27.08.2013 salı sabahı izinli oldugum için şöyle çıkıverem dedim meraya kaltım saat 5 önce güzel bi kahvaltı sallama lipton çay ( hanımı uyandırmadan )
. Sabah namazını kılmadan ava mı gidilir abdest alıp sabah namazını kılıp çıktım köpeklerin yanına tarasa 3 aylık enik yıkıyo bende gitcem ava diye aman kızım şila sen nasıl gezcen desemde dinlemez yürü le arabaya atla kızım kiraz bagaja şila sen ön koltuga malum yanlızım bari yolda sohbet etcek av konusunda konuşacaklarımız da var ben anlatıyom şila dinliyo yavaş ara, kokuda fermayı bas kap deyince kap kuş kalkınca ben tüfek atcem sen korkma kuşa bak vurulursa al getir getiriken sakın sıkma
velasıl vardık meraya .kuşun oldugu yer belli otluğa daldım.10 dakka geçmedi kiraz ferma kap tak varan bir getir kızım böyle 4 edivedim kuşları .uzaktan kuşun önüme attığını gördüm yürüyom otluğun seyrek olduğu yere varınca dedim kesin burada bide ne görem daha 3 ayına yeni girmiş kızım şila koku yapıyo önümde kuyruk deli gibi dönüyo ne oluyo dememe kalmadan burnunun ucunda tırrrrrrrrrrrr tak kuş vuruldu hemen kirazı tuttum hadi şila bul bakam kuş bulması fazla uzun sürmedi getir kızım al gel kızım biraz nazlı getiridi aldım kuşu daha canlı sıkma da yok .kendi kendime ula arabada anlattım anladımı yoksa demek geldi.anlasa ferma verir di diyom neden vermedi derken ulan ferma yı arabada anlatırken teyf açtıydım herhal o bölümü anlamamış bi dahaki yolculukta teyf açma yok av yerine kadar ders
bir gün böyle geçti hepinize bol muhabbetli avlar olsun inşallah
fotoları cep tlf çekivedim makinayı unutmuşum idare ediven gali.