Gönderen Konu: Gadea ankaradaya geldiginde mustafa ile 2 dakikalik galop videosu  (Okunma sayısı 2545 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı E.Özkan DEMİR

• *
Mustafa getirdiginde 3 haftalik nerdeyse hamileydi sicak hava tarlalarda bugdaylar bicilmemis toz, toprak yariklari heryerde kucuk bir bolum tarla bulduk mustafada abi 3 dakika yeter dedi sabah indik ucaktan. iste oda asagida guzel kizim herseyinle kralicesin sen yavrularinda isim yapacak heryerde

Erdinç Özkan DEMİR
1975 ANKARA
05306036855

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
maşallah güzel pointer güzel çekim
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
güzel koşmuş maşallah...sıkılmadan izletti kendini....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
Maşallahı var Allah nazarlardan saklasın.Ben her zaman söylerim bizim kan olarak eksiğimiz yok bizim eksiğimiz eğitimci diye.

Çevrimdışı E.Özkan DEMİR

• *
maşallah güzel pointer güzel çekim
Tesekkur ederim tuncay bey gadea kalitesini avrupada belli etmis bir pointerdir mustafayada allah razi olsun elinden gelenin eniyisini yapmistir onun icin
Erdinç Özkan DEMİR
1975 ANKARA
05306036855

Çevrimdışı E.Özkan DEMİR

• *
Maşallahı var Allah nazarlardan saklasın.Ben her zaman söylerim bizim kan olarak eksiğimiz yok bizim eksiğimiz eğitimci diye.
Oncelikle sagolun guzel sozleriniz icin ve dogru soze ne laf denirki. Gadeayi ben burda 16 aylik olana kadar egittim daha sonra isigi gorunce mustafaya goturup yarismasini istedim ve suanki durum belli hollanda gencler birincisi, belcika acik yaris very goed aldi, yine hollanda gencler gunun en iyi kopegi sertfikilarini almistir
Erdinç Özkan DEMİR
1975 ANKARA
05306036855

Çevrimdışı E.Özkan DEMİR

• *
güzel koşmuş maşallah...sıkılmadan izletti kendini....

Birol abi bunu ben mustafa dedim mustafa bu benim icin kotu bir kosu dedi bunda daha iyisini yapar ama sabah ucaktan indik disi hamile yorgun dedi. Bende egerki bu sana gore daha yetersizse ben iyisini gormeyi cok isterim dedim hehe
Erdinç Özkan DEMİR
1975 ANKARA
05306036855