Ha burada Kadir Bey sizin kulubun üyesi olmadığınızı ve dün dayak yediğinizide söylediii,uydurma şeyler bunlar dedi..
Kahraman başkan yine atmış nede olsan atıcılar derneği başkanı. dayak mı yemişim demek üye de değilmişim sırf derneği karalamak içinmi bunları yazmışım ..... olayın doğruluğunu araştırmak isteyen çatalca milli parkları arasın ordaki memurlardan bilgi alsın.
bende konuyu adli makamlara iletmeyi düşündüm ama elimde herhangi bir belge olmadığından çözüm çıkmayacağına kanaat ettim. neyseki verdiğim pul parasını kurtararak işimi kendim bitirdim. ama şunu gördümki adam tam bir cambaz onun avcılara yaşattığı sıkıntıyı mak bile yaşatmadı.
yıllık kongrelerden bu güne kadar hiç haberim olmadı ocak ayında para isteyen başkan nedense kongre tarihini bir kez bile mesajla bildirme nezaketinde bulunmadı; sebebi belli... bundan sonra yönetim değişikliği için birileri gerekeni yapmalı ama ben artık o dernekte olmam.
şu an beylikdüzü avcılar derneği üyelerinin güvenini kazanmış durumda benimde yeni adresim orası olacak.