Bu hafta bıldırcını eski geçip üveyk yapam dedik.ekip aynı ben ve üvey gözlü cenğizim.Sabahın 4 çıktık yola Karga b... yemeden vardık meraya ,biz meraya vadık valla daha hocanın evin ışıkla yeni yandı .len oglum cengiz diyom hoca bile daha yeni kalktı ne işimiz va burda diyom şimdi diyo şafak atar . Şimdi şafak atar dediginden 1.30 saat sonra attı . yapcek de bi şe yok zaten bekle arabada gün doğdu kuşandık çıktık meraya gün doğunca merayı bi gördük, gün yüzünde duyulmayan bütün lafla agzımdan dökülüvedi.mera nohut ve nadas yer gök bomboş kuş ne arar burlada diyom Kiraz,şila yüzüme bakıyo burda ne işimiz var boşu boşuna uykudan uyardın bizi diye kesin sövüyorlar dır bana iyiki dilleni bilmiyoz.hemen mera değiştir.mera nın ekili alanına oturu vedik başladık bekleme kargamıdır alakabak mıdır nedir ondan başka kuş gelmez eyfah dedim bıldırcın bırakılırda üveyk mi yapılır bulduk babayı .Allahtan av olmaz diye tavık mavık gettiydik yanımızda saat oluvemiş 10 kalk cengiz aç bali dönmüyem diye yaptık yemegi semavera koyduk çayı içer döneriz dedim bari akşam üstü bıldırcına gideriz . Dönüş yolu o begenmediğiz meradan geçerken 1 dene kuş görüvedim .Dur dur cengiz valla burda oynuyo kuş diyom ne oynu diyo ne oynucek Ankaranın bağları oynuyo sonunda jeton tüştü hemen duruvedik . bulduk kuşu oturduk meşe diblene başladık bekleme amanın bi kuş oynuyo gelene atıyoz gidene atıyoz yanlız karavana çok
valla arjantin de üveyk avı seyretmiştim yaban da aynı sı tüfek doldurcek adam buluvesem
tam orada gibi olcek öyle böyle limitle doluvedi .Bu arada küçük kızım şilada aportu iyi öğrenti hayatında duyamayacagı kadar tüfek seside duydu daha ne olsun Ağustos ayını böylece çıkarıvedik .hadi kalın sağlıcakla
Kütahya dan selam olsun tüm avcı dostlara kalın sağlıcakla.
ahanda avın en keyfli yeri