Gönderen Konu: aşil artık bizimle birilerinin zoruna gitmiş. sayfa 2 !!!......  (Okunma sayısı 12914 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa GÖKKAYA

• Müdavim Üyemiz
Ynt: aşil artık bizimle......
« Yanıtla #25 : 17 Eylül 2013, 09:11:31 »
hayırlı olsun abi güzel yavru maşallah.
www.facebook.com/setterbartin
Setter mi? Tabi ki Setter..!
İyinin düşmanı ,ondan daha iyisidir..!
 MUSTAFA GÖKKAYA-1985/BARTIN-Kozcağız [email protected]

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 17 Eylül 2013, 11:49:47 »
hayırlı olsun abi güzel yavru maşallah.

teşekkürler adaş... yavrunun ön ayaklarında  raşitizm başlangıcı vardı... hemen veterinere götürdüm muayene ettirdim benim kaderim herhalde ıspartadan murat akgünden aldıgım ikinci kraldada aynı şekilde raşitizm vardı hatırlarsın..... d vit 3 damla ile fosfokalsiyum önerdi kullanmaya başladım drontal plus iç parazit,frontline ense damlası kullandım iç dış parazit kalmadı ...Aldıgım arkadaşada söyledim resim attım ...  farkedememiş çok üzüldü hemen arkadaşıma aldırayım masraflarınla birlikte paranı iade edeyim dedi,üç gün düşündüm taşındım.. çocuklar hanım biz onu iyileştiririz aşili çok sevdik dediler ... bende tedavisi mümkün bir rahatsızlık yüzünden hayvanı geri vermekten vazgeçtim yani sevgi vijdan merhamet insanlık kazandı.... inşallah iki üç aya zımba gibi olur....

resim upload servisleri

hızlı resim yükle
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2013, 11:51:10 Gönderen: M.Birol DEMİRTAŞ »
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 17 Eylül 2013, 12:28:43 »
Hayırlı olsun Birol Bey. Uzun yıllar avlanmanızı dilerim. Sakınılan göze çöp batarmış misali olmuş şu raşitizm meselesi. neyseki sizin gibi titiz birinin kontrolünde... inşallah en kısa zamanda düzelir.
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 17 Eylül 2013, 16:01:40 »
Mustafa Demirtaş fahri ögleden akşama kadar güneş kulubesinin içinde... ayrıca büyük köpek kulubesi ve iki karış içi talaş dolu... bu durum... ayrıca verdigim mama hills pupy kuzu etli,ayrıca hergün çıkarır gezdiririm... övünmek gibi olmasın on numara köpek bakarım.... bu hemen iki üç günde olabilecek bir durum degildir..... yatan araç gibidir hiçbir sorun yok gibi görünür... otobana çıkıp gaza bastıgın zaman neler çıkar neler şaşarsın..... dinlensin sabah bak yine sorun yok gibi görünüyor... yüz-ikiyüz metre yürüyünce kısaca hayvan yorulunca sag ayak içe bilekten kıvrılıyor.. patiler üstüste biniyor.... bu kemik zayıflıgından kaslara aşırı yük binmesinden kaynaklanıyor.... hayvan yorgun degilken kaslar durumu idare ediyor bilmem anlatabildimmi.... bu konuda aliyi hiç suçlamadım suçlamıyorumda... insanlık halidir..... ayrıca yavruyu sevdik... bakıyoruz çaresine.....
21 dakika önce · Düzenlendi · Beğen

Murat Akgün eminim üretici hatasıdır
25 dakika önce · Beğen · 3

TC Fahri Koruk valla o zaman şansızlık sizinki diyelim mustafa bey 7 köpek içinde bi sizin aldığınız yavruda olmuş bu olay
23 dakika önce · Beğen · 1

Murat Akgün mustafa abime gitsin hemen egrilir ben şahitim , giderken saglam ona vardımı egilir...
21 dakika önce · Beğen · 1

Mustafa Demirtaş murat ali bu işin acemisi senin gibi kompetanı degil... sen bilebile o sakat köpegi yollamıştın... ali farkedemedim derse inanırım sana inanmam... zaten o zaman agzının payını almıştın şimdide rahat dur kaşınma senlik bir konu yok... yoksa teoman beyi çagırmak zorunda kalacagım olayın şahidi olarak.....
18 dakika önce · Beğen

Murat Akgün ewet benim yolladıgımdada saglamdı sana vardı egildi sonra ihale bize kaldı aliye kaldıgı gibi.. bizim mütevazilikten sesimiz çıkmadı ... tabi bu ülkede üreticiysen sakkattasın
16 dakika önce · Beğen · 1

Mustafa Demirtaş hatda avlakta o konunun çıktısı duruyorsa alır buraya koyarım.....abicim ubicim konuyu kaldır diye telofon açtıklarını unutma koda resimliydi arar bulurum o resimleri merak etme....
16 dakika önce · Beğen

Murat Akgün haklısın agzının payını almak konusunda iyi üerticiysen calıyı dolaşacaksın
15 dakika önce · Beğen · 1

Ali Peker Murat takma kafana bosver gitsin ..!
14 dakika önce, mobil ile · Beğen

Ömer Akkaya mustafa beyy raşitizim bir çok hayvanda karşılaşılan bir durum sadece güneş görmesi degil yavrunun yanı anne sutu yavruların hertürlü ihitiyaclarını karşılar anneden ayrıldıktan sonra yavruya en kaliteli mamada versenıiz boş bazı ek besınler yapmanız g...Daha Fazlasını Gör
14 dakika önce · Beğen · 1

Mustafa Demirtaş sen üreticisin sen bu işin orospusu olmuşsun.... senin samimiyetine inanmadıgım için herkese duyurmuştum... bu konuda ben aliyi zerre kadar suçlamıyorum... yürütmeden yormadan farkedilecek bir durum degil....
13 dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş murt bey iyi acıtmışım demekki hala unutamamışsın 3 yıl öncesini....
13 dakika önce · Beğen

Ömer Akkaya mustafa bey haftada iki gün kemik suyu verin doğal vitamınlerden kür yapıp verin yumurtanın sarısını verın haftada birgün beyazı vitamin eksikliği yapar bunlarla bir yavru bakın bırde sadce bır mamayla aradakı farkı görürsünüz...
12 dakika önce · Beğen · 1

Ali Peker Lütfen terbiyeli olalım,efendiliği v adabı bozmayın ..!
11 dakika önce, mobil ile · Beğen · 1

Murat Akgün ben senin kadar terbiyesiz degilim o...... felan .. bu arada avcuma ne yaparsan suratınaa onu çarparım .. iyide oldu
11 dakika önce · Beğen · 1

Murat Akgün akşam yollıcam zaten ama murat bir enik felan iyiydi şimdi demekkki şu an ben büyümüşün daha iyi acııtım heralde .. ama sakı yanlış anlama senin tabirinle degil
10 dakika önce · Beğen · 1

Mustafa Demirtaş demiyormuydun bu yavru iki aylık tek kaldı 4 aylık yavruların içine koydum kendisine bakamamış... baban hastaydı hastaneden köpeklerin yanına gelemedim... rica minnet günde bir ögün mama verdirebildim diyen sen degilmiydin....
9 dakika önce · Beğen

Murat Akgün ewet zayıf ama egri felan yoktu diye söyledim
8 dakika önce · Beğen

Murat Akgün senin dedigin gibi ben dogruyu söylerim..
8 dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş resimlerini atmıştım normalmiydi hadi normaldi birşey yoktu diye bir yemin et....
7 dakika önce · Beğen

Murat Akgün ewet şimdi alininkinin attıgın gibi
7 dakika önce · Düzenlendi · Beğen

Mustafa Demirtaş yemin et
6 dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş normaldi diye yemin et murat akgün kıvırma
6 dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş yemin etmezsen yukardaki yazdıgımsın.....
5 dakika önce · Beğen

Murat Akgün mustafa abi sen bu adamın köpegini yolla hiç üretme
5 dakika önce · Beğen

Murat Akgün bide ben kıvırmam bir kere aldın malı begenmedin madem
4 dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş ben o adamın köpegini yollamıyorum...
4 dakika önce · Beğen

Murat Akgün birdaha neden yanaşıyorsun
4 dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş parasını verdim köpegi aldım...
4 dakika önce · Beğen

Murat Akgün neden bir daha köpek istiyorsun güzelmi geldi tatlımı geldi
4 dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş helal olsun son kuruşuna kadar...
4 dakika önce · Beğen

Murat Akgün hahahah ne oldu laflarınımı yiyorsun
4 dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş yemin edemedin murat akgün.. yukarda yazdıgımsın.....
3 dakika önce · Beğen

Murat Akgün o hayırını gör demez sana
3 dakika önce · Beğen

Murat Akgün sor kndisine
3 dakika önce · Beğen

Murat Akgün sen yemineinanan bir adammısınki
3 dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş o adam bana verdigimin iki katınıda teklif etse vermeyecem bu yavruyu... bilseydiki böyle senin gibi adilik yapıp yollamazdı o yavruyu...... bu adam 20 sene insan tanıdı.....
2 dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş şimdi sen yemin edersen sana yemin sana inanacam...
yaklaşık bir dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş sadece köpek normaldi ayakları düzgündü yemin billah de...
yaklaşık bir dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş verdigim parayı sanada helal edecem....
birkaç saniye önce · Beğen

VEFAT ETMİŞTİR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 17 Eylül 2013, 16:13:20 »
Mustafa Demirtaş şimdi sen yemin edersen sana yemin sana inanacam...
13 dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş sadece köpek normaldi ayakları düzgündü yemin billah de...
13 dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş verdigim parayı sanada helal edecem....
12 dakika önce · Beğen

Murat Akgün nasıl yemin ettirdim murat akgüne diye dalga gececek bir adam oldugun için gerek bile duymuyorum bu arada senin köpegin öldü dimi demekki yaramadı mal yanlış yapınca hayrınımı görmedin acaba
7 dakika önce · Düzenlendi · Beğen

Murat Akgün onun için sen işine bak
11 dakika önce · Beğen

Murat Akgün sen iki katı para diyorsun keyif için köpek yavrulatmış yaptıklarına bak
11 dakika önce · Beğen

Murat Akgün benim işim olmaz senle
11 dakika önce · Beğen

Murat Akgün hadii ugurlar olsun..
10 dakika önce · Beğen

Mustafa Demirtaş bana adam lazım madam degil... konuyu fırsat bilip 3 yıl öncesinin rövanşı peşindesin...
10 dakika önce · Beğen

Murat Akgün peşinde oldugum bir şey yok dogruya dogru
9 dakika önce · Beğen · 1

Murat Akgün işim var kardeşim bana müsade
9 dakika önce · Düzenlendi · Beğen · 1

Murat Akgün sizin gibi eli boş degilim
9 dakika önce · Beğen · 1

Mustafa Demirtaş sen edemedin ben edeyim... vallahide billahide tallahide daha otogardan senin köpegini getirdigim anda eşim bu köpek normal basmıyor dedi... bende dikkatli baktım ayakları tuhaftı veterinere götürdüm aynen raşitizm dedi... yalanı olanın llah belasını tez zamanda versin....
7 dakika önce · Beğen

TC Nihat Güngörmüş degerlı mustafa ve murat arkadaşim yaptıgınız muhabet ikinizıde yıpratmaktadır ben ce bu konuşmalarınızı özelden yapsanız daha ıyı olur ikiniz için
3 dakika önce · Beğen · 1

Mustafa Demirtaş murat akgün yalana dolana iftiraya batmış gördüm seni... Allah sonunu hayıreylesin genede.... ama bu huylarında ısrar edersen tepetaklak olman çok yakındır haberin olsun..... dua et Allaha sıgın... belki rahat ferah yüzü görürsün.....

VEFAT ETMİŞTİR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 17 Eylül 2013, 19:03:37 »
Mustafa Demirtaş murat akgün yalana dolana iftiraya batmış gördüm seni... Allah sonunu hayıreylesin genede.... ama bu huylarında ısrar edersen tepetaklak olman çok yakındır haberin olsun..... dua et Allaha sıgın... belki rahat ferah yüzü görürsün.....
2 saat önce · Beğen

Murat Akgün BENİ HERKES TANIYOR SENİNDE NASIL BİR ADAM OLDUGUNU BİLİYORLAR BENİM BATTIGIM BİR KONU YOK..... SEN BANA VERDİGİM PARA HELAL OLMASIN DİYORSUN AMA ZATEN KÖPEK SANA YARAMADI YAŞINI GEÇTİ ÖLDÜ HAYRINI GÖREMEDİN ... YARAMAZ ARKADAŞ YARAMAZ
2 saat önce · Düzenlendi · Beğen · 1

Murat Akgün ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE...
2 saat önce · Beğen · 1

Hüseyin Sertçetin Hayırlı olsun Mustafa abi... Güzel bir yavru almışsın. Umarım arkasında nice avlar vurmak nasip olur..
2 saat önce · Beğen · 1

Ömer Akkaya Mustafa bey raşitizim üretim hatası değil bakım hatasıdır yukarı yazdım bakarsanız görürsünüz üretici hatası üretim hatası kalça çıkığıdır
2 saat önce, mobil ile · Beğen · 1

Ömer Akkaya Mustafa bey madem kusur buluyorsunuz Ali abi geri almak istemiş verseydiniz geriye suanda bu konuyla tartışıp kendinize güldürüyorsunuz

TC Fahri Koruk mustafa abi şans la alakalı bi durum olmuş senınkısı raşitizm kesinlikle bir üretici hatası değildir üretici hataları diş bozukluğu kalça çıkığı dır diş bozukluğu da çaprazlama eşleşmelerde oluşabilen bişeydir ali peker veya murat akgün ne kadar tanırs...Daha Fazlasını Gör
2 saat önce · Beğen · 1

Ömer Akkaya fahri sonuna kadar haklısın kardesım.......
2 saat önce · Beğen

Mustafa Demirtaş ömer bey genetik kusur olmadıgını biliyorum... daha öncede aynı durumdaki murat akgünden gelen pointer yvruyu 4 de 3 oranında düzeltmiştim... bu o yavrudan daha iyi durumda... bu hayvan seceresiz olsaydı vallahi hiç sorun etmezdim... gelecekle ilgili yarışmalar felan heveslenmiştim.... birkaçgün moral bozuklugu yaşadım... eşim çocuklarım ve mahallenin çocukları geri gönderecem diye çok üzüldüler..... Ali kardeşimde sagolsun hiç zorluk çıkarmadı.... bende yavru geri giderse birine hediye edilir yada imkanı olmayan biri yarı parasına alır hayvana düzgün bakamazlar diye gelecekle ilgili hayellerimden vazgeçtim... bu hayvan hiç yürüyemese bile bakacam büyütecem.... başka bir durum yok....
2 saat önce · Beğen

Ali Peker Kimse kimseye zorla köpek satmaz,bn üretici deyilim ama Murat Akgün iyi bi insan iyi bi üretici bu tartışılmaz köpekleri milli takıma girmiş Türkiye'de meralarda yüzlerce köpeği olan bi arkadasımız..!rasitizm kalıtsal bi hastalık deyil yani üretici hatası deyil onu söyleyim her yavruya kalsiyum v vitamin takviyesi yapılır kimseyi suçlamasak iyi olur .!benim yawrular hala annelerini emiyor güneş görüyor bilen bilir bilmeden yorum yapmamalı.!55 günlük yavruyu B'nden rica minnet aldınız sizde aradınız eşinizde aradı bu yawruyu istiyoruz diye başka olmaz olursa bu yawru olsun diye sonuçta canlı bu insanda bile oluyo 10 yaşındaki cocuk bile gözlük takıyo budamı üretici hatası yoksa  kimseyi kırmamak lazım sonuçta hepimiz bu camianın adamıyız..! Bi köpek için kalpler kırılcaksa köpeğin am... Korum..! Yapmayın herkes herkesi iyi biliyor sonuçta küçük bi camia bu av dünyası ..!
2 saat önce, mobil ile · Beğen · 2

Ali Peker Kalp kırmayın kimseye yakışmıyor lütfen,Murat Akgün v Mustafa Demirtaş burada kapansın bu ..!

Ömer Akkaya mustafa bey ne olursa olsun bu bır canlıdır Canlının da basına hersey gelebilir bu yüzden böyleşeyler için tartışılmaya gerek yok şu dünyada sadece ölüme çağre yoktur o yuzden tartısılmaya bıle gerek yok.
2 saat önce · Beğen · 1

Mustafa Demirtaş fahri biz bu konuyusabah ali ile noktaladık... benimde arkadaşlarım var.. netten sürekli mesaj atıyorlar... konu ile ilgili genel bir açıklama yazdım tanıyanları bilgilendirdim.... murat akgünün konusu üç üçbuçuk yıl önceki bir konudur.... bu konuya y...Daha Fazlasını Gör
2 saat önce · Beğen · 1

TC Fahri Koruk siz ali abiyi köpek in ayakları yamulmuş diye arayınca ali abi beni aradı fahri böyle böyle olmuş dedi olabilir abi normaldir dedim gerçekten normal anormal bişey değil kalsium eksik köpeklerde olabilir ve kısa zaman da tedavisi mumkun ve hiç bir sıkın...Daha Fazlasını Gör
2 saat önce · Beğen · 2

Ömer Akkaya mustafa bey şimdi size şunu söyleyeyim resimlerden gördüğüm kadarıyla söylüyorum yavru köpek cocukların kucaklarını fazla verılmemelı ve sızın kucagınızdaki tutus şekillerinizde yanlış yanlış tutuslardan dolayı köpek yavru oldğu için kuyrugu kırılır kemikleri kayarkaburgası batar mutlaka birşey olur.Anladığım kadarıyla köpeği iple yürtmüssünüz bu şekidede 60 -70 günlüm köpek yürütülmez.
2 saat önce · Beğen · 1

Mustafa Demirtaş ömer 45 yaşındayım rahmetli babamda avcıydı,abimde avcıdır... bizim kapıda herzaman en az iki köpek olmuştur... şimdi bile memleketteki kapımızda iki kopoy bir pointer üç köpek var.... hayvan nasıl tutulur nasıl yürütülür nasıl egitilir azçok bilirim.... bu hayvan bana gelmeyipte x bir şahsa gitseydi aynı durum gene yaşanacaktı.... iki aylık köpek 70 metre yürümeyle zorlanmaz...yorulur dinlenir yorulur dinlenir... hayvan zaten o kıvama gelmiş... şimdi çıkarıyorum üçbeş dakika sevip oynatıp yerine koyuyorum.... neyse bu konu benim açımdan kapanmıştır.... Allah herkese hakettigini versin....
yaklaşık bir saat önce · Beğen

Murat Akgün amin
yaklaşık bir saat önce · Beğen

Mustafa Demirtaş neyse merakınıda gidereyim murat akgün... lex i niye almadıgımı merak etmişsindir... sana fotoların nezaman çekildigini sordum abirikkubirik cevap verdin... satılık diyorsun eski tarihli resim gösteriyorsun... köpek zaten kaba hantal görünüyor,birde bidon gibi gelir korkusuyla vazgeçtim... kısaca sana güvenemedim... yalnız güzel öpeklerinde yok degil... hadda pointerlerin senin kişiligini ezmiş geçmiş durumda yani pointerlerin güzel sen degilsin.....

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Mehmet KUYUCU

• *
  • denizkızı pet shop
Ynt: aşil artık bizimle birilerinin zoruna gitmiş. sayfa 2 !!!......
« Yanıtla #31 : 25 Eylül 2013, 19:00:06 »
tüyü kadar avı olsun cok datlı masallah..insallah yakın zamanda saglıgına kavusur..
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2013, 19:13:43 Gönderen: Mehmet KUYUCU »
Mehmet KUYUCU-denizkızı pet shop 1980  UŞAK

Çevrimdışı Hasan ARSLAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hasan ARSLAN (ozi67)
Birol abi uzun zaman oldu slmlar nasilsin abi, kral'lara üzüldüm öncelik onların, sonra abi bence adı yeter biliyosun seni cok rahatsız etmistim bir AŞİL'de bende var kral'ların tekinin kardeşi benim AŞİL'im kendini meralardada avdada kendini ispatladı gencyasta şampiyonluğa imza atti abi ben eminim sende amin ol adı kadar savaşçı avcı olur sende şimdiden hayırlıolsun abi selam olsun karaelmas diyarından
Hasan ARSLAN  
1979 ozi67 ZONGULDAK 

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
maşallah abi hayırlı olsun

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...