:41 »
adan zye istisnalar hariç bunu avcıların %70-80 i yapıyor,, bu sene mak ve avbis e kızanların alayı ne limit ned ebaşka bişey tanıız diyorlar,,, o yakalanıp ceza kesilnlerler vayra ülke geneline vursanız %1 e varmaz bile...
kekliği bile açtılar ,,,,
artık herkes kafasına göre,, yakalanmadıktan sonra yapabliyorsan yap mantığındalar,,,,

Çevrimdışı Erdal YAĞIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 23 Mayıs 2014, 20:02:40 »
haklısınız dostlar bende izliyorum bu proğramları güzel güzel de adamlar ta istambuldan kalkıp sivas a keklik avına gidiyorlar alay kalkıyor tak tuk 2 3 keklik düşüyor başlıyorlar tekrar sonra yine aynı  aynı aynı bakıyorsunuz vuruşlara on keklik vurulmuş mesela ama gösterilen iki  üç keklik eee nerde limit ... hem mantıken düşünürsek de kimse iki keklik vurup da avı bitirmez o kadar yol gitmişken çok merak ediyorum acaba kemara arkasında neler olduğunu .... anlıyacağınız bu proğramlar artık av yapmakdan çıkmış hani diyorlar ya reklam kokan hareketler bunlar mayk.... herşey reklam için......
  • walther target y.oto
1984 MANİSA

Çevrimdışı Cihan TURGAY

• *
« Yanıtla #11 : 23 Mayıs 2014, 21:30:54 »
hadi onlar para için yapıyor,ben arasıra açınca denk geldim hangi ilde çekilmişdi hatırlamıyorum ama bidaha denk gelirse burada paylaşacağım gülmekten kırılırsınız.üç kişi iki tane kırma köpeğiyle tavşan ve keklik avı çekmişler bir yerden çelgin kekik bulmuşlar biri ağızıyla keklik uçma sesi çıkarıyor biri havaya atıyor biride aha vurdum vurdum diye bağırıp haya ateş ediyor ya bi görün böyle bişey yok.sonra tüfekler elde gezerken biri kamerayı sallayıp aha tavşan diye bağırıp haya ateş ediyor biride tavşanı yerden alıp güzel atıştı diyor.uçan kaçan bi mahlukatdan eser yok videoda.hadi o doktor para için yapıyor bir şeyler bizim vatandaş acaba böyle işleri niye yapar,acaba meşhur olmak içinmi.
Cihan TURGAY
1973 balıkesir

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 24 Mayıs 2014, 00:03:42 »
 ne yaban tv mi yine kaşıntım tuttu allerji yapıyor bende tv kanal listemden sileli çoook oldu >:D

yanlış yazım var zaten '' yalan tv '' o, ;D ;D yalan yaban değil  ;D ;D
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 24 Mayıs 2014, 00:16:01 »
Bende izledim . hepimizin bildiği  bir söz vardır 'yiğidi öldür ama hakkını yeme ' . Su borusuyla atışlarını gördüğümde olayı bitirdi zaten . Adam su borusuyla vuruyor , biz hala grupman testleri yapıyoruz. :))) Yban tv ye gelince , siz dostlarımla aynı fikirdeyim . aban tv daha güzel . Avcıya abandıkça abanıyor . ..
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı Berhan PINAROĞLU

• *
« Yanıtla #14 : 24 Mayıs 2014, 01:01:38 »

Özgür Bey tam isabet.O videoyu zamanında okadar aradımki altına bişeyler yazmak için ama bulamadım. Adamın atıcılığına sözüm yok gerçekten başarılı biriside ama elime silah aldığım günden beri değişik  hedeflere yüzlerce kurşun attım, aynı mesafeden(ortalama 25-30metre ki çok kısa bir mesafeden bahediyorum) aynı kurşun yeri geliyor 4-5 cm'lik grupmanı zor yapıyor, kaldıki yivsiz bir tüfekle kurşun deliğinin yanından başka bir kurşun geçirmek ve bunu sürekli yapmak zor birşey.İnsanları kandırmaya gerek yok bir çok kişi o barut gazına dikkat edemediğinden inanıyor ordaki olaya.
  • Huğlu 104/A 12/71
  • Armsan Phenoma Carbo 12/66
  • İstanbul Silah Monza .308
1994/Bartın

Çevrimdışı Hasan BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 24 Mayıs 2014, 01:33:38 »
Limit olayı muamma..Açıkcası adamın yaptığı programları beğeniyorum.Kendi çapında yaptığı testler, denemeler vs. gayet güzel.Bence bu tür denemeler, av videolarından daha iyi.Başka da yapan yok zaten.Umarım daha profesyonel denemeler testler yapar..
1982 Konya

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 24 Mayıs 2014, 08:43:41 »
Bahsettiğiniz kişi Kütahya ya da eskişehir taraflarından. Diş doktroluğu yapıyor. ben de arasıra denk gelirsem av sanatı programını izliyorum. testlerine atışlarına diyecek sözüm yok. adam iyi nışancı. olaya sahtekarlık katacağını sanmıyorum. kattıysa da vebali boynuna o ayrı mesele. avdaki atışlarını zaten programlarında görüyoruz gerçekten iyi atıcı. ama limit konusunda arkadaşların yorumlarına aynen katılıyorum. av sonunda kameranın karşısına geçip bugün limitler dahilinde avlandık cümlesini duydunuz mu bilin ki işin içinde muhakkak pislik var demektir, hiçkimse yüzlerce kilometre yolu 3-5 av için gitmez. keşke kamera arkası görüntüleri de yayınlasalar :)

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 24 Mayıs 2014, 08:58:39 »
Gerekçeler ne olursa olsun, Tv lerin özendirici yanını bilmeyen yok. Avrupa da ünlü markaların reklamlarını yapan atıcılar var. Hepimiz izlemişizdir. Adam on trap plakasını eli ile havaya atar plaklar yer düşmeden hepsini vurur Aslında bunlar ora da tüfeğin ne kadar seri çalıştığını göstermek için bu atıcılarla reklam filmi ya da tanıtım filmi çekerler.. .İş bizde sadece medyatik olma meselesidir.Su borusu ile sapanla durum değişmez. Bir ara görmüştüm yere yanıcı bir madde döküp ateş etmek kaydı ile Yaban tv yazmıştı yanılmıyorsam, işin sohw kısmı gerçekleştiriliyor ama  birileri de örnek alır ve ormanı yakarsa diye düşünülmüyor..Burada ki mesele şu dur çalışıp iyi bir eğitimden geçmek ..Yani ne kadar fişek atarsan ve kabiliyetin varsa oluyor diye bir durum söz konusu değildir. Bu ülkede özellikle Karadeniz bölgesinde devlet poligon mu yapmış.Atıcılık sporunu hangi spor il müdürü kabullenmiş.Yer tahsisileri konusunda devlet ne zaman yardımcı olmuş Halı saha deyince şehrin göbeğinde ki yeşil alan tahsis ediliyor ve formaliteler yarım saat gibi sürede aşılıyor.Tenis kortu deyince git istediğin yeri versinler..Yahu bir orman içinde ki boş taş ocağını üç senedir devir veremediler..Şimdi kime kızacaksın bu insanların poligonları olsa gidip dağa taşa mermi mi sıkar..Üstüne bir de Şahmaran Yaban da kötü örnek adam iyi vuruyor ya hani bizimkiler de meralar da kırmadık şişe bırakmıyor sanırsın herkes Şahmaran..Neyse bu yaban tv Türkliye de avcılığın katili olmuş ve olmaya devam edecektir.İzleyen devam etsin..Bu güne kadar bir yayınını görmedim ki avcıdan yana..İş Şahmaran amcaya gelince eğer bir sosyal sorumluluksa tv cilik çıksın her programında poligonu olmayan illere poligon yapılsın diye çalışsın.Yaban Tv ve avcılar artık devlet erkanı için hiç bir anlam ifade etmiyor.Reklamı bile özel avlak olan bir tv av sanatı olsa ne olacak olmasa ne olacak.Rasgele
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2014, 09:06:51 Gönderen: Serhat ÇELEBİOĞLU »

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 24 Mayıs 2014, 10:11:04 »
Gerekçeler ne olursa olsun, Tv lerin özendirici yanını bilmeyen yok. Avrupa da ünlü markaların reklamlarını yapan atıcılar var. Hepimiz izlemişizdir. Adam on trap plakasını eli ile havaya atar plaklar yer düşmeden hepsini vurur Aslında bunlar ora da tüfeğin ne kadar seri çalıştığını göstermek için bu atıcılarla reklam filmi ya da tanıtım filmi çekerler.. .İş bizde sadece medyatik olma meselesidir.Su borusu ile sapanla durum değişmez. Bir ara görmüştüm yere yanıcı bir madde döküp ateş etmek kaydı ile Yaban tv yazmıştı yanılmıyorsam, işin sohw kısmı gerçekleştiriliyor ama  birileri de örnek alır ve ormanı yakarsa diye düşünülmüyor..Burada ki mesele şu dur çalışıp iyi bir eğitimden geçmek ..Yani ne kadar fişek atarsan ve kabiliyetin varsa oluyor diye bir durum söz konusu değildir. Bu ülkede özellikle Karadeniz bölgesinde devlet poligon mu yapmış.Atıcılık sporunu hangi spor il müdürü kabullenmiş.Yer tahsisileri konusunda devlet ne zaman yardımcı olmuş Halı saha deyince şehrin göbeğinde ki yeşil alan tahsis ediliyor ve formaliteler yarım saat gibi sürede aşılıyor.Tenis kortu deyince git istediğin yeri versinler..Yahu bir orman içinde ki boş taş ocağını üç senedir devir veremediler..Şimdi kime kızacaksın bu insanların poligonları olsa gidip dağa taşa mermi mi sıkar..Üstüne bir de Şahmaran Yaban da kötü örnek adam iyi vuruyor ya hani bizimkiler de meralar da kırmadık şişe bırakmıyor sanırsın herkes Şahmaran..Neyse bu yaban tv Türkliye de avcılığın katili olmuş ve olmaya devam edecektir.İzleyen devam etsin..Bu güne kadar bir yayınını görmedim ki avcıdan yana..İş Şahmaran amcaya gelince eğer bir sosyal sorumluluksa tv cilik çıksın her programında poligonu olmayan illere poligon yapılsın diye çalışsın.Yaban Tv ve avcılar artık devlet erkanı için hiç bir anlam ifade etmiyor.Reklamı bile özel avlak olan bir tv av sanatı olsa ne olacak olmasa ne olacak.Rasgele

+1,..

asıl görülemeyen bu işte camia tarafından,
 bize ne verdi bizden ne götürdü bu yalan tv. masalı
onun muhasebesini yapın benim gibi sizde silersiniz tv nin kanal listesinden,
benim seyrettiğim bir kanal deyil, avcılığın türkiyedeki katillerinin kanalını seyretmiyorum ben, ticarete dökülen yanıda cabası,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Mustafa BİTMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • POLATLILI
« Yanıtla #19 : 23 Temmuz 2014, 23:00:01 »
Umarim en kisa zamanda batarlarda bozde kurtuluruz bunlardan heryer qvci oldu bunlarin yüzùnden
  • Beretta pigeon 2 drahtaar tibet
  • Beratta A400unico ultimec kick of drahtaar amon
  • Çifsan poze Drahtaar meks
Mustafa BİTMEZ
1977 ankara
polatlı.
MEJNUN NASIL LEYLAYA AŞIKSA BENDE DRAHTARA AŞIGIM:)

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 24 Temmuz 2014, 00:56:13 »
Umarim en kisa zamanda batarlarda bozde kurtuluruz bunlardan heryer qvci oldu bunlarin yüzùnden

mustafa bey,

dünyaya at gözlüğüyle bakanlar yalan tv yi ihya ederler onlardanda bizim camida çok fazla var maalesefki batmaz bunlar anca ihya olur yerel avcıyı yok eder kot pantolonla ava gidenlede alay eder hakir görür üstüne üstlük ben marabayım kardeşim o biri kral sanane kotla ava giden avcıdan ahlaksızlığında bukadarının sahibi olmakla övünsün onlar,.. evvela çobanla kıralın sofrasına saygı göstersin adap bilmezler sonra ahkam kessinler,..

saygılarımla.

yaban tv eşittir yalannnn tv denklem bu.
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2014, 00:58:25 Gönderen: M.Ali AKDAĞCIK »

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN