Gönderen Konu: ÜYE OLDUĞUM DERNEKTEN İLLALLAH ETTİM  (Okunma sayısı 6691 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
ÜYE OLDUĞUM DERNEKTEN İLLALLAH ETTİM
« : 29 Ağustos 2013, 22:24:08 »
Aslında kişilerin hatalarını suçlarını gün yüzüne çıkarmayı ve çevreye rezil etmeyi sevmem ama yaşadıklarım sadece beni değil Büyükçekmece ve civarında yaşayan birçok avcıyı ilgilendirdiği için Büyükçekmece avcılar ve atıcılar derneği ile yaşadığım sıkıntıları paylaşacağım ki kimse benim ve halen madur olan birçok bölgemiz avcısının durumuna düşmesin.

konunun özeti şöyle :: vize harcımı ocak ayında pul parasını temmuz ayında derneğe teslim etmeme rağmen evraklarımı binbir bir yalan dolan düzmece hikayeden sonra  ancak bugün alabildim.  Ancak  Çatalca milli parkları hergün arayıp evraklarımın durumunu, dernek başkanını arayıp ne yaptığını sormasam kesinlikle halen alamazdım. çünkü anlaşılacağı gibi sayın başkan verdiğim parayı kendisi için harcamış av sezonu geldiğinde ise ne vize harcı ne de pul parası kalmamıştı. muhtemelen başka üyelerin verdiği parayı bana iade etmiştir ki kendi pulumu milli parklardan bugün kendim aldım.

Semtimizde en az 40 yıllık bir avcı amcamız da benimle aynı haldeydi onun evraklarını da bugün teslim ettim eminimki evrakları görünce askerden dönen oğlunu karşılamış gibi sevinmiştir.

Sözün kısası dostlar derneğin azizliği veya acziyeti sebebiyle ben sezonu nasipse bu cumartesi açabileceğim eğer Büyükçekmece avcılar derneğine üye olmayı düşünen varsa uzak dursun kendine güvenilir bir yer bulsun.

Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın. kalın sağlıcakla.
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Mustafa KARDEŞ

• Müdavim Üyemiz
    • www.fencimustafahoca.tr.gg
Ynt: ÜYE OLDUĞUM DERNEKTEN İLLALLAH ETTİM
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2013, 00:03:15 »
benzer durumu bende kendi bölgemde yaşamıştım, çıkıyor işte bazı utanmaz insanlar,
parayı verdim, bir hafta sonra teslim ederim belgelerini demişti muhasip bey, fakat 6 ay sonra emniyete ruhsat dairesine şikayet edince  işim hemen halloldu.
geçmiş olsun.
Cahille Oturup Bal Yiyeceğine, Alimle oturup Kuru Ekmek ye...! [Hz Mevlana]
emekli eğitimci 1957 BURSA-ESKİŞEHİR

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2013, 18:00:12 »
Geçmiş olsun Kadir,yapılacak tek şey var avcı arkadaşlarınızla kongre zamanını öğrenip o işi yapabilecek birini aday gösterip koltuğu altından çekivericeksiniz.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Onur TAVACI

• *
  • Ava gelmez kuş olmaz...Başa gelmez iş olmaz....
« Yanıtla #3 : 04 Eylül 2013, 22:10:37 »
Konu başlığına bakınca tereddüt etmeden anladım sorunlu Derneği.. .bu yüzden evraklarimi kendim düzenlerim ve maslaga gittiğimde bölge derneklerin başkanları "yahu sizin başkan yokmu versenize evrakları ona"dediklerinde gülümsüyorum sadece..Çünkü bilmiyorlarki bende evragimi ve paramı haziranda verdiğim halde "culluk" vaktine ancak yetismisti evraklarım bir zamanlar...
  • Cesa Valment 61
  • Stoeger M3000 Peregrine 71
Bir Acayip Mühendis®

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2013, 00:20:32 »
Konu başlığına bakınca tereddüt etmeden anladım sorunlu Derneği.. .bu yüzden evraklarimi kendim düzenlerim ve maslaga gittiğimde bölge derneklerin başkanları "yahu sizin başkan yokmu versenize evrakları ona"dediklerinde gülümsüyorum sadece..Çünkü bilmiyorlarki bende evragimi ve paramı haziranda verdiğim halde "culluk" vaktine ancak yetismisti evraklarım bir zamanlar...

evet sırf büyükçekmece derneği yüzünden sezonu hala açamamış nice mağdurlar var. maslakla değil ama ben de çatalca ile görüştüğümde aynı doğrultuda birçok şikayet aldıklarından bahsetmişlerdi.

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Onur TAVACI

• *
« Yanıtla #5 : 06 Eylül 2013, 09:52:04 »
Vallahi Allah yar ve yardımcıları olsun..inşallah bu sezon içinde yetişir evrakları 2 marta kadar..bu bi şaka yada mübalağa değil bilen bilir...inşallah avlanır arkadaşlarımız bu sezon
  • Cesa Valment 61
Bir Acayip Mühendis®

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #6 : 06 Eylül 2013, 09:56:57 »
evet sırf büyükçekmece derneği yüzünden sezonu hala açamamış nice mağdurlar var. maslakla değil ama ben de çatalca ile görüştüğümde aynı doğrultuda birçok şikayet aldıklarından bahsetmişlerdi.

Kadir bey;
Mağdurlardan biride benim kardeşim gibi yakın arkadaşım Cihan ŞEN dir.
Cihanda haziran ayında evraklarını teslim ettiği halde henüz evraklarını teslim alamamış,dün B.Çekmece kulübünde  saatler geçirmesine rağmen,ödediği pul parasını dahi geri istemediği halde,ne avlanma belgesini nede kulübümüzün üyesidir diye yazı alamamıştır.B.Çekmece kulübü başkanın bu pişkinliği bardağı taşıran son damla olmuştur.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Onur TAVACI

• *
« Yanıtla #7 : 06 Eylül 2013, 10:19:23 »
Emin olun Özhan Bey, Cihan Bey gibi nice kıymetli avcı dostlarımız abilerimiz kardeşlerimiz mağdur..mağdur oldular ve bizler müdahil olmazsak mağdur olacaklar da.vakti zamanında evrak için gittiğimde şurda burda evrağın deniyordu bana da..dediği mercileri aradığımda adınız dahi geçmiyor Onur Bey demişlerdi..hep aynı senaryo..o kadar tanıdıkki sizi çok çok iyi anlayabiliyorum...
  • Cesa Valment 61
Bir Acayip Mühendis®

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #8 : 06 Eylül 2013, 10:39:53 »
Olay Cihan ŞEN tarafından,Cumhuriyet savcılığına ve dernekler masasına intikal ettirilecektir.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Onur TAVACI

• *
« Yanıtla #9 : 06 Eylül 2013, 10:42:48 »
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız, mağduriyetler giderilir bir daha tekerrür etmez benzer olaylar ve artık derneklikten çıkmış olan dernek gerçek bir başkana sahip olur ve gerçek bir derneğe dönüşür...
  • Cesa Valment 61
Bir Acayip Mühendis®

Çevrimdışı Cihan ŞEN

• Müdavim Üyemiz
  • Kınalı kekliğim uç uçabildiğin kadar!
    • Benim sitem
« Yanıtla #10 : 07 Eylül 2013, 00:55:04 »
Evet bende üzülerek belirtmeliyimki mağdurlardan biriyim...Haziran ayında ödemesini yaptım on defa aradı beni toplu alıcaz yaptıracapız v.s bende kulube katkım olsun dedim ödemesini avcılığa yeni başlamaya hevesli ortağım yanımda iken yaptım ha çıkacak evrak ha çıkacak son gün sezon açılacak yetişmedi raporlu memur vardı falannn eee sana haziranda teslim ettik neden son günnn..Daha sonra yalanlara devam işte söyle oldu böyle oldu sana yenibosnada geçerken verecğim v.s v.s en son dediki vergi dairesi yanlış basamaktan almış yapma abiiiiii nasıl yanlış almış 59 tl almışşmış eee o yanlış aldı sen niye uyarmadın ..Dedimki parasında değilim insanlık hali sıkıntın olmuştur harcamışsındır ver benim kırmızı defterimi ben vergimi yatırayım pulumu alayım yookk ben hallediyorum abi ben seni delikanlı dürüst mert bilirdim neden beni mağdur eddiyorsun ver belgemi dedim yok dedi istanbul dışına çıkacağım cumartesi dedim beylikdüzü vergi dairesine ödemişim yanlışlıkla dedi aradım vergi dairesini bize böyle bir ödeme yapılmadı dediler atttı attı yapmamalıydı.Üveyik sezonunu bitti en sevdiğim avdı Çoluğu coçuğu olan bir adamın ah alması kadar kötü bir şey yokk.Allah onu islah etsin.Pazartesi için söz verdi paranı ödeyeceğim diye boş sözlerden biri,gidip geleyi istanbula hakkında Cumhuriyet savcılığına ve dernekler masasına bizzat şikayetçi olacağım ben elimden geleni yaptım beni kandırmayacaktın Başkan...
Cihan ŞEN
1976 istanbul-Alaşehirli Avcı

Çevrimdışı Cihan ŞEN

• Müdavim Üyemiz
  • Kınalı kekliğim uç uçabildiğin kadar!
    • Benim sitem
« Yanıtla #11 : 07 Eylül 2013, 00:58:34 »
Ha burada Kadir Bey sizin kulubun üyesi olmadığınızı ve dün dayak yediğinizide söylediii,uydurma şeyler bunlar dedi..Ahhh Kadir Başkanım neredesin sen ......Ayrıca Federasyonada bu konu şikayet edilecek..Ben başka bir derneğe üye oldum,özü sözü doğru dürüst bir derneğe...
Cihan ŞEN
1976 istanbul-Alaşehirli Avcı

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 07 Eylül 2013, 19:49:59 »
Ha burada Kadir Bey sizin kulubun üyesi olmadığınızı ve dün dayak yediğinizide söylediii,uydurma şeyler bunlar dedi..

Kahraman başkan yine atmış nede olsan atıcılar derneği başkanı. dayak mı yemişim demek üye de değilmişim  sırf derneği karalamak içinmi bunları yazmışım ..... olayın doğruluğunu araştırmak isteyen çatalca milli parkları arasın ordaki memurlardan bilgi alsın.

bende konuyu adli makamlara iletmeyi düşündüm ama elimde herhangi bir belge olmadığından çözüm çıkmayacağına kanaat ettim. neyseki verdiğim pul parasını kurtararak işimi kendim bitirdim.  ama şunu gördümki adam tam bir cambaz onun avcılara yaşattığı sıkıntıyı mak bile yaşatmadı.

yıllık kongrelerden bu güne kadar hiç haberim olmadı ocak ayında para isteyen başkan nedense kongre tarihini bir kez bile mesajla bildirme nezaketinde bulunmadı;  sebebi belli... bundan sonra yönetim değişikliği için birileri gerekeni yapmalı ama ben artık o dernekte olmam.

şu an beylikdüzü avcılar derneği üyelerinin güvenini kazanmış durumda benimde yeni adresim orası olacak.

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 16 Ağustos 2014, 14:29:21 »
Geçen sene yaşadıklarımı bu sene başkası yaşamasın diye konuyu güncellemek istedim (Not: Şu an başkanın kim olduğunu bilmiyorum geçen sene Kahraman ' dı)
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 14:33:00 Gönderen: Kadir GONAYDIN »

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 16 Ağustos 2014, 14:49:34 »
DÜZELTME....

Büyükçekmece'ye Yeni Dernek
Genç Büyükçekmece Avcılar Derneği Kuruldu. Açılışını Belediye Başkanı Hasan Akgün yaptı...

Büyükçekmece de yeni bir avcı derneği kuruldu. Eski Büyükçekmece Avcılar Derneği’nde yapılan birçok yanlışlar nedeniyle kulüp binası boşaltılarak, bina yeni kulübe teslim eldi. 04.08.2014

ALINTIDIR http://www.yabantv.com/haber/17615-buyukcekmeceye-yeni-dernek

Gelenin gideni aratmaması temennisiyle bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 14:50:57 Gönderen: Kadir GONAYDIN »

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #15 : 16 Ağustos 2014, 16:56:03 »
Dernekten dernekçilikten avcılıktan sorunlardan avbisten vsvs... anlamayan insanların başkan olup avcıları temsil ettiği bir dönemden geçiyoruz..Ne kadar ağlayıp sızlasak da sorunu önce kendimizde aramalıyız..
Toplumlar nasıl hak ediyorsa o şekilde yönetilir...
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Göker AKIN

• *
  • Bruno Jura
    • Bruno Jura Türkiye
« Yanıtla #16 : 14 Ocak 2015, 09:36:52 »
Herkese selam,

Hadımköy civarına yeni taşındım ve aktif olarak avla ilgilenen arkadaşlarla tanışmak ve bir kulübe üye olmak niyetindeyim. halen bu kulüple ilgili sorunlar devam ediyor mu ?

ilginiz için teşekkürler
İSTANBUL - 1985

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 17 Ocak 2015, 00:41:36 »
Yönetim değişti şimdiye kadar bir şikayet duymadım.