Mustafa Demirtaş murat akgün yalana dolana iftiraya batmış gördüm seni... Allah sonunu hayıreylesin genede.... ama bu huylarında ısrar edersen tepetaklak olman çok yakındır haberin olsun..... dua et Allaha sıgın... belki rahat ferah yüzü görürsün.....
2 saat önce · Beğen
Murat Akgün BENİ HERKES TANIYOR SENİNDE NASIL BİR ADAM OLDUGUNU BİLİYORLAR BENİM BATTIGIM BİR KONU YOK..... SEN BANA VERDİGİM PARA HELAL OLMASIN DİYORSUN AMA ZATEN KÖPEK SANA YARAMADI YAŞINI GEÇTİ ÖLDÜ HAYRINI GÖREMEDİN ... YARAMAZ ARKADAŞ YARAMAZ
2 saat önce · Düzenlendi · Beğen · 1
Murat Akgün ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE...
2 saat önce · Beğen · 1
Hüseyin Sertçetin Hayırlı olsun Mustafa abi... Güzel bir yavru almışsın. Umarım arkasında nice avlar vurmak nasip olur..
2 saat önce · Beğen · 1
Ömer Akkaya Mustafa bey raşitizim üretim hatası değil bakım hatasıdır yukarı yazdım bakarsanız görürsünüz üretici hatası üretim hatası kalça çıkığıdır
2 saat önce, mobil ile · Beğen · 1
Ömer Akkaya Mustafa bey madem kusur buluyorsunuz Ali abi geri almak istemiş verseydiniz geriye suanda bu konuyla tartışıp kendinize güldürüyorsunuz
TC Fahri Koruk mustafa abi şans la alakalı bi durum olmuş senınkısı raşitizm kesinlikle bir üretici hatası değildir üretici hataları diş bozukluğu kalça çıkığı dır diş bozukluğu da çaprazlama eşleşmelerde oluşabilen bişeydir ali peker veya murat akgün ne kadar tanırs...Daha Fazlasını Gör
2 saat önce · Beğen · 1
Ömer Akkaya fahri sonuna kadar haklısın kardesım.......
2 saat önce · Beğen
Mustafa Demirtaş ömer bey genetik kusur olmadıgını biliyorum... daha öncede aynı durumdaki murat akgünden gelen pointer yvruyu 4 de 3 oranında düzeltmiştim... bu o yavrudan daha iyi durumda... bu hayvan seceresiz olsaydı vallahi hiç sorun etmezdim... gelecekle ilgili yarışmalar felan heveslenmiştim.... birkaçgün moral bozuklugu yaşadım... eşim çocuklarım ve mahallenin çocukları geri gönderecem diye çok üzüldüler..... Ali kardeşimde sagolsun hiç zorluk çıkarmadı.... bende yavru geri giderse birine hediye edilir yada imkanı olmayan biri yarı parasına alır hayvana düzgün bakamazlar diye gelecekle ilgili hayellerimden vazgeçtim... bu hayvan hiç yürüyemese bile bakacam büyütecem.... başka bir durum yok....
2 saat önce · Beğen
Ali Peker Kimse kimseye zorla köpek satmaz,bn üretici deyilim ama Murat Akgün iyi bi insan iyi bi üretici bu tartışılmaz köpekleri milli takıma girmiş Türkiye'de meralarda yüzlerce köpeği olan bi arkadasımız..!rasitizm kalıtsal bi hastalık deyil yani üretici hatası deyil onu söyleyim her yavruya kalsiyum v vitamin takviyesi yapılır kimseyi suçlamasak iyi olur .!benim yawrular hala annelerini emiyor güneş görüyor bilen bilir bilmeden yorum yapmamalı.!55 günlük yavruyu B'nden rica minnet aldınız sizde aradınız eşinizde aradı bu yawruyu istiyoruz diye başka olmaz olursa bu yawru olsun diye sonuçta canlı bu insanda bile oluyo 10 yaşındaki cocuk bile gözlük takıyo budamı üretici hatası yoksa kimseyi kırmamak lazım sonuçta hepimiz bu camianın adamıyız..! Bi köpek için kalpler kırılcaksa köpeğin am... Korum..! Yapmayın herkes herkesi iyi biliyor sonuçta küçük bi camia bu av dünyası ..!
2 saat önce, mobil ile · Beğen · 2
Ali Peker Kalp kırmayın kimseye yakışmıyor lütfen,Murat Akgün v Mustafa Demirtaş burada kapansın bu ..!
Ömer Akkaya mustafa bey ne olursa olsun bu bır canlıdır Canlının da basına hersey gelebilir bu yüzden böyleşeyler için tartışılmaya gerek yok şu dünyada sadece ölüme çağre yoktur o yuzden tartısılmaya bıle gerek yok.
2 saat önce · Beğen · 1
Mustafa Demirtaş fahri biz bu konuyusabah ali ile noktaladık... benimde arkadaşlarım var.. netten sürekli mesaj atıyorlar... konu ile ilgili genel bir açıklama yazdım tanıyanları bilgilendirdim.... murat akgünün konusu üç üçbuçuk yıl önceki bir konudur.... bu konuya y...Daha Fazlasını Gör
2 saat önce · Beğen · 1
TC Fahri Koruk siz ali abiyi köpek in ayakları yamulmuş diye arayınca ali abi beni aradı fahri böyle böyle olmuş dedi olabilir abi normaldir dedim gerçekten normal anormal bişey değil kalsium eksik köpeklerde olabilir ve kısa zaman da tedavisi mumkun ve hiç bir sıkın...Daha Fazlasını Gör
2 saat önce · Beğen · 2
Ömer Akkaya mustafa bey şimdi size şunu söyleyeyim resimlerden gördüğüm kadarıyla söylüyorum yavru köpek cocukların kucaklarını fazla verılmemelı ve sızın kucagınızdaki tutus şekillerinizde yanlış yanlış tutuslardan dolayı köpek yavru oldğu için kuyrugu kırılır kemikleri kayarkaburgası batar mutlaka birşey olur.Anladığım kadarıyla köpeği iple yürtmüssünüz bu şekidede 60 -70 günlüm köpek yürütülmez.
2 saat önce · Beğen · 1
Mustafa Demirtaş ömer 45 yaşındayım rahmetli babamda avcıydı,abimde avcıdır... bizim kapıda herzaman en az iki köpek olmuştur... şimdi bile memleketteki kapımızda iki kopoy bir pointer üç köpek var.... hayvan nasıl tutulur nasıl yürütülür nasıl egitilir azçok bilirim.... bu hayvan bana gelmeyipte x bir şahsa gitseydi aynı durum gene yaşanacaktı.... iki aylık köpek 70 metre yürümeyle zorlanmaz...yorulur dinlenir yorulur dinlenir... hayvan zaten o kıvama gelmiş... şimdi çıkarıyorum üçbeş dakika sevip oynatıp yerine koyuyorum.... neyse bu konu benim açımdan kapanmıştır.... Allah herkese hakettigini versin....
yaklaşık bir saat önce · Beğen
Murat Akgün amin
yaklaşık bir saat önce · Beğen
Mustafa Demirtaş neyse merakınıda gidereyim murat akgün... lex i niye almadıgımı merak etmişsindir... sana fotoların nezaman çekildigini sordum abirikkubirik cevap verdin... satılık diyorsun eski tarihli resim gösteriyorsun... köpek zaten kaba hantal görünüyor,birde bidon gibi gelir korkusuyla vazgeçtim... kısaca sana güvenemedim... yalnız güzel öpeklerinde yok degil... hadda pointerlerin senin kişiligini ezmiş geçmiş durumda yani pointerlerin güzel sen degilsin.....