0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tebrikler İbrahim Güzel görüntüler çıkmış , darısı sezona bu sezona ..................Rastgelsin...........
kardeşim güzel bir av olmuş inşallah bu senede güzel av yaparsın ayrıca daf ı beğendim çok iyi bir avcı olmuş o hergeleyi benim yerime öp
Video işinide çözmüşsün ibrahim eline sağlık teşekkürler
çok güzel görüntüler elinize sağlık...ama yanlış anlamazsanız konunuza bir düşüncemi yazmak isterim...avda çektiğimiz videoların üzerinde müzik bence güzel durmuyor....doğal sesler....frez hışırtısı tüfek sesi keklik avında soluk soluğa kalmış avcının nefes sesi bu üzerine eklediğimiz müziklerden daha güzel olur diye düşünüyorum..
aslında dediğiniz çok mantıklı ama bu videolar telefonla çekilmiş çok net ses alamadığım için böyle bir şey düşündüm. Birde biliyorsunuz biz avcılar av heyecanı ile ağzımızdan çıkana çok dikkat etmiyoruz. Birazda bu sebepten müzik ekledim. Güzel fikrinizi değerlendireceğim. saygılar...
İbrahim'cim videoyu köpekler çok iyi süslemiş,atışlarda güzel,ellerine sağlık,dostlara çok çok selamlar.
İbrahimcim paylamşımlar harika. Helede Mustafa'nın el kürkerek atması süper...
sen bide uğuru görsen el kürkme nasıl oluyormuş görürsün artistik atışları var onların.
güzel görüntüler eline sğlık ibrahim, bun adaha güel bir sezon geçirme dileğiyle..
Videolar için teşekkürler.Güzel bir av olmuş ortam süper.Kullandığınız tüfek ne marka ?