Emrah kardeşim,
Adolf'un başarılarını/gelişimini buradan izliyordum, şimdi ise sözün bittiği yerdeyiz, harika olmuş, size adolf ile uzun ömürlü avlar dilerim
saygı ve sevgilerimle
Uğur abi Adolf'un yaşı daha tam oturmadı. Hala o çocukluğu üstünden atabilmiş değil. Sanırım önümüzdeki sezon ancak benim istediğim gibi olur.
maaşallah diyelim , çok keyifle izledim fermaları
rastgelsin..............
Atınç bey beğenmenize sevindim. Videoların gerisini de yakında atacağım.
maşşallahh emrah abii
Sağolasın Veyselim...
Maşallah Allah nazardan saklasın
Bilal bey inşallah cümlemizin ki ile beraber.
Maşallah Allah nazardan saklasın.Boş fişekleri atmayalım çullukta lazım olabilir
Kurultay bey eskisi gibi boş fişek doldurmuyoruz, ama boş fişekleri doğaya zarar vermemesi için saklamak en güzeli.
maşallah,inan her iki videoyu da büyük keyif ile izledim.daha nice bol fermalı avlar dilerim Emrah Bey, ardı gür olsun, rasgele..
Ufuk bey videoları beğenmenize sevindim. İnşallah sezonun ilerleyen günlerinde daha keyifli videolar da çekeceğiz.
tebrikler emrah, adoff güzel avlara imzasını atıyor.
Ömer bey teşekkür ederim.
KIYMETLİ EMRAH KARDEŞİM AVIN KANLI OLSUN. ADOLF'A NAZAR DEĞMESİN MAAŞALLAH HERZAMANKİ GİBİ YİNE VIP ÇALIŞMIŞ. YEĞENİMDE MAAŞALLAH KOCA DELİKANLI, GENÇ AVCI VEDE ALINMA AMA SENDEN İYİ KAMERAMAN, ELLERİNİZE SAĞLIK BABA OĞUL OLARAK.
BEN SOL ELLE KAMERA TAŞIYIP, TEK ELLEDE ATIŞ YAPIYORUM, BİR GÜN BİRLİKTE AVLANALIMDA YEĞENİM GÜZEL VİDEOLARIMIZI ÇEKSİN KISMET OLURSA, ŞÖYLE İKİ SİYAH D.D. FERMALARIYLA. SELAM VE SEVGİLERİMLE BOL AVLAR, GÜZEL PAYLAŞIMLARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.
Savaş abi delikanlı benim çırağım, video konusunda daha kırk fırın ekmek yemesi lazım. Videonun hiç bir yerinde ben tam olarak görünmüyorum, o kadar iyi çekmiş kerata. Ayrıca yeni action kamera aldım, inşallah bundan sonra daha iyi montajlar göreceksiniz.
Hafta içi genelde ben müsait oluyorum. Size uygun bir gününüzde haber verirseniz inşallah iki drahthaarla da av yaparız.
ELİNİZE SAĞLIK EMRAH BEY; GÜZEL ÇEKİMLER YAPMIŞSINIZ, PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.!
Muammer bey biz teşekkür ederiz.
Maşallah rast gele Adoff la bol avlar...
Tuncay hocam çok teşekkürler, Allah nasip ederse devamı gelecek.
Maşşllah Adoff a .İyi kıstırdı kuşu .Avlarınız daim olsun .
Fermasında bol avlar yaparsınız inşallah
saygılar ;
Ersin kardeşim drahthaarın en büyük özelliklerinden biri avı kıstırması ve eminse peşini bırakmamasıdır. İnşallah hepimizin avları daim olsun.
Maşaallah güzel ferma güzel çekim keyifli avlarınız daim olsun.
Kadir bey teşekkürler.
Maşşallah Adof ırkına iyi bir örnek.Allahım nicelerini yaşatmayı nasip etsin
Hüseyin bey teşekkürler. İnşallah cümlemize yaradan güzel avlar nasip etsin.