Ercan kardeşim bende 2 sezondur 103 DE 71 namlu Kullanıyorum çok memnunum güzel avlar yapıyorum.
Önemli olan şoklarını ve fişeklerini seçimini avına göre yapmak ve tüfeği doğru yüzlemek , tüfek kalitesi ve segmenti çok yüksek bir tüfek kesinlikle tavsiye ederim. Bazıları ağır diye nitelendiriyor bana göre çok dengeli ideal bir tüfek. Ben kuş avcısıyım fermalı av yapıyorum ve çok memnunum zaman zaman 71 namlu olusu yüzünden keşke ek namlu yaptırsam düşüncesine kapılıyorum özellikle çulluk ve bıldırcın avlarında
sizede tavsiyem eğer imkan varsa iki namlu kullanın 71 ve 61 özellikle domuz avında 61 kullanırsanız daha iyi olacaktır.
İLHAN Bey açıklamaları yapmış esasında ama bende özetleyim çok ağır dolu fişek seçimi yapmanıza gerek yok 28 gram ve 36 gram aralığında fişeklerle hiç bir sorun yaşamazsınız çok memnun kalırsınız...
Ben Me-ga 9-10 no 28 gram bior tapa ve Mirage 9 no 28 gramla , Bornaghi 6 no 30 gram keçe tapa , 6-7 no RC Sipe , RC S4 6 no 33 Gram ve Mirage 8 no Dispersante 32 gram fişeklerle çok güzel sonuçlar aldım tavsiye ederim...
Ağır dolu atmadığım için yorum yapamayacağım tabiki sorunsuz atışlar yaparsınız ama bence s.poze tüfeklerde çok dolu fişekler kullanmak bana göre doğru gelmiyor...
Eğerki domuz avı yapacaksanız 61 namlu tercihi yapabilirsiniz yada ek namlu alabilirsiniz şok seçiminiz kursun atacağınız için 5/4 yada yapabilirseniz 5/5 şok olarak kullanmanızda fayda olacaktır. Çok rahat ve kolay dengeli bir tüfektir kullandıkca zevk verecektir kesinlikle tavsiye ederim yerli ürünlerde Huğlu kop. her zaman fark yaratacak niteliktedir.